|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 12, 2012 12:04:51 GMT 2
Ωωωωω πολύ ωραία η διχρωμία Ερώτηση....τα μαρσπιέ γιατί δεν τα έκοψες πριν τα βάψεις;; Μήπως έτσι τώρα "πληγωθούν" απο το κοφτάκι Παναγιωτη χαιρομαι που σου αρεσει Τα μαρσπιε δεν τα εκοψα απο τα sprue διοτι το κομματι που ειναι συγκρατημενα εφαρμοζει στο πατωμα και δεν θα φαινεται. Οποτε μου εδινε μια βοηθεια στη συγκρατηση του για το βαψιμο Χρηστακη πανεμορφο Το μπλε το ερωτευτηκα ;D (Αληθεια ποιο ειναι ?) Τα zero ειναι αψογα Μην ξεχασεις, πριν το βερνικι να το τριψεις με 2000 Καλη συνεχεια Κωστα σ'ευχαριστω πολυ!! Εχει ηδη βερνικωθει αλλα δεν το περασα με 2000....δεν εχω καποιο θεμα παντως
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 14, 2012 13:59:01 GMT 2
Καλησπερα Κυριοι : : Την προηγουμενη εβδομαδα ψεκαστηκε 2Κ στο αμαξωμα και τα συναφη μερη προκειμενου να κολληθουν οι χαλκομανιες. Μολις χτες το βραδυ κολληθηκαν και αυτες και το αποτελεσμα ειναι αυτο: Ευχαριστω
|
|
|
Post by nasosampa on Nov 14, 2012 14:07:04 GMT 2
: : : : : : Χρηστάρα εξαιρετική η δουλειά σου!!! : : : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 14, 2012 14:30:26 GMT 2
Νασο σ'ευχαριστω πολυ!!
|
|
|
Post by rous74 on Nov 14, 2012 15:09:02 GMT 2
Χρήστο απίθανο το αποτέλεσμα φίλε !
Μπράβο και πάλι μπράβο !!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 14, 2012 15:14:28 GMT 2
Φοβερό το αποτέλεσμα Χρήστο!
Βγαίνει μπόμπα!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 14, 2012 22:27:01 GMT 2
Χρήστο απίθανο το αποτέλεσμα φίλε ! Μπράβο και πάλι μπράβο !!! Ανδρεα σ'ευχαριστω πολυ!! Η συναντηση την προηγουμενη Παρασκευη βοηθησε στο να προχωρησουν οι δουλειες Φοβερό το αποτέλεσμα Χρήστο! Βγαίνει μπόμπα! Αλεξανδρε σ'ευχαριστω πολυ!
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Nov 15, 2012 13:31:51 GMT 2
Χριστάρα οι χαλκομανίες είναι σούπερ!!! θα πέσει λέρωμα ή θα είναι του κουτιού??
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 15, 2012 16:38:21 GMT 2
Χριστάρα οι χαλκομανίες είναι σούπερ!!! θα πέσει λέρωμα ή θα είναι του κουτιού?? Γιωργο σ'ευχαριστω Να σου πω την αληθεια το εχω σκεφτει για λερωμα για να καλυφθουν και καπιοες μικρο-ματσολιες αλλα μου αρεσει πολυ να μεινει γυαλιστερο Θα δουμε Δες εδω τι ωραιο γυαλιστερουλι ειναι!!!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 15, 2012 17:26:16 GMT 2
Χρήστο έχεις κάνει κορυφαία δουλειά. μπράβο φίλε βγήκε ''μαναράκι''!! : : Προσωπικά θα προτιμούσα να δώ ''καθρέφτη'' αγωνιστικό, εξάλλου τέτοιο φινίρισμα δεν πρέπει να πάει ''στράφι'', άσε που δεν βλέπω πουθενά ψεγάδια φίλε...... Αλέξης
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 15, 2012 20:09:40 GMT 2
Φοβερο αποτελεσμα Χρηστο!!!!! εγω θα ελεγα να μην το λερωσεις αστο ετσι να γυαλιζει!!!!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Nov 16, 2012 11:39:22 GMT 2
Χρήστο, Μπράβο...Πανέμορφο!!! Εννοείτε πως θα το κάνεις να γυαλίζει... ;D
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Nov 17, 2012 2:41:24 GMT 2
Χρηστο πολυ ομορφο με τις χαλκομανιες : : Ψηφιζω πεντακαθαρο και αστραφτερο P.S Το Epson που εχεις στη φωτο εχει διαφορετικες χαλκομανιες, αλλες ριγες (ασημενια). Λαθος τις Tamiya ? : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 17, 2012 2:52:24 GMT 2
Χρήστο έχεις κάνει κορυφαία δουλειά. μπράβο φίλε βγήκε ''μαναράκι''!! Προσωπικά θα προτιμούσα να δώ ''καθρέφτη'' αγωνιστικό, εξάλλου τέτοιο φινίρισμα δεν πρέπει να πάει ''στράφι'', άσε που δεν βλέπω πουθενά ψεγάδια φίλε...... Αλέξης Αλεξη σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια!! Ετσι λεω και εγω, γυαλιστερο ειναι καλυτερο Ασε, εχει κατι ματσακονιες αλλα μην το πεις πουθενα Φοβερο αποτελεσμα Χρηστο!!!!! εγω θα ελεγα να μην το λερωσεις αστο ετσι να γυαλιζει!!!!! Παναγιωτη σ'ευχαριστω!! Γυαλιστερο θα μεινει Χρήστο, Μπράβο...Πανέμορφο!!! Εννοείτε πως θα το κάνεις να γυαλίζει... ;D Thanks Γιωργο Καθρευτης σου λεω!!! ;D Χρηστο πολυ ομορφο με τις χαλκομανιες Ψηφιζω πεντακαθαρο και αστραφτερο P.S Το Epson που εχεις στη φωτο εχει διαφορετικες χαλκομανιες, αλλες ριγες (ασημενια). Λαθος τις Tamiya ? Κωστα σ'ευχαριστω!! Αυτα τα αυτοκινητα απο αγωνα σε αγωνα εχουν πολλες διαφορες. Αν για παραδειγμα παρατηρησεις, θα δεις οτι εχει τελειως διαφορετικους αεραγωγους στο καπω. Οποτε και η αλλαγη στα γραφικα ειναι η πιο απλη παρεμβαση
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 28, 2012 2:18:38 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 28, 2012 10:49:46 GMT 2
Χρήστο λουκουμάκι βγήκε η Hondaρα!
Τελικά το δάχτυλο κανει την διαφορά? Τα πανάκια η αλήθεια είναι δεν βολεύουν και πολύ...
Για την αεροτομή...υπομονή...που να σου φύγει το αμάξωμα στο spraybooth την ώρα που μελόνι το βερνίκι...εκεί να δεις...
Καλή συνέχεια φίλε!
|
|