georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 29, 2012 12:03:09 GMT 2
Ακόμα δεν το πήρες και κατευθείαν ξεκινήσες....
Χαίρομαι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;D θα δούμε ένα Wip απο σένα!!!!!!!!!!!!!!
Καλή αρχή!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by rous74 on Aug 29, 2012 12:08:02 GMT 2
Απόστολε, Βαγγέλη και Γιώργο σας ευχαριστώ πολύ και τους τρεις σας για τα σχόλια στήριξης...
Οι εργασίες ξεκίνησαν ήδη και ίσως αύριο ν' ανεβάσω και τις πρώτες φωτογραφίες...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 30, 2012 9:34:34 GMT 2
Οι εργασίες ξεκίνησαν ήδη και ίσως αύριο ν' ανεβάσω και τις πρώτες φωτογραφίες... Ίσως Οπωσδήποτε και θα ανεβάσεις!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by rous74 on Aug 30, 2012 13:37:12 GMT 2
Καληπέρα σε όλους, Έγιναν κάποιες εργασίες στο σασί και το αμάξωμα τις οποίες και θα σας παρουσιάσω σήμερα... Το σασί τρίφτηκε και σκοκαρίστηκε και όπως βλέπετε και απο τις φωτογραφίες καταναλώθηκε άφθονη ποσότητα στόκου της tamiya μέχρι να το φέρω εκεί που ήθελα... Σειρά πήρε το αμάξωμα που τρίφτηκε, πλύθηκε και περάστηκε με το γκρί αστάρι της humbrol και αφού στέγνωσε καλά τρίφτηκε με ντουκόχαρτο 2000 της tamiya και περάστηκε με τον αερογράφο με λευκό αστάρι της testors. To αποτέλεσμα ήταν αυτό... Κατόπιν το αμάξωμα αφού ξανατρίφτηκε με ντουκόχαρτο 2000 βάφτηκε με το rosso fiorano της zero paints απο τη σειρά χρωμάτων της ferrari. Το χρώμα μου ανέδειξε κάποιες ατέλειες οι οποίες τρίφτηκαν, ορισμένες απο αυτές ξανασταρώθηκαν και ξαναβάφτηκε το αμάξωμα πρώτα τα μερεμέτια για να έρθουν στην τονικότητα του υπόλοιπου αμαξώματος και τέλος περάστηκε ένα χέρι ολόκληρο το αμάξωμα. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό... Τέλος περάστηκε ένα χέρι βερνίκι και μπήκε στην άκρη για να στεγνώσει, να τριφτεί με 2000 και να ξαναγυαλιστεί... Επίσης ετοιμάστηκε και το κάτω μέρος του οχήματος με την ίδια ακριβώς διαδικασία... Αυτά για την ώρα, ευχαριστώ για τον χρόνο σας...
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Aug 30, 2012 14:43:31 GMT 2
Ανδρέα παρά το ότι είμαι λάτρης των δύο τροχών, Αυτό το μοντέλο από την ώρα που το είδα μου έχει κάνει κλίκ. Είμαι πεπεισμένος ότι έχει πέσει σε αξιόλογα χέρια για να αναδειχτεί όλη του η ομορφιά. Περιμένω με αγωνία τις επόμενες φωτό και επεξηγήσεις κατασκευής.
Σπύρος
|
|
|
Post by rous74 on Aug 30, 2012 15:00:44 GMT 2
Χαίρομαι που σ' αρέσει Σπύρο, εμένα είναι απο τ' αγαπημένα μου off road το συγκεκριμένο...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Aug 30, 2012 17:20:15 GMT 2
...εμένα είναι απο τ' αγαπημένα μου off road το συγκεκριμένο... Πραγματικά ένα απο τα αγαπημένα αυτοκίνητα για πολλούς .... Ανδρέα η δουλειά σου είναι υποδειγματική και θα συμφωνήσω με τον Σπύρο ότι έπεσε στα καταληλότερα χέρια!!!!!!!!!!! : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Aug 30, 2012 17:27:36 GMT 2
Ανδρέα, καταρχάς το Wip σου πολύ αναλυτικό και επεξηγηματικό με πληθώρα φωτογραφιών όπως πρέπει να είναι ένα Wip που.....''σέβεται τον εαυτό του'' ;D, τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο, έτσι δεν είναι? Το κόκκινο που χρησιμοποιήσες εντυπωσιακότατο, του πάει πολύ σαν απόχρωση και τέλεια ψεκασμένο πάνω στο αμάξωμα!! : : Για το σασί τι να πώ, μου το είχες πεί και στο τηλ, αλλά δεν περίμενα τόοοοσο στόκο βρε παιδί μου, τέλος πάντων ας είναι. Δυό ερωτήσεις/απορίες: -Γιατί ψέκασες 2 αστάρια και όχι κατευθείαν το λευκό?? -Το σασι θα το ''βρωμίσεις'' καθόλου ή όχι?? Καλή συνέχεια..... Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Aug 30, 2012 17:28:16 GMT 2
Γιώργο απ' ότι βλέπεις τελικά πρόλαβα και πόσταρα σήμερα ( δε μου άφησες και άλλο περιθώριο άλλωστε...) και χαίρομαι που οι πρώτες εντυπώσεις σου είναι θετικές !!!
Τα καλύτερα έρχονται στη συνέχεια... οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και προβλέπω σύντομα να ξεκινάω και δεύτερο wip...
|
|
|
Post by rous74 on Aug 30, 2012 17:37:08 GMT 2
Aλέξη καλησπέρα,
Προσπαθώ ν' αναλύσω όσο μπορώ περισσότερο κάποιες τεχνικές γι' αυτό και αυτή η λεπτομερής παρουσίαση...
Το γκρί αστάρι το ψέκασα για να μου αναδείξει τυχόν ατέλειες τριψίματος ,αν και δεν το απέφυγα τελείως... Το λευκό ήταν απαραίτητο για να μην μου αλειώσει την τονικότητα του rosso fiorano.
Όσο για το βρώμισμα... δεν μ'έχετε μάθει ακόμα? Ανδρέας και βρώμισμα δεν πάνε μαζί !
Εδώ δε βρωμίζω τους τράκτορες θα βρωμίσω αυτό το υπέροχο γκλαμουράτο λονδρέζικο αυτοκίνητο? Θα το κάνω όσο πιο γυαλιστερό και καθαρο γίνεται !!!
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Aug 30, 2012 22:12:28 GMT 2
Πολυ 'ζωντανο' WIP Ανδρεα : : Ομορφη βγαινει η Αγγλιδα! Τα γραμματα ειναι PE? και αν ναι, περασες πανω βερνικι? Ε οχι και να 'βρωμιση' το RANGE ROVER Αλεξ, ιεροσυλια Καλη συνεχεια Ανδρεα : :
|
|
|
Post by alex78 on Aug 30, 2012 22:25:54 GMT 2
Ε οχι και να 'βρωμιση' το RANGE ROVER Αλεξ, ιεροσυλια Εντάξει Κωστή βρήκα πιό ''ήπιο'' ρήμα......να το.....''ταλαιπωρήσει'' ίσως.......? ;D ;D
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Aug 30, 2012 22:55:40 GMT 2
Ανδρεα καλησπερα! Με χαρα βλεπω πως ξεκινησες το πρωτο σου WIP! Πολυ ομορφη κινηση απο μερους σου!! Δεν εχω να σχολιασω κατι, εξαιερτικος στο βαψιμο!! Καλη συνεχεια να εχεις!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Aug 31, 2012 8:23:37 GMT 2
Καλημερα Ανδρεα
Επιτελους και ενα wip, το περιμενα πως και πως καλη συνεχεια !!!!
|
|
|
Post by rous74 on Aug 31, 2012 11:05:25 GMT 2
Καλημέρα Κώστα, Αλέξη, Χρήστο και Παναγιώτη....σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας !
Τα γράμματα Κώστα είναι οι χαλκομανίες του κίτ... Για τη συγκεκριμένη κατασκευή δεν κυκλοφορεί κανένα βελτιωτικό οπότε θα γίνει απο το κουτί ! (απίστευτο ε?)
Αλέξη βρήκα και άλλον συμπαραστάτη για το βρώμισμα απ'ότι φαίνεται...(costas)
|
|
|
Post by rous74 on Sept 1, 2012 10:03:55 GMT 2
Καλημέρα σε όλους, Έγιναν κάποιες εργασίες και πάλι στο αμάξωμα και το σασί και σας τις παρουσιάζω ευθύς αμέσως... Το αμάξωμα αφού στέγνωσε απο το πρώτο χέρι βερνίκι τρίφτηκε με ντουκόχαρτο 2000 της tamiya και έγινε κάπως έτσι... ...και ξαναπεράστηκε δύο χέρια ακόμα με το Β-513 της gunze (μετάγγιση σε μπουκαλάκι για χρήση με αερογράφο) και το αποτέλεσμα ήταν αυτό... Το αμάξωμα θα μείνει κάποιες μέρες να στεγνώσει καλά και θα τριφτεί με ντουκόχαρτα 8000 και 12000 της alclad και θα γυαλιστεί με αλοιφές tamiya και προστατευτικό κερί... Το σασί βάφτηκε με αστάρι humbrol και rubber black ακρυλικό της tamiya. Kάποια τμήματα στον κινητήρα βάφτηκαν με white aluminium της alclad. Moνταρίστηκαν στο σασί οι αναρτήσεις και εξατμίσεις οι οποίες αφού πρώτα βάφτηκαν με white aluminium "κάηκαν" με liquid bronze της zero ,burnt iron και hot metal violet της alclad... Tέλος τα δισκόφρενα βάφτηκαν με αστάρι humbrol ,gloss black της zero και stainless steel της alclad. Οι δαγκάνες βάφτηκαν με rubber black... Αυτά για την ώρα, ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !
|
|