costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Oct 4, 2012 15:37:44 GMT 2
Ωραιες επεμβασεις Νεκταριε : : Κατα την γνωμη μου, την μασκα Ν 360 πρεπει να την ξεκινησεις με το mini drill και ενα σβουρακι, απο την μεσα πλευρα, λεπταινοντας τα τοιχωματα σιγα-σιγα, μεχρι να τρυπησει και να μεινει το περιγραμμα της μασκας. Μην χρησιμοποιησεις τρυπανακια, δεν θα εχεις καλο αποτελεσμα. Καλη συνεχεια : :
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 4, 2012 15:55:03 GMT 2
Μια χαρά νεκ... Κατα την γνωμη μου, την μασκα Ν 360 πρεπει να την ξεκινησεις με το mini drill και ενα σβουρακι, απο την μεσα πλευρα, λεπταινοντας τα τοιχωματα σιγα-σιγα, μεχρι να τρυπησει και να μεινει το περιγραμμα της μασκας. Μην χρησιμοποιησεις τρυπανακια, δεν θα εχεις καλο αποτελεσμα. Συμφωνώ με τον Κώστα, Νεκτάριε. Έχει δίκαιο...
|
|
|
Post by nektarios on Oct 5, 2012 8:36:09 GMT 2
Φίλοι μου, σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας, αλλά και για το tip! Νομίζω κι εγώ οτι έχετε δίκαιο... Θα το μελετήσω πριν ξεκινήσω!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 7, 2012 0:06:13 GMT 2
Καλημέρα Νεκτάριε, Πολύ ιδιαίτερο θέμα ξεκίνησες. Θα παρακολουθήσω με ενδιαφέρον τη συνέχεια. Καλή κατασκευή! Απόστολος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 7, 2012 10:52:14 GMT 2
Χειρουργικη δουλεια στα χερουλια Νεκ!!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 7, 2012 16:54:25 GMT 2
Νεκτάριε καλή αρχή και απο μένα φίλε μου! Έχεις αποφασίσει τι χρωματικές επιλογές θ'ακολουθήσεις? Καλή συνέχεια...... Αλέξης : :
|
|
|
Post by nektarios on Oct 8, 2012 11:46:30 GMT 2
Φίλοι μου Απόστολε, Χρήστο και Αλέξη, σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σας σχόλια! Αλέξη, για τα χρώματα, η κατάσταση έχει ως εξής: Τ-360 (φορτηγάκι) : Κυκλοφορούσε σε πράσινο (όπως το δείχνει στο κουτί) και σε σιέλ, πάντα με χακί κουκούλα. Αποφάσισα να το κάνω σιέλ, ώστε να κάνει καλύτερη αντίθεση με την κουκούλα, πέρασα ήδη το πρώτο χέρι χρώμα, και έγινε αρκετά καλό. Ν-360 : Θέλω να το κάνω όπως το δείχνει στο κουτί, αλλά δυστυχώς οι οδηγίες δεν λένε τίποτα για την ονομασία του χρώματος, και στα μαγαζιά που έψαξα δεν βρήκα τίποτα που να μοιάζει... Αν έχει κανείς καμιά ιδέα, θα με βοηθήσει πολύ! : :
|
|
|
Post by rawshooter on Oct 9, 2012 11:40:20 GMT 2
Αααααα ωραία δουλειά βλέπω φίλε μου Νεκτάριε στα Honda : : To "N360" ομολογώ οτι πρώτη φορά το βλέπω αλλά το έτερο "Τ360" αποτελεί ενα απο τ' αγαπημένα μου "αγωγιάτικα"......Εσείς είστε λίγο μικροί αλλά ο Σταύρος και 'γώ σίγουρα τα θυμόμαστε (και τ' άλλα τα τρίκυκλα), σημαιοστολισμένα με διάφορα "καλούδια" (πέταλα, ματάκια, χάντρες, κομπολόγια μέχρι και φωτο του Αγγελόπουλου, του Διουνυσίου ή του Καζαντζίδη) να τριγυρνάνε τις γειτονίες περήφανα για μετακομίσεις τις εποχής Μπράβο την Arii και σε σένα για την επιλογή του θέματος --- αλλά 32αρια καντα μπρε 24αρια (την Arii λέω) καλή συνέχεια φίλε μου
|
|
|
Post by nektarios on Oct 10, 2012 12:12:50 GMT 2
Φίλε Παναγιώτη, σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου! Το οτι το Τ-360 κυκλοφορούσε στην Ελλάδα δεν το ήξερα, το μαθαίνω από σένα. Πίστευα οτι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής της Honda που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα ήταν το Civic 1ης γενιάς. Για την κλίμακα έχεις απόλυτο δίκιο! Και μάλιστα όχι μόνο είναι στην 1/32, αλλά νομίζω οτι είναι και εκτός κλίμακας (προς τα κάτω), αφού συγκρινόμενα με το Vamos (στην 1/20), το οποίο στην 1/1 είχε τις ίδιες διαστάσεις με αυτά, τα "360" έχουν περίπου το 1/3 του μεγέθους του! : : Δυστυχώς, σε 1/24 δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ!...
|
|
|
Post by procrossaro on Oct 10, 2012 14:11:53 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Oct 11, 2012 11:25:15 GMT 2
Φίλε Πρόδρομε, ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου αλλά και για τα links! Οι γνώσεις σου σχετικά με τα "κλασικά" αυτοκίνητα είναι πραγματικά ανεξάντλητες!!! : : : : Υ.Γ.: Με το Ν-600 του γνωστού σου τί έγινε τελικά;
|
|
|
Post by procrossaro on Oct 11, 2012 17:34:18 GMT 2
Όπως σου είπα γνωστός μου (όχι φίλος). Αυτός μου είχε πει να κοιτάξω στο gocar, για να δω φωτογραφίες από το Ν600, μιας και ειλικρινά είναι σπάνιο θέαμα, και στην κουβέντα που είχαμε δεν μπορούσα να θυμηθώ ποιο ήταν. Οπότε έχω μείνει σε εκέινη τη φάση. Παρόλα αυτά θα δω μήπως μάθω τίποτα περισσότερο. Για ότι νεώτερο θα ενημερώσω. Περιμένω να δω πως προχωράει το διπλό αυτό project. Τελικά όλοι εδώ μέσα έχετε εμπνεύσεις!!!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 19, 2012 9:17:58 GMT 2
Φίλοι μου, χαίρετε! Επανέρχομαι στο διπλό project με ένα μικρό update: Τ-360 :Αφού μασκαρίστηκαν τα (πολλά και δύσκολα!... ) σημεία nickel… …ακολούθως βάφηκε το χρώμα του σκάφους: Το σκάφος βάφηκε με Humbrol, και η κουκούλα με Lifecolor. Επειδή με το βάψιμο του σκάφους προέκυψαν κάποια θεματάκια, όπως επίσης και με τη γράμμωσή του, θα ακολουθήσουν ελαφρό τρίψιμο, βελτίωση γραμμώσεων και ένα ακόμη χέρι χρώμα. Ν-360 :Εδώ, ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής ήταν το νέο μου απόκτημα: Η μάσκα μπήκε στο χειρουργείο, η επέμβαση διήρκεσε αρκετές ώρες, αλλά το αποτέλεσμα νομίζω ότι είναι πολύ ικανοποιητικό: Τελικά δεν εφάρμοσα την ιδέα του Κώστα και του Γιώργου [για άδειασμα με τρίψιμο από την μέσα πλευρά], καθώς αυτό που θα απόμενε θα είχε πάχος μικρότερο από 1 χιλιοστό και θα υπήρχε άμεσος κίνδυνος να σπάσει. Αυτά τα ολίγα έχουν γίνει μέχρι στιγμής. Για ό,τι νεότερο [προβλέπονται ασταρώματα και βαψίματα, εσωτερικών και εξωτερικών], θα σας ενημερώσω άμεσα! Ευχαριστώ για τον χρόνο και την προσοχή σας! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 19, 2012 9:28:24 GMT 2
Νεκτάρια πολύ όμορφη η πρόοδος σου φίλε μου!!! Η μάσκα στο Ν-360 βγήκε απίστευτη και θα αναδείξει πολύ το μοντέλο! Χαράς το κουράγιο σου με το τρύπημα! Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 19, 2012 10:08:31 GMT 2
Πολύ όμορφη η επέμβαση στη μάσκα Νεκτάριε !
Καλό κουράγιο με τις υπόλοιπες εργασίες...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 19, 2012 12:01:25 GMT 2
Μια χαρά βγήκε η μάσκα!!! Μπράβο Νεκ... : : Επίσης ωραίο χρώμα διάλεξες για το T-360....
|
|