|
Post by gtziaf on Jan 24, 2013 16:53:42 GMT 2
Αλέξανδροι σας ευχαριστώ. Αλέξανδρε δεν έχω αποφασίσει ακριβώς τι θα κάνω με το πλαίσιο. Οι πιθανές λύσεις είναι αρκετές. Μάλλον θα το μετακινήσω όσο μπροστά πάει και θα συμπληρώσω το κενό με κομμάτι από το pe πλαίσιο. Θα δείξει. Αλεξ, έχει αγκάθια η ουρά... πολλά αγκάθια... Να είστε καλά : :
|
|
|
Post by rawshooter on Jan 24, 2013 19:21:03 GMT 2
Ααααααα καλά........ΜΟΝΟ μια λέξη/emotion μπορεί να εκφράσει αυτό που νοιώθω αυτή τη στιγμή βλέποντας την "330" σου Γιώργο :respect:
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jan 24, 2013 19:27:27 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, Έχεις κάνει υπέροχη δουλειά σε όλα τα επίπεδα, και έμεινε λίγο ακόμη μέχρι το τέλος. Υπομονή φίλε, και καλά τελειώματα. Απόστολος : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 24, 2013 20:24:00 GMT 2
Παναγιώτη και Απόστολε, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια και την ενθάρρυνση. Ελπίζω μέσα στο ΣΚ, να ολοκληρωθεί. : :
|
|
|
Post by nektarios on Jan 25, 2013 11:17:24 GMT 2
Φίλε μου Γιώργο, το να πω οτι η δουλειά σου είναι εξαιρετική, καταπληκτική κ.λπ., προφανώς δεν είναι αρκετό! Είναι άλλωστε αυτονόητο! Εγώ απλώς εύχομαι να έχεις πάντα το ίδιο κουράγιο, την ίδια υπομονή και το ίδιο κέφι, ώστε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε αντίστοιχου επιπέδου δημιουργίες! Από το πολύπλοκο κόσμημα που κατασκεύασες, ξεχώρισα τον κινητήρα, τις λεπτομέρειες του εσωτερικού (μού άρεσαν πολύ οι νικελένιες γραμμές στις πόρτες!) και τα ιδιοκατασκευασμένα τζάμια - μαζί με τα εξίσου εκπληκτικά πλαίσιά τους, βεβαίως-βεβαίως! :respect:
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jan 25, 2013 12:52:58 GMT 2
Πραγματικά η δουλειά σου Γιώργο σε όλους τους τομείς είναι απίστευτη.... Λεπτομερέσταστη με φοβερό τελικό αποτέλσμα. Σεμινάρια μοντελισμού πρέπει να κάνεις... :respect: :respect: :respect:
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 25, 2013 14:54:34 GMT 2
Χαρά στο κουράγιο σου George,
περιμένω, με το καλό, να το δώ κλειστό...
Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 25, 2013 18:59:02 GMT 2
Νεκτάριε, Γιώργο και Αγάπιε σας ευχαριστώ για τα θερμά σχόλια. Να είστε καλά. Χθες κόλλησα τα παρμπρίζ, και την επένδυση του ουρανού, χωρίς μεγάλα δράματα. Σήμερα θα πάμε για την μπανιέρα του κόκπιτ. Αν όλα πάνε καλά μες το ΣΚ θα κλείσει το θέμα. : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jan 25, 2013 23:59:52 GMT 2
Φοβερη δουλεια Γιωργαρα!! : : : : Βγαινει κουκλα!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 26, 2013 11:09:12 GMT 2
Σε ευχαριστώ Βαγγέλη : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 28, 2013 15:16:06 GMT 2
Αντμιν η δουλεια σου ειναι παρα πολυ ομορφη!!! Fingers Crossed για το κλεισιμο
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 28, 2013 18:03:26 GMT 2
Χρηστάκι ευχαριστώ. Η τζου τελείωσε, οπότε σε λίγο θα παίξουν φώτο : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 28, 2013 19:15:38 GMT 2
Να 'μαστε λοιπόν, όπως σας είχα υποσχεθεί, για να δούμε την 330 ολοκληρωμένη. Πριν γίνει αυτό, και ενώ προσπαθούσα να στηρίξω τα τζάμια, το μοντέλο έφυγε από τη βάση του, αλλά ευτυχώς το έπιασα κυριολεκτικά στον αέρα : :. Θύματα της παραλίγο πτώσης, η κολόνα του τιμονιού και κάποιες εκδορές στα χρωμιομένα μέρη, που θα διορθωθούν με τοπικό βάψιμο μόλις βάλω alclad στον αερογράφο. Τώρα το μοντέλο ήταν ότι πιο δύσκολο έχω φτιάξει ποτέ, κάνοντας την 625 της revival να μοιάζει με Hiro και τα 12άρια της Protar που έφτιαχνα παλιότερα, με Tamiya. Η κατασκευή στην αρχή μου άρεσε, αλλά στην πορεία με κούρασε και με άγχωσε. Στο ζουμί τώρα με τις απαραίτητες φώτο. Μόλις ο καιρός το επιτρέψει θα βγάλω μερικές καλύτερες. Και μια το πάτωμα : Εν τέλει το αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε απόλυτα, αλλά γενικά αυτά τα μοντέλα είναι για να στολίζουν το στοκ, καθώς δεν έχω δει άλλο φτιαγμένο (έκτος από το πρωτότυπο της Airtrax φυσικά). Οπότε τέλος καλό όλα καλά. Ελπίζω να σας αρέσει. Καλή συνέχεια σε όσους συνεχίζουν στο GB. Με φιλικούς - συναδελφικούς χαιρετισμούς : :
|
|
|
Post by nektarios on Jan 28, 2013 21:09:46 GMT 2
Φίλε μου Γιώργο, πολλά συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα, κυρίως όμως για το κουράγιο και την υπομονή σου! :respect:
|
|
|
Post by alex78 on Jan 28, 2013 21:18:05 GMT 2
Γιώργο πραγματικό στολίδι φίλε μου!! Σίγουρα άξιζε η ταλαιπωρία που τράβηξες αφού εκ του αποτελέσματος δικαιωνεσαι :respect: Το φινίρισμα σου πραγματικά απο άλλο πλανήτη, πολλά συγχαρητήρια!!! : : : : Μια μόνο μικρή επισήμανση αν μου επιτρέπεις.
Τα σήματα σε καπώ και μάσκα λογικά δεν πρέπει να ευθυγραμίζονται κατα τον διαμήκη.....? Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 28, 2013 21:26:50 GMT 2
Νεκ και Αλεξ σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Να είστε καλά. Αλεξ, δίκαιο έχεις, δεν το είχα προσέξει πριν βγάλω στις φώτο. Ο θυρεός στο καπό μετακινήθηκε ήδη. Πρέπει να προσθέσω τα φλας και το ανάγλυφο ferrari στο πορτμπαγκάζ, που επίσης τα ξέχασα μέσα στη γενική θολούρα και προσπάθεια για να κλείσει το κιτ. Αλεξ, δεν είναι ανάγκη να βάζεις spoiler, όταν κάνεις σχόλιο για το μοντέλο. Αφού είσαι εντός θέματος. ΟΚ?
|
|