|
Post by nektarios on Oct 19, 2012 13:54:57 GMT 2
Φίλοι μου Αλέξανδρε, Ανδρέα και Γιώργο, σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σχόλιά σας! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 22, 2012 21:58:36 GMT 2
Χειρουργος φιλε Νεκ!! Πολυ ομορφη παρεμβαση!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 22, 2012 23:03:07 GMT 2
Μπράβο ρε Νεκ,
άριστος όπως πάντα...
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by nektarios on Oct 23, 2012 12:04:37 GMT 2
Χρήστο και Αγάπιε, σας ευχαριστώ πολύ για τα επαινετικά σχόλια! : :
|
|
|
Post by nektarios on Nov 7, 2012 13:10:37 GMT 2
Φίλοι μου, καλημέρα! Σας παρουσιάζω ακόμη ένα ψιλο-update από το διπλό project: Τ-360 : Έγινε το τελικό βάψιμο. Επίσης, έχουν βαφεί το σασί και τα εσωτερικά εξαρτήματα, που θα είναι σχεδόν στο σύνολό τους μαύρα, καθώς επίσης και οι πόρτες (των οποίων το περίγραμμα θα είναι στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ το εσωτερικό τους θα βαφεί μαύρο). Στη συνέχεια κολλήθηκαν οι χαλκομανίες. Εδώ με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη: στη χαλκομανία με το “Big H” (κυριολεκτικά!... ;D) του καπώ υπάρχει ενσωματωμένο το κόκκινο ταμπελάκι που βλέπετε (γράφει “Honda T-360”), ενώ στο καπώ του οχήματος υπήρχε βαθούλωμα/υποδοχή στο αντίστοιχο σημείο. Στο μοντέλο όμως το βαθούλωμα αυτό ήταν έκκεντρα τοποθετημένο, : : με το θλιβερό αποτέλεσμα που βλέπετε… Τέλος, έγινε βερνίκωμα με 2Κ. Ν-360 : Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγχείρισης στη μάσκα, ακολούθησαν αστάρωμα, τοπικό - που λέει ο λόγος, γιατί στην πραγματικότητα βάφηκε σχεδόν ολόκληρο το μοντέλο… - και βάψιμο με μαύρο gloss (υπόστρωμα για το Alclad chrome silver) και τελικά ψεκάστηκε το Alclad. Οι άθλιες φωτό δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά στάθηκε αδύνατο να βγάλω καλύτερες… Επίσης, έχουν ασταρωθεί διάφορα εσωτερικά εξαρτήματα που θα γίνουν στο χρώμα του σκάφους, και έχουν βαφεί το σασί και τα εξαρτήματά του, καθώς και όσα εξαρτήματα του εσωτερικού θα γίνουν μαύρα. Θα ακολουθήσουν εκτεταμένο μασκάρισμα και βάψιμο του σκάφους. Τέλος, θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την επιλογή χρώματος για το Ν-360. Οι «υποψηφιότητες» είναι οι εξής δυο: Ποιο προτιμάτε; Ευχαριστώ για τον χρόνο και την προσοχή σας! : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 7, 2012 14:13:49 GMT 2
Νεκτάριε καλησπέρα,
Η διπλή κατασκευή προχωράει υπέροχα, μπράβο !
Καλά τελειώματα !
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 7, 2012 14:15:23 GMT 2
Νεκτάριε πολύ όμορφα και τα 2 τα Honda! Τώρα για την χαλκομανία...τι να κάνεις...συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες! Πάντως θα βγουν κουκλια και τα δυο! Ρίχνω την ψήφο μου στο πρασινάκι : :
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Nov 7, 2012 17:38:32 GMT 2
Φιλε Νεκταριε καλησπερα! καλα τελειωματα σου ευχομε! πολυ μου αρεσε η επεμβαση στη μασκα. εγω ψηφιζω το χαζο-μπεζουλι.... οσον αφορα τη χαλκομανια,, ειχα και γω ενα ατυχημα τωρα προσφατο και σε νιωθω... : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Nov 8, 2012 10:28:05 GMT 2
Νεκ βγαίνουν πάρα πολύ ωραία!!!!!!!!!!! καλή συνέχεια...
|
|
|
Post by nektarios on Nov 8, 2012 11:38:46 GMT 2
Φίλοι μου Ανδρέα, Αλέξανδρε, Αντώνη και Γιώργο, σας ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σας αρέσουν! Στο επόμενο update, το Τ-360 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί, ενώ το Ν-360 θα έχει τουλάχιστον βαφεί. : :
|
|
|
Post by alex78 on Nov 8, 2012 19:03:10 GMT 2
Καλησπέρα Νεκτάριε! Οί παράλληλες κατασκευές σου βλέπω προχωρούν πολύ όμορφα και μεθοδικά, μπράβο φίλε μου!! Ψηφίζω το μπεζάκι καθώς μου δίνει την εντύπωση ποιό ''ταιριαστού'' χρώματος σ'ένα ρετρώ αμάξι όπως το N-360..... Αλέξης
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Nov 8, 2012 19:22:35 GMT 2
Ξέχασα να ψηφίσω χρώμα... Θα προτιμούσα το μπεζ...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Nov 8, 2012 20:40:27 GMT 2
Καλησπέρα Νεκτάριε, Οι κατασκευές σου φίλε είναι πρωτότυπες, και πολύ όμορφες!!! Ψηφίζω σαν χρώμα το μπεζάκι. Καλή συνέχεια! Απόστολος : :
|
|
|
Post by nektarios on Nov 8, 2012 22:09:45 GMT 2
Αμάν, φαίνεται οτι τζάμπα αγόρασα το σπέσιαλ πρασινάκι!... Στ' αλήθεια αγόρασα ένα πράσινο χρώμα ειδικά για το Ν-360, αλλά αφού το θέλετε "σι μπιζάκι", γενηθήτω το θέλημά σας! ;D Υ.Γ.: Ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σας σχόλια! : :
|
|
|
Post by procrossaro on Nov 8, 2012 22:45:20 GMT 2
Και μένα σε συμπιζάκι μου αρέσει!!! Πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα Νεκτάριε. Μπράβο.
|
|
|
Post by nektarios on Nov 9, 2012 14:13:28 GMT 2
Φίλε μου Πρόδρομε, διάβασα το σχόλιό σου και την χρωματική σου προτίμηση, και σε ευχαριστώ πολύ!..., αλλά το υπόλοιπο post (με τις αδημοσίευτες πληροφορίες, τα ψαγμένα links, τις σπάνιες εκδόσεις του οχήματος και τους απίθανους χρωματικούς συνδυασμούς που μόνο εσύ γνωρίζεις και που πάντα μας αφήνουν άναυδους) πού είναι;... ;D
|
|