|
Post by gtziaf on Dec 9, 2011 16:07:54 GMT 2
Πολύ χορταστική πρόοδος... Από τα καλύτερα update στο φόρουμ... Δεν χορταίνεις να το βλέπεις! ΜΠΡΑΒΟ ρε συ Χρηστάρα !!! Στα σπειρώματα των ελατηρίων έχεις μάλλον ξεπεράσει τον δάσκαλό σου (συγνώμη Γιώργο ) Αυτό δεν είναι για συγνώμη... Είναι κομπλιμέντο και για τον δάσκαλο και τον μαθητή ΥΓ. Μήπως να έβαζες λίγο πιο λεπτό ελατήριο στο χειρόφρενο? ΥΓ2. Μην βιαστείς, απόλαυσε το, κράτα μακριά τα μηχανήματα του διαόλου (βλ dremel ;D) από τζάμια και αμάξωμα, και θα γίνει το καλύτερο σου μοντέλο...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 17, 2011 20:25:24 GMT 2
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!!
ΥΓ: Ειχα συνταξει απαντηση προσωπικη στον καθενα σας αλλα κατι εγινε κ δεν εμφανιζεται...ισως δεν εκανα την τελικη αποστολη της...Υποσχομαι επανασυνταξη της απαντησης τροποποιωνας το παρον ποστ!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 17, 2011 21:04:18 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Dec 17, 2011 21:36:25 GMT 2
Αυτό το μπλέ πραγματικά ''σκοτώνει'' Χρήστο κάθε σου φώτο είναι πανδαισία, δεν βρίσκεις ψεγάδι πουθενά... : : : : συγχαρητήρια και καλή συνέχεια φίλε : : : :
|
|
|
Post by Sakis on Dec 17, 2011 21:49:20 GMT 2
Έχω εκπλαγεί με την πρόοδό σου με όλη τη σημασία που μπορεί να έχει η λέξη.Ειλικρινά χάζευα για ώρα τις φωτογραφίες σου. Χίλια μπράβο από μένα,τα αξίζεις και με το παραπάνω! : : ΥΓ. Για τα τζάμια επιμένω ανοιχτά...
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Dec 18, 2011 8:15:14 GMT 2
Τελικά Χρηστάρα είναι να πάρεις τον αέρα του σπρέυ. Μετά μπορείς να κάνεις παπάδες. Βλέπω επίσης ότι ...ξέπεσες και στους ταπεινούς μαρκαδόρους του εμπορίου. Έπεσαν όλα τα ταμπού πια. Κανένα ψεγάδι μικρέ μου.
Μπράβο σου για όλα.
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Dec 18, 2011 19:51:39 GMT 2
Μπραβο Χρησταρα πολυ ωραια η δουλεια σου με προσοχη στη λεπτομερια!!το χειροφρενο ειναι ολα τα λεφτα φιλε!!!! : : : : το βαψιμο αψεγαδιαστο!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by rawshooter on Dec 18, 2011 23:10:50 GMT 2
Χρήστο φίλε ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΟ : : : : Συμφωνώ οτι όλη η δουλειά σου δείχνει μεράκι και "χέρι" Keep modelling
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 19, 2011 12:21:20 GMT 2
Χρήστο φίλε ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΟ +1000 : : : : : : Παίδες, όταν είδα το βάψιμο (με pm), νόμιζα ότι είχε περάσει και 2Κ βερνίκι, το μαμούνι... Χρηστάρα, το ξέρεις ότι πια δεν είσαι νέος και τα μοντέλα σου είναι ανάμεσα στα καλύτερα του φόρουμ. Η εξέλιξη σου, είναι εντυπωσιακή και κατά τη γνώμη μου ξεπερνάει τη γνώστη μοντελιστική πεπατημένη (ασυγκρίτως ταχύτερη). Θα επισημάνω ότι εντυπωσιάστηκα από την οργάνωση, της δουλειάς, (που ίσως, για μένα, είναι το πιο σημαντικό),που δεν θυμίζει 19άρι αλλά του Σταύρου!!!! Μια τελευταία μικρή συμβουλή... Όταν θα φτάνει η ώρα να κλείσεις το καπάκι και να κολλήσεις τα τελευταία κομμάτια, μην αφήσεις να σε παρασύρει ο (φυσιολογικός) νεανικός ενθουσιασμός, για να το τελειώσεις. Άφησε το λίγο και μετά κάνε τις τελευταίες προσθήκες αργά και προσεκτικά. Σίγουρα θα βγει ακόμη καλύτερο. Καλή συνέχεια μαστρο-Χρήστο : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 19, 2011 16:28:03 GMT 2
Αυτό το μπλέ πραγματικά ''σκοτώνει'' Χρήστο κάθε σου φώτο είναι πανδαισία, δεν βρίσκεις ψεγάδι πουθενά... συγχαρητήρια και καλή συνέχεια φίλε Αλεξη σ'ευχαριστω πολυ!!! Έχω εκπλαγεί με την πρόοδό σου με όλη τη σημασία που μπορεί να έχει η λέξη.Ειλικρινά χάζευα για ώρα τις φωτογραφίες σου. Χίλια μπράβο από μένα,τα αξίζεις και με το παραπάνω! ΥΓ. Για τα τζάμια επιμένω ανοιχτά... Θανο σ'ευχαριστω πολυ!!! Ειδες, δεν σε εχω απογοητευσει μεχερι στιγμης Θα γινει χειρουργειο στα τζαμια, μην ανησυχεις ;D Τελικά Χρηστάρα είναι να πάρεις τον αέρα του σπρέυ. Μετά μπορείς να κάνεις παπάδες. Βλέπω επίσης ότι ...ξέπεσες και στους ταπεινούς μαρκαδόρους του εμπορίου. Έπεσαν όλα τα ταμπού πια. Κανένα ψεγάδι μικρέ μου. Μπράβο σου για όλα. Σταυρο σε υπερευχαριστω!! Ειναι τιμη μου το σχολιο σου ως μετρ των "φιαλων"!!! Επεσα πολυ χαμηλα με τους μαρκαδορους,ε?? Γαμωτο..... ;D Μπραβο Χρησταρα πολυ ωραια η δουλεια σου με προσοχη στη λεπτομερια!!το χειροφρενο ειναι ολα τα λεφτα φιλε!!!! το βαψιμο αψεγαδιαστο!!!!!!!!!!!! Γιωργο σ'ευχαριστω!!! Το συγκεκριμενο αυτοκινητο μου αρεσει παρα πολυ κ θελω να το περιποιηθω αναλογα! Χρήστο φίλε ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΟ Συμφωνώ οτι όλη η δουλειά σου δείχνει μεράκι και "χέρι" Keep modelling Παναγιωτη σ'ευχαριστω πολυ!! Σε επομενο project θα κυνηγησω την ταχυτητα σου ;D Χρήστο φίλε ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΟ +1000 Παίδες, όταν είδα το βάψιμο (με pm), νόμιζα ότι είχε περάσει και 2Κ βερνίκι, το μαμούνι... Χρηστάρα, το ξέρεις ότι πια δεν είσαι νέος και τα μοντέλα σου είναι ανάμεσα στα καλύτερα του φόρουμ. Η εξέλιξη σου, είναι εντυπωσιακή και κατά τη γνώμη μου ξεπερνάει τη γνώστη μοντελιστική πεπατημένη (ασυγκρίτως ταχύτερη). Θα επισημάνω ότι εντυπωσιάστηκα από την οργάνωση, της δουλειάς, (που ίσως, για μένα, είναι το πιο σημαντικό),που δεν θυμίζει 19άρι αλλά του Σταύρου!!!! Μια τελευταία μικρή συμβουλή... Όταν θα φτάνει η ώρα να κλείσεις το καπάκι και να κολλήσεις τα τελευταία κομμάτια, μην αφήσεις να σε παρασύρει ο (φυσιολογικός) νεανικός ενθουσιασμός, για να το τελειώσεις. Άφησε το λίγο και μετά κάνε τις τελευταίες προσθήκες αργά και προσεκτικά. Σίγουρα θα βγει ακόμη καλύτερο. Καλή συνέχεια μαστρο-Χρήστο Γιωργαρε, τι να πω Με μαγευεις καθε φορα με τα σχολια σου!!! Σε ευχαριστω πολυ κ ελπιζω με το 2Κ να εχουμε τα επιθυμητα αποτελεσματα!! Θα προσπαθησω να ακολουθησω τη συμβουλη σου, αν δεν με συνεπαρει ο ενθουσιασμος που ανεφερες ;D
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 19, 2011 16:46:08 GMT 2
Χρήστο τρομερό το update σου φίλε! Η μεθοδικότητα σου και η λεπτομέρια στο βάψιμο έχουν απογειώση το project : : : : Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 19, 2011 18:11:31 GMT 2
Χρήστο τρομερό το update σου φίλε! Η μεθοδικότητα σου και η λεπτομέρια στο βάψιμο έχουν απογειώση το project Καλή συνέχεια Αλεξανδρε σ'ευχαριστω πολυ!! Ελπιζω το τελικο αποτελεσμα να ειναι αναλογο
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Dec 19, 2011 20:45:04 GMT 2
Χρηστάρα εγώ τώρα τι να πω;; Τα είπαν όλα οι υπόλοιποι.. Αυτή σου η δουλειά φανερώνει ότι έχεις φτάσει πραγματικά σε υψηλό επίπεδο!! Το βάψιμό σου απλά με άφησε με το στόμα ανοιχτό.. Συνέχισε με την ίδια ατέλειωτη δίψα!! : : : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 21, 2011 0:35:49 GMT 2
Μπραβο Χρηστο!!! Βγαινει κουκλα! : : : : : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 24, 2011 19:24:10 GMT 2
Χρηστάρα εγώ τώρα τι να πω;; Τα είπαν όλα οι υπόλοιποι.. Αυτή σου η δουλειά φανερώνει ότι έχεις φτάσει πραγματικά σε υψηλό επίπεδο!! Το βάψιμό σου απλά με άφησε με το στόμα ανοιχτό.. Συνέχισε με την ίδια ατέλειωτη δίψα!! Νακη σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!! Μπραβο Χρηστο!!! Βγαινει κουκλα! Βαγγελη σ'ευχαριστω πολυ!!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 25, 2011 13:52:39 GMT 2
Φίλε Χρήστο, πρώτα απ' όλα, Χρόνια σου Πολλά, καλά, ευλογημένα, και μοντελιστικά εξίσου αποδοτικά όπως μέχρι τώρα! Η δουλειά σου είναι πραγματικά εξαιρετική, για χάζεμα με τις ώρες! Εκτός από το απίστευτο χειρόφρενο, τις λεπτομερέστατες αναρτήσεις (+τα διευκρινιστικά σχεδιαγράμματα!!) και το εκπληκτικό βάψιμο του σκάφους, εμένα μού άρεσαν επίσης πολύ η υφή και το χρώμα των δισκόφρενων. Εύχομαι αντίστοιχα καλή συνέχεια!
|
|