|
Post by alex78 on Sept 7, 2012 14:53:51 GMT 2
Ανδρέα τι να λέμε τώρα φίλε, ποιοτικότατη δουλειά, εκπληκτική και αληθοφανέστατη η τεχνική αναπαράστασης ξύλου (ευχαριστούμε που την μοιράστηκες μαζί μας)! Ίσως μόνο να προτιμούσα ένα τόνο ποιό ανοιχτή αποχρωση του γκρί, στα δικά μου μάτια φαίνεται αρκετά σκούρο, μπορεί βέβαια να ξεγελιέμαι απο τις φωτό.......αλλά δεν ''μειώνει'' επ'ουδενί την συνολική εικόνα που είναι ειλικρινά καταπληκτική!! Καλή συνέχεια φίλε μου....... Αλέξης
|
|
|
Post by rous74 on Sept 7, 2012 15:10:24 GMT 2
Σ' ευχαριστώ πολύ Αλέξη για το σχόλιο !!!
Το γκρί είναι το german grey. Είχα σκεφτεί να το κάνω ακόμα πιο σκούρο ( tire black ) αλλά τελευταία στιγμή είπα να το σπάσω λίγο και να το κάνω πολύ σκούρο γκρί...
Θα μπορούσα βέβαια να το κάνω και πιο ανοικτό όπως είπες και συ φίλε μου...
Ξέχασα ν' αναφέρω ότι οι υπόλοιπες λεπτομέρειες ( ηχεία και κλειδαριές στις πόρτες και αεραγωγοι στο ταμπλό είναι με μαύρο μάτ...
Και πάλι σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου !!!
|
|
|
Post by alex78 on Sept 7, 2012 15:25:55 GMT 2
Το γκρί είναι το german grey. Είχα σκεφτεί να το κάνω ακόμα πιο σκούρο ( tire black ) αλλά τελευταία στιγμή είπα να το σπάσω λίγο και να το κάνω πολύ σκούρο γκρί... Αν δεν κάνω λάθος το German Grey η Tamiya το δίνει ως XF-63, σωστά? και το προτείνει σχεδόν σε όλα τα ''ταμπλώ'' της, οπότε ''πάσσο'', εσύ σωστά έπραξες, εγώ μάλλον παραπλανήθηκα σπο τις φωτό...... Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 7, 2012 15:52:56 GMT 2
Σιγά ρε Αλέξη τη γνώμη μας λέμε ελεύθερα στο φόρουμ...
Καλά έκανες και το επισήμανες καλέ μου φίλε...
Το έχουμε πει άλλωστε, ότι πρέπει να μιλάμε ελεύθερα και να λέμε αυτό που σκεφτόμαστε χωρις περιορισμούς !
Καλή συνέχεια φίλε μου...
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 7, 2012 17:36:52 GMT 2
Ανδρέα ευχαριστούμε για την τεχνική. Πολύ χρήσιμη... Θα σου πρότεινα να πάρεις το κομμάτι κειμένου μέχρι το "Κατόπιν έγιναν κάποια μασκαρίσματα με στένσιλ στις πόρτες..." μαζί με τις φώτο και να το ανεβάσεις στις τεχνικές του φόρουμ μας (Tips and Tutorials) με ένα ανάλογο τίτλο. Μια μικρή παρατήρηση μόνο, το έχω προσέξει και σε άλλα μοντέλα σου, όπου το καθάρισμα των κομματιών ορισμένες φορές υπολείπεται (π.χ. πεντάλ). Έτσι για να έχουμε κάτι να πούμε. Το αποτέλεσμα είναι πάντως εντυπωσιακό και η παρουσίαση είναι κατατοπιστικότατη. Άψογος φίλε μου... : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 7, 2012 19:07:16 GMT 2
Σ' ευχαριστώ πολύ Γιώργο για τα καλά σου λόγια...
Για τα πεντάλ το πρόσεξα και εγώ εννοείται αλλά το άφησα έτσι μόνο και μόνο επειδή όταν μπούν στη θέση τους δεν θα φαίνεται τίποτα. Εννοείται ότι αυτή δεν είναι λογική όταν κάνεις wip που φαίνονται όλα αλλά τέλος πάντων... ζητώ την κατανόησή σας...
|
|
|
Post by rawshooter on Sept 7, 2012 22:49:42 GMT 2
Ανδρέα συγχαρητήρια πολύ καλή δουλειά : : : : : : Η απόδοση του ξύλου απο τις καλύτερες που έχουν γίνει και έχω δεί Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by rous74 on Sept 8, 2012 8:15:15 GMT 2
Παναγιώτη καλημέρα φίλε μου,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου !
|
|
|
Post by jvolume on Sept 8, 2012 8:38:29 GMT 2
Αντρέα καλημέρα
Είμαι μπαλκονάτος και πίνω το καφεδάκι μου και χαζεύω με την ησυχία μου το Range Rover σου γιατί από το κινητό και το γραφείο η κατασκευή σου δεν πήρε όλη τη προσοχή που της αξίζει.
Αρχικά στέκομαι στο θέμα του χρόνου. Εκτός από καλό πιστόλι είσαι και απίστευτα γρήγορο!Respect. Το βάψιμο σου απλά εξαιρετικό και σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την τεχνική σου. Για την απομίμηση ξύλου βλέποντας τις πρώτες φωτογραφίες δε περίμενα με τίποτα αυτό το αποτέλεσμα. Προχωρώντας πιο κάτω όμως απλά έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Εκπληκτικό αποτέλεσμα.
Καλά τελειώματα πλέον
Καλημέρα Γιάννης
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 8, 2012 8:46:32 GMT 2
Πολύ όμορφο και ζεστό το εσωτερικό σου Ανδρέα! Η απομίμηση ξύλου είναι πραγματικά φοβερή!
Καλά τελειώματα φίλε!
|
|
|
Post by rous74 on Sept 8, 2012 9:28:14 GMT 2
Γιάννη και Αλέξανδρε καλημέρα,
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά και τους δυο σας για τα πολύ καλά σας λόγια !!!
Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε... Η αλήθεια Γιάννη είναι ότι βλέποντας τις πρώτες φωτογραφίες κάποιος νομίζει ότι θα βγεί ψιλοχάλια το ξύλο αλλά η συνέχεια αποζημιώνει πιστεύω...
Καλή συνέχεια και στις δικές σας κατασκευές...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Sept 8, 2012 11:20:21 GMT 2
Ανδρέα έχω μείνει με ανοικτό το στόμα...το ξύλο είναι σαν πραγματικό, με την γυαλάδα που έπρεπε να έχει, τα πάντα!!! Τα μασκαρίσματα, τα βαψίματα...απλά respect!!!!!!!!!!! : : : : : : : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Sept 8, 2012 19:02:06 GMT 2
Αγαπητέ Ανδρέα
Η απομίμηση του ξύλου άν και στίς πρώτες φωτό αισθάνθηκα ότι θα έπρεπε το χρώμα στο στεγνό πινέλο να ήταν ένα τόνο πιό κοντά στο βασικό, το τελικό αποτέλεσμα σε δικαιώνει απόλυτα.
Το μαύρο του ταπλό (τουλάχιστον από τις φωτό) φαίνεται αρκετά ματ. Μήπως ένα χέρι σατινέ βερίκη να έδενε καλήτερα?
Όσον αφορά τα υπόλοιπα .... απλά τέλεια.
Υ.Γ. Φίλε θέλω λεπτομέρεις και φωτό βήμα -βήμα για την οπρέλα, απλά καταπληκτική.
Φιλικά
Σπύρος
|
|
|
Post by rous74 on Sept 8, 2012 21:16:18 GMT 2
Γιώργο και Σπύρο σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο για τα σχόλια σας !
Σπύρο εγώ προσωπικά πάντα επιλέγω ή tire black, ή rubber black ή german grey ( στην προκειμένη περίπτωση) που είναι όλα μάτ ! Είναι καθαρά προσωπική επιλογή ν' αποφεύγω τις σατινέ αποχρώσεις για ταμπλό κονσόλες κ.τ.λ. Πιστεύω ότι στο μοντέλο δείχνει καλύτερα έτσι... Η ομπρέλα είναι πολύ απλή στην κατασκευή της...Απλά κόβεις το πλαστικό στο μήκος που θές, το γυρνάς απο τη μια πλευρά για να γίνει η λαβή, λιμάρεις την άλλη να γίνει μυτερή και τυλίγεις την βρεγμένη χαρτοπετσέτα προσεκτικά και της δίνεις το σχήμα που θές... Απλά αν βρέξει και χρειαστεί να την ανοίξεις... απλά ατύχησες !!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 8, 2012 21:43:15 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, Η απόδοση του ξύλου είναι απλά καταπληκτική!!! Μου άρεσε πολύ και η επιλογή του χρώματος για το σαλόνι. Δένει πολύ όμορφα με το ξύλο!!! Καλή συνέχεια φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 9, 2012 8:45:58 GMT 2
Καλημέρα Απόστολε,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για το σχόλιο σου...
ΥΓ. Έχω απο κοντά την alfa gtv και με τρώει να την ξεκινήσω... Δεν αποκλείεται τελικά να είναι και το επόμενο θύμα μου !
|
|