RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Aug 17, 2012 19:56:51 GMT 2
Καλησπέρα Νεκτάριε, Έχεις κάνει εκπληκτική δουλειά!!! Οι ιδιοκατασκευές σου υπέροχες, και δίνουν ξεχωριστό ύφος στην κατασκευή σου. Μπράβο φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by nektarios on Aug 20, 2012 9:15:24 GMT 2
Απόστολε, χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν οι ιδιοκατασκευές μου! Θα ακολουθήσουν μερικές ακόμη! : :
|
|
|
Post by nektarios on Sept 25, 2012 12:52:56 GMT 2
Φίλοι μου, χαίρετε! Ήρθε η ώρα για το τελευταίο update! Έχουμε λοιπόν και λέμε: 1) Κατασκευάστηκαν (από κομμάτια συνδετήρα επενδυμένα με πλαστικό) 2 αντηρίδες για να συνδέσουν τα 2 «Π». 2) Προστέθηκε ένας κρίκος στο πίσω κάτω μέρος του σασί (φτιαγμένος από κομμάτι «νίκελ» συνδετήρα), και στη συνέχεια συναρμολογήθηκε το σασί (τοποθετήθηκαν τροχοί και εξάτμιση). Η εξάτμιση κολλήθηκε πρόχειρα, γιατί έχω την υποψία ότι χρειάζεται ένα πέρασμα με ματ βερνίκι, ώστε να αποκτήσει πιο αληθοφανή όψη σκουριάς. Τι λέτε; 3) Τοποθετήθηκαν 2 ταμπέλες : η μια με το λογότυπο της Honda (metal sticker), και η άλλη που – υποτίθεται ότι – αναγράφει «ωφέλιμο φορτίο 200 κιλά» (κατασκευασμένη από διάφορα κομμάτια χαλκομανιών από το spare box). Επίσης, τοποθετήθηκαν τα πίσω φώτα. 4) Βάφηκαν κάποιες λεπτομέρειες στο ταμπλώ και κατασκευάστηκαν 3 διακόπτες και ένα χερούλι για το ντουλαπάκι, όλα φτιαγμένα από διπλωμένο (και βαμμένο) λεπτό χαλκόσυρμα. Ακολούθως τοποθετήθηκαν στη θέση τους, όπως επίσης η μπάρα πάνω από το ντουλαπάκι και η χειροποίητη «κλειδαριά» για το κλειδί του κινητήρα. 5) Ακολούθως, άρχισε η τελική συναρμολόγηση. Τοποθετήθηκαν ο προφυλακτήρας και τα φλας της πρόσοψης (πρώτη φωτό), βάφηκαν αντιολισθητικές λωρίδες στα μαρσπιέ (δεύτερη φωτό), τοποθετήθηκαν τα πλαϊνά φλας, τα 3 πεντάλ και τα υπόλοιπα εξαρτήματα του εσωτερικού (τρίτη φωτό), τα καθίσματα (τέταρτη φωτό), ………………… Τέλος πάντων, για να μη σας ζαλίζω άλλο, αφήνω τα υπόλοιπα να τα περιγράψει ο φωτογραφικός φακός!... Τέλος, να προσθέσω ότι, εκτός από την εξάτμιση και το βερνίκι που ίσως αυτή χρειαστεί, υπάρχουν ακόμη 2 εκκρεμότητες για την πλήρη ολοκλήρωση του μοντέλου: 1) Δυο χαλκομανίες για τον πίνακα οργάνων. Δυστυχώς, το κιτ δεν έδινε ούτε χαλκομανίες ούτε ανάγλυφες λεπτομέρειες… : : Ευτυχώς όμως βρέθηκαν κατάλληλες χαλκομανίες σε ένα πολύ «ψαγμένο» spare box στη Χρυσούπολη, ;D και αναμένονται… 2) Εκκρεμεί η ολοκλήρωση της σανίδας του σερφ και κάποιων άλλων αξεσουάρ. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχουν ολοκληρωθεί και αυτά. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο, την προσοχή και την εκτίμησή σας! : : Μη φύγετε, σε λίγο ακολουθεί ποστ με φωτό του ολοκληρωμένου μοντέλου!
|
|
|
Post by nektarios on Sept 25, 2012 12:59:47 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Sept 25, 2012 13:06:07 GMT 2
Νεκτάριε εκτός απο πολύ ιδιαίτερο θέμα είναι και απίστευτα καλοφτιαγμένο το χοντάκι !
Πεντακάθαρο με ωραίους χρωματικούς συνδυασμούς, λιτό αλλά συγχρόνως και λεπτομερέστατο !
Μπράβο φίλε !!!
|
|
|
Post by nektarios on Sept 26, 2012 11:37:28 GMT 2
Φίλε Ανδρέα, σε ευχαριστώ πολύ για το ιδιαίτερα τιμητικό σχόλιό σου! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Sept 26, 2012 11:55:20 GMT 2
Ωραιοςςςςς!!! Νεκταριε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ κ εχει απιστευτη πλακα το ατιμο!!!
|
|
|
Post by alex78 on Sept 26, 2012 18:45:24 GMT 2
Νεκτάριε ''κουκλάκι'' σου βγήκε, σίγουρα είναι κάτι ασυνήθιστο αλλά πολυ-πολύ χαριτωμένο και γλυκό, με ''καθαρά'' βαψίμματα και γενικότερα μια πολύ προσεγμένη δουλειά, συγχαρητήρια φίλε μου!! : : : : Πάει και το..... 101ο!!! ;D Αλέξης : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 26, 2012 19:11:35 GMT 2
Καλησπέρα Νεκτάριε, Ιδιαίτερα καλοφτιαγμένο, και κυρίως πρωτότυπο!!! Μπράβο φίλε! Απόστολος : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 26, 2012 20:45:50 GMT 2
Τι χαριτωμενο!!! Πολυ ομορφο Νεκταριε, ετοιμο να vamos σε καμια παραλια τωρα!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 27, 2012 6:43:29 GMT 2
Πολύ γλυκούλι Νεκτάριε... και καλοκατασκευασμένο και με άψογο φινίρισμα... Περιμένουμε να το φορτώσεις με την αποσκευή... Μήπως μια απλή βασούλα, θα αναδείκνυε το αποτέλεσμα? : :
|
|
|
Post by nektarios on Sept 27, 2012 8:53:51 GMT 2
Φίλοι μου, Χρήστο, Αλέξη, Απόστολε, Δημήτρη και Γιώργο, σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σας σχόλια! Βλέπω οτι το "κουβαδάκι" σάς "κέρδισε" με την τσαχπινιά του! ;D Από τα διάφορα extras που θα προστεθούν, κάποια είναι ήδη σχεδόν έτοιμα, κάποια άλλα είναι ακόμη υπό σκέψη, πάντως πιστεύω οτι εντός λίγων ημερών θα έχουν ολοκληρωθεί όλα! Η βάση είναι πολύ καλή ιδέα, και τη σκέφτομαι στα σοβαρά! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Sept 27, 2012 12:43:40 GMT 2
Νεκτάριε μπράβο!!!!!!! Πεντακάθαρη δουλειά και πάρα πολύ ωραίο...Άψογο βγήκε!!
Με το surf τι έκανες?
|
|
|
Post by nektarios on Sept 27, 2012 13:05:13 GMT 2
Φίλε μου, σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου! Η σανίδα είναι σχεδόν έτοιμη, και θα έχει ένα σχέδιο που - κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον - θα είναι πολύ ιδιαίτερο! Σε λίγες μέρες θα τη δείτε, μαζί με τα υπόλοιπα "καλούδια", και μετά ετοιμάσου για θαλάσσια κόντρα! ;D
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Sept 28, 2012 1:47:44 GMT 2
Νεκταριε πολυ ομορφο εγινε το ''ασχημοπαπο'' : : Σιγουρα ειναι το πιο ιδιαιτερο οχημα στο GB με διαφορα! Δεν ξερω τι εκανες με την εξατμηση, αλλα εκτος απο ματ βερνικι θελει και να μεγαλωσεις την τρυπα μ'ενα τρυπανακι ετσι ωστε να λεπτυνουν τα τειχωματα στην εξοδο. Αντε φορτωσε το να το δουμε. Ξερεις εσυ, βατραχοπεδηλα, κουβαδακια κλπ. : :
|
|
|
Post by rawshooter on Sept 28, 2012 1:51:45 GMT 2
Νεκτάριε φίλε μου πραγματικό "διαμαντάκι" το Honda σου : : : : Προσωπικά πέραν της πολύ καλής δουλειάς σου, λάτρεψα ειλικρινα τους χρωματισμούς στο σαλόνι του και την αντίθεση με το λευκό αμάξωμα Συγχαρητήρια
|
|