|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 2, 2013 19:20:48 GMT 2
Η Τζου ειναι μια κουκλιτσα Γιωργο!! :respect: Πολλα μπραβο για τη δουλεια σου σε ενα απαιτητικο μοντελο!! : : Παντως να σου πω την αληθεια δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο εσενα
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 2, 2013 19:23:37 GMT 2
Γιάννη και Πρόδρομε σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Γιάννη, όντως το θέμα είναι λίγο τραβηγμένο από τα μαλλιά, μιας και δεν ανήκει στις προβεβλημένες κλασσικές Ferrari. Χαίρομαι που σας αρέσει : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 2, 2013 19:28:36 GMT 2
Να σαι καλά Χρήστο. Σε ευχαριστώ. Παντως να σου πω την αληθεια δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο εσενα Η εμπιστοσύνη σου με συγκινεί. Να σου πω την αλήθεια εγω δεν ήμουν τόσο σιγουρός. Ιδίως στα τελειώματα, με άγχωσε πραγματικά. Εξάλλου φτάσαμε χιλιοστά από την καταστροφή μιας και το μοντέλο ανατράπηκε από τη βάση του και το έπιασα κυριολεκτικά πριν σκάσει στο πάτωμα. Την επόμενη φορά (σε ανάλογο κιτ) θα προσπαθήσω να πάμε ένα βήμα πιο πέρα με το άνοιγμα του καπό του κινητήρα. : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Feb 15, 2013 17:04:37 GMT 2
Γιωργο δεξου τα συγχαρητηρια μου για το εξαιρετικο αποτελεσμα που βλεπω!!! Απλα καταπληκτικη δουλεια με εμμονη στην λεπτομερια η οποια ομως ουτε κουραζει ουτε δειχνει υπερβολικη! Μπραβο, νομιζω οτι ειναι η ομορφοτερη απο οσες Ιταλιδες εχεις φτιαξει και ξερεις οτι τα δικα μου ευσημα εχουν ιδιεταιρη βαρυτητα καθως οπως ξερεις ειμαι φανατικος πορσακιας... Να εισαι καλα φιλε μου!!! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 18, 2013 18:31:20 GMT 2
Γιάννη, σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Το εκτιμώ ιδιαίτερα. Αισθητικά ναι, η 330 έχει υπέροχες γραμμές. Βλέποντας την στην βιτρίνα, προσωπικά μόνο η Beta Montecarlo της Αλιτάλια είναι, για μένα, πιο όμορφη. Σε μια αντίστοιχη κουβέντα χθες με τη Σοφία, διάλεξε την all time αγαπημένη της Alpine αλλά και τη 308 Rally (λόγω, ναι σωστά μάντεψες, μπίχλας ;D ;D) Να είσαι καλά φίλε μου : :
|
|