|
Post by jvolume on Oct 28, 2012 8:36:58 GMT 2
Χρήστο καλημέρα Υποδειγματική η δουλειά σου σε όλα τα επίπεδα φίλε μου. Για τις ζάντες στα έχουν πει όλοι,ποίημα. : : : : Όλα πολύ όμορφα και το άσπρο φαίνεται να έχει στρώσει άψογα. Ανυπομονώ να τα δώ από κοντά. Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα κεράσεις καφέ στο σπίτι σου. Γιάννης
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 28, 2012 10:16:39 GMT 2
Καλημέρα Χρήστο, Δείχνει να έχει στρώσει πολύ καλά το zero ! Kαλή συνέχεια... Ανδρεα καλημερα! Ετσι λεω και εγω, καλο φαινεται να δουμε κ το μπλεν τωρα Χρήστο καλημέρα Υποδειγματική η δουλειά σου σε όλα τα επίπεδα φίλε μου. Για τις ζάντες στα έχουν πει όλοι,ποίημα. Όλα πολύ όμορφα και το άσπρο φαίνεται να έχει στρώσει άψογα. Ανυπομονώ να τα δώ από κοντά. Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα κεράσεις καφέ στο σπίτι σου. Γιάννης Γιαννη καλημερα! Χαιρομαι που σου αρεσουν Οποτε ερθεις παρε τηλ (πηρα καινουρια συσκευη ;D) : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 28, 2012 19:40:37 GMT 2
Καλησπερα Επιτελους αρχιζει να εχει νοημα η κατασκευη και να προχωραει! Απο τις σκαναρισμενες χαλκομανιες απομονωσα αυτες που θα μπουν πανω στη "ραφη" των δυο χρωματων με σκοπο να φτιαξω μασκες. Εκτυπωθηκαν σε απλο φυλλο Α4 και κοπηκαν τα αντιστοιχα τμηματα σε χαρτοταινια. Επειτα μασκαριστηκαν ολες οι περιοχες που επρεπε να παραμεινουν λευκες. Τελος ψεκαστηκε το μπλεδακι της Zero το οποιο επισης αραιωσα με λιγο LT και πηγαν ολα οκ Πλεον ηρεμησα λιγακι γιατι τα ειχα παρει απο φοβο τα Zero Ευχαριστω : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 28, 2012 20:10:46 GMT 2
Μια χαρά πήγε το βάψιμο Χρήστο !
Μη τα φοβάσαι τα zero, έτσι και τα συνηθίσεις δε θα τ' αλλάζεις με τίποτα...( όπως εγώ δηλαδή ).
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 28, 2012 22:38:40 GMT 2
Χρηστακο μια χαρα εγινε το βαψιμο, σιγα μην κολλαμε σε κατι τετοια !!!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 29, 2012 10:44:38 GMT 2
Χρήστο μια χαρά βγήκε, Μπράβο!!!!!!!!! Πολύ ωραίο και στρωττό βάψιμο... : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 29, 2012 13:49:42 GMT 2
Μπράβο ρε μαν... Είδες τελικά το LT κάνει μια χαρά τη δουλειά του.... Πολύ όμορφα όλα. Αγάπιος
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 29, 2012 14:57:30 GMT 2
Χρήστο μια χαρά έκατσε το χρώμα φίλε!
Νομίζω σε κάποια σημεία σου έχει φύγει το μασκάρισμα...μπορεί να με ξεγελάει και η φωτό βέβαια...
Όπως και να έχει καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 30, 2012 10:54:49 GMT 2
Μια χαρά πήγε το βάψιμο Χρήστο ! Μη τα φοβάσαι τα zero, έτσι και τα συνηθίσεις δε θα τ' αλλάζεις με τίποτα...( όπως εγώ δηλαδή ). Ανδρεα σ'ευχαριστω!! Τωρα γιναμε φιλαρακια με τα Zero ;D Χρηστακο μια χαρα εγινε το βαψιμο, σιγα μην κολλαμε σε κατι τετοια !!!! Παναγιωτη σ'ευχαριστω!! Εχει κατι ατελειες το ατιμο αλλα δεν μπορεσα να τις εντοπισω με το λευκο χρωμα... Ενυγουεϊ Χρήστο μια χαρά βγήκε, Μπράβο!!!!!!!!! Πολύ ωραίο και στρωττό βάψιμο... Γιωργο σ'ευχαριστω!! Μπράβο ρε μαν... Είδες τελικά το LT κάνει μια χαρά τη δουλειά του.... Πολύ όμορφα όλα. Αγάπιος Την κανει και με το παραπανω!! Thnx Χρήστο μια χαρά έκατσε το χρώμα φίλε! Νομίζω σε κάποια σημεία σου έχει φύγει το μασκάρισμα...μπορεί να με ξεγελάει και η φωτό βέβαια... Όπως και να έχει καλή συνέχεια! Αλεξανδρε στην ενωση των δυο χρωματων θα μπει χαλκομανια οποτε δεν θα φαινεται τιποτα : :
|
|
|
Post by nasosampa on Oct 30, 2012 11:27:51 GMT 2
Καλημέρα Χρήστο, με αυτό το κιτ μας άναψες φωτιές!! : : Έχεις κάνει απίστευτη δουλειά στις ζάντες και όσο αφορά τα carbon μέρη δέν νομίζω πως έχουν βγεί άσχημα.. Το αμάξωμα εν τέλει μου φαίνεται το δυνατό σημείο του κιτ καθώς το βάψιμό σου είναι "τούμπανο" όπως και το NSX!! Καλή συνέχεια στην κατασκευή.... : : Φιλικά, Νάσος
|
|
|
Post by alex78 on Oct 30, 2012 21:59:53 GMT 2
Η μεθοδικότητα και η ωριμότητα με την οποία δουλεύεις Χρήστο είναι άξια συγχαρητηρίων!! Διχρωμία αμαξώματος και ζάντες ''τούμπανο'' φίλε!! Καλή συνέχεια..... Αλέξης
|
|
|
Post by nektarios on Nov 7, 2012 15:06:58 GMT 2
Φίλε Χρήστο, το NSX προχωράει εξαιρετικά! Δεν θα πρωτοτυπήσω βέβαια αν πω οτι μου άρεσαν πολύ οι ζάντες, τα δισκόφρενα και τα ελαστικά, αλλά θα προσθέσω οτι με εντυπωσίασε η προετοιμασία που έκανες με τις μάσκες για τις ασημένιες λωρίδες! Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by manos13 on Nov 8, 2012 0:02:12 GMT 2
Επιτελους τωρα φτιαχνεις τις σωστες "Σαυρες"!! Μπραβο σου!!!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 10, 2012 13:03:56 GMT 2
Καλημέρα Χρήστο, με αυτό το κιτ μας άναψες φωτιές!! Έχεις κάνει απίστευτη δουλειά στις ζάντες και όσο αφορά τα carbon μέρη δέν νομίζω πως έχουν βγεί άσχημα.. Το αμάξωμα εν τέλει μου φαίνεται το δυνατό σημείο του κιτ καθώς το βάψιμό σου είναι "τούμπανο" όπως και το NSX!! Καλή συνέχεια στην κατασκευή.... Φιλικά, Νάσος Νασο σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!! Χαρηκα που τα ειπαμε απο κοντα χτες Η μεθοδικότητα και η ωριμότητα με την οποία δουλεύεις Χρήστο είναι άξια συγχαρητηρίων!! Διχρωμία αμαξώματος και ζάντες ''τούμπανο'' φίλε!! Καλή συνέχεια..... Αλέξης Αλεξ σ'ευχαριστω πολυ φιλε Φίλε Χρήστο, το NSX προχωράει εξαιρετικά! Δεν θα πρωτοτυπήσω βέβαια αν πω οτι μου άρεσαν πολύ οι ζάντες, τα δισκόφρενα και τα ελαστικά, αλλά θα προσθέσω οτι με εντυπωσίασε η προετοιμασία που έκανες με τις μάσκες για τις ασημένιες λωρίδες! Καλή συνέχεια! Νεκταριε τα ζαντολαστιχα μαλλον ειναι το "φετιχ" της κατασκευης και χαιρομαι ιδιεταιρα που σας αρεσουν!! Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια!! Επιτελους τωρα φτιαχνεις τις σωστες "Σαυρες"!! Μπραβο σου!!!! Μανο σ'ευχαριστω
|
|
|
Post by rawshooter on Nov 11, 2012 21:55:48 GMT 2
Ωωωωω πολύ ωραία η διχρωμία : : : : Ερώτηση....τα μαρσπιέ γιατί δεν τα έκοψες πριν τα βάψεις;; Μήπως έτσι τώρα "πληγωθούν" απο το κοφτάκι
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Nov 12, 2012 2:31:44 GMT 2
Χρηστακη πανεμορφο : : Το μπλε το ερωτευτηκα ;D (Αληθεια ποιο ειναι ?) Τα zero ειναι αψογα Μην ξεχασεις, πριν το βερνικι να το τριψεις με 2000 Καλη συνεχεια : :
|
|