|
Post by rous74 on Sept 3, 2012 18:48:30 GMT 2
Αλέξη φίλε μου καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο, χαίρομαι πολύ που σ' αρέσει...
Για τον υπολογιστή επειδή δεν μ' αρέσει με σβηστή την οθόνη τι θα λεγες να βγάλω σμίκρυνση την homepage σελίδα του scalewheels? Eξάλλου υπάρχει καλύτερο μέρος για να σερφάρει κάποιος?
|
|
|
Post by alex78 on Sept 3, 2012 19:29:14 GMT 2
Εννοείται, πολύ καλή ιδέα .......εναλλακτική βάλε το Avatar σου......
|
|
|
Post by rous74 on Sept 3, 2012 20:48:31 GMT 2
Ωραία ιδέα και αυτή...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 3, 2012 22:27:15 GMT 2
Ανδρέα πιστεύω πως η κατασκευή σου είναι υπεράνω κριτικής από έμενα! Απλά χαζεύω και μαθαίνω από την μεθοδικότητα σου και τα βήματα σου...δεν πιάνω το κεφάλαιο "έμπνευση", γιατί εκεί θα πρέπει να κάτσω στα σχολικά θρανία και πάλι... Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 4, 2012 6:23:09 GMT 2
Καλημέρα Αλέξανδρε,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου φίλε...
Χαίρομαι που μέσα απο τη δουλειά μου βρίσκεις σημαντικά πράγματα που αργότερα θα μπορούσες και εσύ να χρησιμοποιήσεις... Αυτός είναι και ο σκοπός του συγκεκριμένου wip. H κριτική πάντα πρέπει να γίνεται πιστεύω, καλή ή κακή για να γινόμαστε καλύτεροι...
Σ΄ευχαριστώ και πάλι φίλε για τα καλά σου λόγια !
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Sept 4, 2012 12:07:34 GMT 2
Ανδρεά η δουλειά σου είναι φοβερή!!! Οι λεπτομέριες όλα τα λεφτά!!!!!!!
|
|
|
Post by rous74 on Sept 4, 2012 14:20:34 GMT 2
Γιώργο, σ' ευχαριστώ πολύ φίλε...
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Sept 4, 2012 19:45:36 GMT 2
Ανδρεα τα θερμα μου συγχαρητηρια φιλε!! : : Η δουλεια σου ειναι χαρμα οφθαλμων απ'οποια πλευρα κι αν την κοιταξεις!! Πεντακαθαρη και μεθοδικη!! Καλη συνεχεια! : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 5, 2012 6:41:33 GMT 2
Βαγγέλη φίλε μου, καλημέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ γι' αυτό το πολύ θερμό και τιμητικό σχόλιο σου !!!
Είσαι ένας απο τους ποιοτικότερους μοντελιστές του scalewheels και η γνώμη σου μετράει πολύ για μένα...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 5, 2012 22:26:59 GMT 2
Καλησπερα Ανδρεα, καταιγιστικος ρυθμος και πολυ ποιοτικη δουλεια! Τα μεταλλικα απο κατω ειναι σουπερ. Στα καθισματα θα προτιμουσα κανενα wash/στεγνο πινελο για να φωτιστουν λιγο, αλλα κατα τα αλλα τι να λεμε τωρα, το κανεις να φαινεται τοσο ευκολο Καλη συνεχεια! Δημητρης : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 6, 2012 13:36:11 GMT 2
Δημήτρη σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το σχόλιο σου...
Για τα καθίσματα έχεις δίκιο είναι μια σωστή παρατήρηση, πολλοί συνηθίζουν την τεχνική που ανέφερες, εγώ συνειδητά δεν το έκανα καθαρά απο προσωπική επιλογή...
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 6, 2012 17:00:41 GMT 2
Ρε συ Ανδρέα, μια βδομάδα έλειψα και εσύ κοντεύεις να το τελειώσεις ;D Πολύ μεθοδική και ολοκληρωμένη παρουσίαση. Με ξένισε λίγο που αστάρωσες πάνω από το χρώμα, αλλά το αποτέλεσμα είναι υπεράνω κριτικής. Επίσης το πάτωμα είναι πολύ μελωμένο για γούστα μου, αλλά μετράει που σου αρέσει εσένα... Μπράβο και πάλι για τη διάθεση σου, να εξηγήσεις το κάθε τι. Για την ποιότητα ήμουν σίγουρος από πριν ΥΓ1. Και μερικές παρατηρήσεις... Το laptop θέλει αναβάθμιση και η οθόνη του δεν είναι led, ενώ η ομπρέλα είναι τύπου νότιου Λονδίνου, όπου δεν χρησιμοποιούν Land Rover αλλά wrangler!!! : : ;D ΥΓ2. Για τα 8000 και 12000, που ρώτησε κάποιο από τα παιδιά, υπάρχουν σχετικές αναφορές στα tips του φόρουμ (χρήση και πίνακας αντιστοιχίας με τα ντουκόχαρτα). Είναι υφασμάτινα και ον ονομάζονται micromesh (πατενταρισμένη σύνθεση και όνομα).
|
|
|
Post by rous74 on Sept 6, 2012 17:52:52 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα,
Η απουσία σου ήταν παραπάνω απο αισθητή την εβδομάδα αυτή που έλειψες... Ευτυχώς που επανήλθες!
Αυτό με το αστάρι πάνω απο το χρώμα το έκανα αναγκαστικά γιατί δεν μπορούσα ν' αφήσω τις ατέλειες που δεν είχαν τριφτεί καλά και είναι και λίγο ρίσκο για να σου στρώσει ομοιόμορφα πάλι μετά...
Για το μέλωμα στο πάτωμα, θα δείς ότι όταν κουμπώσει το σασί επάνω στο πάτωμα αμέσως θα κόψει η γυαλάδα γιατί δεν θα είναι ενιαία σαν το αμάξωμα η επιφάνεια αλλά θα κόβεται...
Να σου στείλω το laptop για αναβάθμιση ?
Για την ομπρέλα ήθελα αρχικά να την κάνω καρώ στα χρώματα γνωστής αγγλικής φίρμας ρούχων αλλά τελικά την έκανα πιο παπουδίστική...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 6, 2012 21:53:51 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Πολύ όμορφη η προσθήκη του Laptop, αλλά η ομπρέλα φίλε είναι όλα τα λεφτά!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 7, 2012 12:46:34 GMT 2
Σ' ευχαριστώ πολύ Απόστολε για το σχόλιο σου !!!
|
|
|
Post by rous74 on Sept 7, 2012 14:40:03 GMT 2
|
|