|
Post by alex78 on Dec 10, 2012 22:47:10 GMT 2
Καταπληκτική και μεθοδική εργασία τόσο στο εσωτερικό όσο και στο αμάξωμα, συγχαρητήρια Χρήστο και εις ανώτερα φίλε!!! : : : : Αλέξης : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 11, 2012 0:48:57 GMT 2
Φοβερό το εσωτερικό φίλε! Γενικά το Honda σκοτώνει! Καλό τελείωμα! Αλεξανδρε σ'ευχαριστω!! Να σου πω την αληθεια, απο μακρυα που το κοιταω στη βιτρινα, μου θυμιζει Diecast (ποιοτικο βεβαιως-βεβαιως ) ;D Χρηστάρα το εσωτερικό τα σπάει φίλε !!! Θα με κάνεις ν' αρχίσω να ασχολούμαι με μια κατηγορία που δεν πολυσυμπαθώ ! Μπράβο και πάλι μπράβο ! Ανδρεα μακαρι!! Τα bucket και τα Roll Bar εχουν αλλη αιγλη!! Σ'ευχαριστω πολυ!! Χρηστάρα ’ξιος !!! Καλά τελειώματα φίλε Νασο σ'ευχαριστω πολυ!! Υποδειγματικός Χρηστάρα. Μπράβο φίλε μου... Ίσως μόνο την κονσόλα στο πίνακα οργάνων θα έφτιαχνα, αντικαθιστώντας τη χαλκομανία, αλλά είναι λεπτομέρειες, τζαστ λεπτομέρειες. Γιωργο σ'ευχαριστω!! Ειναι το πρωτο μοντελο που δεν βιαστηκα να τελειωσω και ειμαι ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα!! Ειχες δικιο για τη συμβουλη σου (οχι βιασυνη στο τελος) σε προηγουμενες κατασκευες μου Τον πινακα με τους διακοπτες τον ειχα ηδη τρυπησει αλλα δεν μου αρεσε το αποτελεσμα. Δεν μπορουσα με τιποτα να πετυχω σωστα τα κεντρα των οπων.... Στοκαριστηκε και κολληθηκε η χαλκομανια! Σο γουατ, γουϊ καν λιβ γουιθ δατ Καταπληκτική και μεθοδική εργασία τόσο στο εσωτερικό όσο και στο αμάξωμα, συγχαρητήρια Χρήστο και εις ανώτερα φίλε!!! Αλέξης Αλεξη σ'ευχαριστω πολυ!!
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Dec 14, 2012 2:55:21 GMT 2
Χρηστο εκπληκτικο : : : : : : Κανε απο τωρα χωρο στην βιτρινα για το 'Χρυσο' στην εκθεση του '13 : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 14, 2012 3:01:19 GMT 2
Κωστα υπερβαλεις, καλο ειναι, τελειο οχι Σ'ευχαριστω πολυ!!!
|
|