|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 29, 2011 21:17:13 GMT 2
Αυτοκινητο:Το 1997, η FIA αντικατεστησε το Group A με μια νεα κατηγορια που ονομαζοταν World Rally Car. Αυτο εδωσε στις ομαδες μεγαλυτερη ελευθερια στη σχεδιαση και τα υλικα, οπως για παραδειγμα το πλατος του οχηματος, τη γεωμετρια της αναρτησης, την αεροδυναμικη, τη χωρητικότητα του intercooler και διαφορες μετασκευες του κινητηρα. Το γεγονος αυτο οδηγησε την ομαδα της SUBARU σε ενα εντελως νεο αυτοκινητο σε σχεση με τις προδιαγραφες του Group A, το WRC97, το οποιο διεθετε τροποποιημενους εκκεντροφορους, κυλινδρους και θαλαμο καυσης αυξανοντας την Ισχυ στα 300 hp @ 5500 rpm, ενω το πλάτος του αμαξωματος αυξήθηκε κατα 1.770 mm με πληρως αναθεωρημενη γεωμετρία στην αναρτηση. Το Impreza WRC98 ηταν μια εξελιξη του προηγουμενου WRC97, εχοντας 3 ενεργα διαφορικα (εμπρος, πισω, και στο κεντρο) υπο την επιβλεψη υπολογιστη, καθώς και ηλεκτρονικο γκαζι παλι δια μεσω υπολογιστη. Υπηρξαν μηχανικες αποτυχιες οι οποιες στερησαν τον τίτλο για εκεινη τη χρονια. Colin McRaeΑρχικα ξεκινησε το 1980 σε τοπικα πρωταθληματα της Σκοτιας απ' οπου καταγεται και κατεκτησε πολλους τιτλους. Κατεκτησε τον παγκόσμιο τιτλο το 1995, χρονια κατα την οποια βοηθησε τη SUBARU να κατακτησει τον παγκοσμιο τιτλο των κατασκευαστων, κατι που εγινε και τα ετη 1996 και 1997. Επισης ηταν στη δευτερη θεση στο παγκοσμιο πρωταθλημα οδηγων, το 1996, 1997 και το 2001, ενω ηταν τριος το 1998. Στο συνολο της καριερας του απεσπασε 25 νικες στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Ράλι (WRC). Επισης κατεχει μεχρι και σημερα την 4η θεση στη λιστα με τους αθλητες που εχουν τις περισσοτερες νικες. Το 2003 εκανε την τελευταια του εμφανιση με το αυτοκινητο της Citroen και εδωσε τελος στην Καριερα του. Το 1996 τιμηθηκε απο τη Βασιλισσα της Αγγλιας με τον τιτλο του Ιπποτη του Ταγματος της Βρετανικης Αυτοκρατοριας. Παρολ' αυτα δεν εκλεισε την πορτα στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Ραλι. Το 2005 βοηθησε την Σκοντα στο Ραλι Αυστραλιας οπου παραλιγο να την φερει στην 3η θεση.Τον Οκτωβριο του 2006 αντικατεστησε τον Σεμπαστιαν Λεμπ στο Ραλι Τουρκιας με τη Citroen Xara '06. Το 2005 εδωσε συμμετοχη για πρώτη και τελευταια φορα στο Ραλι Ντακαρ,οδηγωντας ενα Mitsubishi Pajero. Απο τοτε συμμετειχε σε διαφορες διοργανωσεις οπως τα X-Games οπου εκαναν αγωνες σε ολον τον κοσμο. Τελος το 2004 αγωνιστηκε στις 24 ωρες του Λε Μαν και στην κατηγορια GT. Δυστυχως στις 15 Σεπτεμβριου του 2007 ενεπλακει σε ενα τραγικο για τον ιδιο, τον γιο του Τζονι και δυo πολυ καλους φιλους του, δυστυχημα το οποιο τους κοστησε τη ζωη. Το ελικοπτερο το οποιο ο ιδιος κατευθυνε, συνετριβει στεροντας μας ετσι εναν ακομα ταλαντουχο οδηγο.... Ετσι λοιπον, θελοντας να τιμησω τον Κολιν, του αφιερωνω την κατασκευη Οδηγιες: Κιτ:Ποιοτικοτατο χωρις ιχνη ραφης απο το καλουπι με σωστη λεπτομερια!! Εγγυαται μια ευχαριστη κατασκευη διχως λουμπες! Ευχαριστω
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 29, 2011 21:30:48 GMT 2
Καλή αρχή Χρηστάρα... Το αποτέλεσμα, είμαι σίγουρος, θα είναι αντάξιο του Colin
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 29, 2011 21:47:42 GMT 2
Ιστορικό αυτοκίνητο, ιστορικός οδηγός! Θα είναι απολαυστικό το wip και το αποτέλεσμα! Καλή αρχή Χρήστο
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Nov 29, 2011 23:13:47 GMT 2
Καλή αρχή Χρηστάρα! Δώσ'του να καταλάβει!
|
|
|
Post by Sakis on Nov 29, 2011 23:21:21 GMT 2
Χρηστάκο το κιτ είναι αρίστης ποιότητας και σίγουρα θα το απολαύσεις! Συγχαρητήρια για την παρουσιάση και καλή αρχή! (Θα σε παρακολουθώ,πρόσεχε... )
|
|
|
Post by alex78 on Dec 1, 2011 4:08:40 GMT 2
Χρήστο ευχάριστη και απροβλημάτιστη αρχή να σου ευχηθώ και γω με την σειρά μου...
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 1, 2011 19:07:47 GMT 2
Καλη αρχη Χρησταρα!!
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Dec 1, 2011 19:26:43 GMT 2
καλη αρχη και απο εμενα chris!!
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Dec 1, 2011 19:59:21 GMT 2
Καλό ξεκίνημα και από μένα. Μη το βιαστείς, μελέτατο ξαναμελέτατο ρώτα, άκου ζήτα αποφάσισε και κάνε ότο καλύτερο νομίζεις εσύ. ααα μη ξεχάσεις να βάλεις φωτό πολλές φωτό και ναεξηγείς πως και γιατί για να μαθαίνουμε και εμείς οι φτωχοί το πνεύματι. Σπύρος
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 8, 2011 22:54:43 GMT 2
Σας ευχαριστω πολυ ολους!!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 8, 2011 22:56:10 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis on Dec 8, 2011 23:43:25 GMT 2
Η ασφάλεια πίσω είναι όμορφη προσθήκη! Εγώ στο λεγα και στο τηλέφωνο.Και μετά λες ότι γκρινιάζω,σε λίγο θα μας πεις ότι σε πρήζω κιόλας.... Για τις αναρτήσεις το έχουμε ξαναπεί ότι είναι από τα πολύ δυνατά σου σημεία! Το χειρόφρενο είναι όλα τα λεφτά και ο λεβιές του απίστευτα όμορφος.Σου 'ρχεται να τον γραπώσεις σε καμιά φουρκέτα! Το footrest εξίσου όμορφο. Κανόνισε να μου κάνεις τίποτα τζάμια κλειστά και να τα κρύψεις όλα θα σε κοπανήσω!Έλα μια μέρα Θεσ/νίκη να κάνουμε μαζί,ή τον Ιανουάριο (ξέρεις που) Οι τελευταίες δύο φωτό είναι μαχαίρι στην καρδιά μου...Τι ωραία και απλά είναι τα αυτοκίνητα...Όχι σαν τις F1,σκέτη ταλαιπωρία... Μικρέ πας πάρα πολύ καλά,δεν είσαι πια νέοπας και εξελίσσεσαι πολύ γρήγορα!Πρόσεχε μην το καβαλήσεις μόνο,είναι επικίνδυνο. Μείνε όπως είσαι! (όχι στις τεχνικές βέβαια) ;D ;D
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Dec 9, 2011 7:26:09 GMT 2
...Τι ωραία και απλά είναι τα αυτοκίνητα...Όχι σαν τις F1,σκέτη ταλαιπωρία... ......Με φώναξε κανείς? ;D ;D ;D
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Dec 9, 2011 7:27:49 GMT 2
Chris my boy..... Εσύ φίλε έχεις πάρει φόρα Στα σπειρώματα των ελατηρίων έχεις μάλλον ξεπεράσει τον δάσκαλό σου (συγνώμη Γιώργο ) Χειρόφρενο και σταυρός σκίζουν. Πολύ προσεκτική η όλη προσέγγισή στο θέμα. Μπράβο σου
|
|
|
Post by jvolume on Dec 9, 2011 8:22:54 GMT 2
Χρήστο καλημέρα. Δεν κρατιέσαι με τίποτα βλέπω!!!!! Τρομερή δουλειά φίλε μου! μπράβο!! Στο δικό μου Σουμπαρού έφαγα τον κόσμο να βρω ασφάλειες για το πίσω καπω και τελικά μου άνοιξες τα μάτια!! Σταυρός, χειρόφρενο και αναρτήσεις είναι τρομερά!! Απίστευτη σημασία στην λεπτομέρεια!! Μία μικρή παρατηρηση έχω. Δες απο την βιβλιογραφία σου αν χρειαζεται στοκαρισμα στα σημεια που σημειώνω στην φωτογραφία. Σε άλλα σουμπαρού είναι ένα κομμάτι σε αλλά όχι. καλημέρα Συνέχισε έτσι φίλε μου.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 9, 2011 9:59:13 GMT 2
Χρήστο καλημέρα! Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες φίλε! Πολύ μεράκι και εκπληκτική λεπτομέρεια Καλή συνέχεια φίλε μου
|
|