|
Post by procrossaro on Sept 28, 2012 10:03:38 GMT 2
Μπράβο Νεκτάριε. Ένα πολύ ιδιαίτερο και ενδιαφέρον θέμα και μία καταπληκτική εκτέλεση.
|
|
|
Post by nektarios on Sept 28, 2012 10:52:08 GMT 2
Φίλοι μου, Κώστα, Παναγιώτη και Πρόδρομε, σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σας σχόλια! Χαίρομαι που σας άρεσε! : : Κώστα, για την απόληξη της εξάτμισης έχεις δίκαιο, το είχα δει κι εγώ, αλλά βαρέθηκα να το κάνω τότε. Όμως θα γίνει, γιατί πραγματικά πρέπει...
|
|
|
Post by nektarios on Oct 3, 2012 9:35:15 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 7, 2012 10:53:31 GMT 2
Νεκταριε τι να πω!! Πολυ ομορφο μοντελο με το σωστο εξοπλισμο!! Μπραβο φιλε μου!!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 7, 2012 16:47:37 GMT 2
Νεκτάριε πολύ όμορφος εξοπλισμός που ταιριάζει απόλυτα με το υπόλοιπο σύνολο και με αναλυτικότατη παρουσίαση του κάθετι. Θα επιθυμούσα πάντως μια ποιό ''αναλάφρη'' ομπρέλα π.χ. διαφημιστική απο εταιρεία αναψυκτικών: Fanta, 7UP, PEPSI κλπ, ώστε να είναι στο ''πνεύμα'' του καλοκαιριού, βέβαια δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό αυτό....... Συγχαρητήρια φίλε, καταπληκτική κατασκευή!! : : : : Αλέξης : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 8, 2012 10:39:44 GMT 2
Ο εξοπλισμός δεν παίζεται...Μπράβο!!!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 8, 2012 13:57:58 GMT 2
Χρήστο, Αλέξη και Γιώργο, σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σας σχόλια! Αλέξη, η ιδέα σου είναι πολύ καλή (και μάλιστα θα μπορούσε να υλοποιηθεί πολύ πιο εύκολα από αυτό που έκανα, π.χ. με μια ετικέτα από φιάλη του 1 1/2 λίτρου...) αλλά δεν το σκέφτηκα... : : Δεν πειράζει, θα εφαρμόσω την ιδέα στην επόμενη ομπρέλα!... Φίλε μου Γιώργο, η δική σου σανίδα είναι αναμφισβήτητα πολύ πιο κομψή, ωστόσο η δική μου είναι πιο υδροδυναμική... και δαγκώνει! ;D ;D ;D Ραντεβού λοιπόν στα κύματα, για να δούμε ποιά είναι η καλύτερη!
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Oct 8, 2012 15:58:17 GMT 2
Νεκταριε πολυ ομορφα τα καλουδια σου μπραβο : : αλλα ελλειπει ... με μια ρακετα και χωρις κιτρινα μπαλακια δεν γινεται παιχνιδι ... ;D : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 8, 2012 19:00:46 GMT 2
Νεκτάριε πολύ όμορφες οι προσθήκες, συγχαρητήρια φίλε !!!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 9, 2012 9:08:55 GMT 2
Φίλοι μου, σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας! Κώστα, για τις ελλείψεις έχεις δίκαιο! Ειδικά για τα μπαλάκια, το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά δυσκολευόμουν να φτιάξω την καμπυλωτή άσπρη γραμμή που έχουν γύρω-γύρω!... ;D Ανδρέα, ομολογώ οτι η ιδέα για την ομπρέλα θαλάσσης προέκυψε από την αντίστοιχη δική σου ομπρέλα (βροχής) στο Range Rover!
|
|