Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 28, 2012 11:15:15 GMT 2
Καλημερα Χρηστο, Πολυ ωραια εστρωσε το βερνικι! Για την τεχνικη με το δαχτυλο απο οσο μπορω να καταλαβω και απο τις φωτο, συχωραμε αλλα δεν βλεπω διαφορα συγκρινοντας εκει που φαινεται η αντανακλαση της λαμπας. Σε νιωθω απολυτα, και εγω βαριεμαι φοβερα να τριβω πριν το γυαλισμα ;D αλλα με fine compound μονο ειναι δυσκολο να φυγει αυτο το ελαχιστο texture που εχει αφησει το 2Κ σε ορισμενα σημεια. Παρολαυτα, ντον'τ γκετ μι ρονγκ, το γυαλισμα ειναι εξαιρετικο στρεητ αουτ φρομ δε μποξ! Απλα γραφω ολες αυτες τις παπαριες επειδη σε βλεπω και γουσταρεις να το καθρεφτιασεις τελειως για να χτενιζεις χωριστρα πανω στο καπο ;D Καλα τελειωματα : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 28, 2012 13:31:00 GMT 2
Μπράβο ρε Χρήστο...Πανέμορφο και πεντακάθαρο βγαίνει !!
Το γυάλισμα σκίζει και το ατύχημα με την αεροτομή είναι σαν να μην έγινε ποτέ !
Καλά τελειώματα !
|
|
redneck
Kart Driver
Μανος
|
Post by redneck on Nov 28, 2012 20:36:22 GMT 2
Eκπληκτικη δουλεια Χρηστο και ωραιο σαν μοντελο το nsx.
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Nov 28, 2012 23:13:02 GMT 2
Χρήστο άψογο. Πόλυ καλή δουλειά.
Σπύρος
|
|
|
|
Post by alex78 on Nov 29, 2012 13:24:53 GMT 2
Θαυμάζουμε ακόμη μια άψογη δουλειά σου Χρήστο, συγχαρητήρια φίλε και καλά τελειώμματα!! : : Αλέξης : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Nov 30, 2012 12:21:34 GMT 2
Χρήστο πανέμορφη κατασκευή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φοβερό γυάλισμα...και τέλεια μασκαρίσματα!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 4, 2012 21:30:42 GMT 2
Χρήστο λουκουμάκι βγήκε η Hondaρα! Τελικά το δάχτυλο κανει την διαφορά? Τα πανάκια η αλήθεια είναι δεν βολεύουν και πολύ... Για την αεροτομή...υπομονή...που να σου φύγει το αμάξωμα στο spraybooth την ώρα που μελόνι το βερνίκι...εκεί να δεις... Καλή συνέχεια φίλε! Αλεξανδρε σ'ευχαριστω!! Το σπαστικο ειναι οτι χρειαζεται να βερνικωσω ξανα και βαριεμαι Καλημερα Χρηστο, Πολυ ωραια εστρωσε το βερνικι! Για την τεχνικη με το δαχτυλο απο οσο μπορω να καταλαβω και απο τις φωτο, συχωραμε αλλα δεν βλεπω διαφορα συγκρινοντας εκει που φαινεται η αντανακλαση της λαμπας. Σε νιωθω απολυτα, και εγω βαριεμαι φοβερα να τριβω πριν το γυαλισμα ;D αλλα με fine compound μονο ειναι δυσκολο να φυγει αυτο το ελαχιστο texture που εχει αφησει το 2Κ σε ορισμενα σημεια. Παρολαυτα, ντον'τ γκετ μι ρονγκ, το γυαλισμα ειναι εξαιρετικο στρεητ αουτ φρομ δε μποξ! Απλα γραφω ολες αυτες τις παπαριες επειδη σε βλεπω και γουσταρεις να το καθρεφτιασεις τελειως για να χτενιζεις χωριστρα πανω στο καπο ;D Καλα τελειωματα Μητσε καταλαβαινω τι εννοεις! Το δαχτυλο απλα με βολεψε περισσοτερο σε σχεση με τα πανακια Thanks bro!! Μπράβο ρε Χρήστο...Πανέμορφο και πεντακάθαρο βγαίνει !! Το γυάλισμα σκίζει και το ατύχημα με την αεροτομή είναι σαν να μην έγινε ποτέ ! Καλά τελειώματα ! Ανδρεα σ'ευχαριστω!! Ενας μπελας ακομα αλλα δεν πειραζει Eκπληκτικη δουλεια Χρηστο και ωραιο σαν μοντελο το nsx. Μανο σ'ευχαριστω πολυ!! Χρήστο άψογο. Πόλυ καλή δουλειά. Σπύρος Σπυρο σ'ευχαριστω!! Κουκλι βγαινει Χρησταρα,μπραβο!!!! Βαγγελη σ'ευχαριστω πολυ!! Ελπιζω να εχεις σοβαρο λογο που απουσιαζει κατασκευη σου απο το WIP section Θαυμάζουμε ακόμη μια άψογη δουλειά σου Χρήστο, συγχαρητήρια φίλε και καλά τελειώμματα!! Αλέξης Αλεξη σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!! Χρήστο πανέμορφη κατασκευή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φοβερό γυάλισμα...και τέλεια μασκαρίσματα!! Γιωργο σ'ευχαριστω!!
|
|
|
Post by nasosampa on Dec 5, 2012 5:00:18 GMT 2
Χρηστάρα, νομίζω πως στην φώτο που κρατάς την αεροτομή φαίνεται να έχει Orange Peel (το γάντί) ;D ;D ;D Πάρα πολύ ωραία δουλειά!!!!! Μπράβω Chris : : : : : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Dec 6, 2012 2:23:04 GMT 2
Χρησταρα κουκλα ειναι : : Μου αρεσε τοσο πολυ, που με επεισες και δοκιμασα ''το δακτυλο'' Το εργαλειο δουλευει αψογα το τελειο γυαλισμα : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 6, 2012 17:57:11 GMT 2
Χρηστάρα, νομίζω πως στην φώτο που κρατάς την αεροτομή φαίνεται να έχει Orange Peel (το γάντί) ;D ;D ;D Πάρα πολύ ωραία δουλειά!!!!! Μπράβω Chris Νασο περαστηκε με micromesh το γαντι και ξαναπεραστηκε βερνικι ;D ;D Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου Χρησταρα κουκλα ειναι Μου αρεσε τοσο πολυ, που με επεισες και δοκιμασα ''το δακτυλο'' Το εργαλειο δουλευει αψογα το τελειο γυαλισμα Κωστα σ'ευχαριστω!! Η αληθεια ειναι οτι οταν μου το ειχε αναφερει ο Αντμιν παραξενευτηκα αλλα θελησα να το δοκιμασω και εγω
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 10, 2012 15:36:41 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 10, 2012 15:42:50 GMT 2
Φοβερό το εσωτερικό φίλε!
Γενικά το Honda σκοτώνει!
Καλό τελείωμα!
|
|
|
Post by rous74 on Dec 10, 2012 16:48:19 GMT 2
Χρηστάρα το εσωτερικό τα σπάει φίλε !!!
Θα με κάνεις ν' αρχίσω να ασχολούμαι με μια κατηγορία που δεν πολυσυμπαθώ !
Μπράβο και πάλι μπράβο !
|
|
|
Post by nasosampa on Dec 10, 2012 17:05:55 GMT 2
Χρηστάρα ’ξιος !!! Καλά τελειώματα φίλε : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 10, 2012 18:48:32 GMT 2
Υποδειγματικός Χρηστάρα. Μπράβο φίλε μου... Ίσως μόνο την κονσόλα στο πίνακα οργάνων θα έφτιαχνα, αντικαθιστώντας τη χαλκομανία, αλλά είναι λεπτομέρειες, τζαστ λεπτομέρειες. : :
|
|