pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 23, 2012 18:46:49 GMT 2
Καλησπερα σας κυριοι ειπα να κανω ενα wip, αυτο θα ειναι το πρωτο μου και πραγματικα δεν ξερω αν θα ειμαι συνεπεις αλλα θα προσπαθησω γι αυτο λοιπον ζηταω την επιεικια σας . πριν λιγες μερες τελειωσε η Williams FW11 και λεω να ξεκινησω την Φερραρι F189 Tamiya 1/20 και αυτη!!! Το χρωμα εχει ηδη ερθει απο αγγλια και την zero paints θα χρησιμοποιηθουν καποια carbon decals apo scale motorsports ζωνες ασφαλειας απο tuner model manufactory και διαφορα καρφακια !! το πλανο ειναι να μπορει να ανοιγει και να φαινεται και ο κινητηρας αυτο βεβαια μπορει να αλλαξει στην πορεια ....... θα δουμε κοπηκαν ολα τα κομματια απο τα πλαισια, καθαριστηκαν και στοκαριστηκαν ολα τα σημαδια απο τα ejection pins των καλουπιων μετα τριφτικαν, και ετοιμαζονται να δεχτουν το ασταρι το οποιο θα ειναι απο την gunze mr surfacer 1200. λοιπον αυτα για αρχη ελπιζω να μην σας κουραζω. Παναγιωτης
|
|
|
Post by rous74 on Jun 23, 2012 20:57:06 GMT 2
Δυναμικά ξεκίνησες Παναγιώτη μπράβο, έχω εμπιστοσύνη στην ποιότητα της δουλειάς σου, καλή συνέχεια φίλε εύχομαι...
|
|
|
Post by Sakis on Jun 23, 2012 21:46:09 GMT 2
Έχεις και την επιείκια και την προσοχή μας Παναγιώτη. Καλή επιτυχία στην κατασκευή σου!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 23, 2012 22:22:30 GMT 2
Να εχεις μια ευχαριστη κ απροβληματιστη κατασκευη Παναγιωτη, ξεκινησες με πολυ ορεξη!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 24, 2012 7:12:23 GMT 2
Παναγιώτη καλή αρχή και από μένα... Το κιτάκι το είχα φτιάξει παλιότερα (πολύ παλιότερα για την ακρίβεια - πριν 20 χρόνια δηλαδή ) και αν θυμάμαι καλά είχε λίγο θέμα με την εφαρμογή του σασί με το καπάκι. Επίσης απουσιάζουν, οι σωληνώσεις του συστήματος ψύξης (από τα ψυγεία στον κινητήρα). Κατά τα αλλά είναι άψογο και είμαι σίγουρος ότι θα το περιποιηθείς καταλλήλως και εγώ θα πάρω ιδέες για τη δικιά μου . ΥΓ. Μανσελ ή Μπέργκερ θα το κάνεις?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 26, 2012 19:28:11 GMT 2
Καλη αρχη Παναγιωτη! Μετα απο τοσα μασκαρισματα στα προηγουμενα f1 που εφτιαξες, αυτο μου φανεται οτι θα σου φανει παιχνιδακι! Δημητρης : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jun 27, 2012 5:45:48 GMT 2
Ωπ, το πρώτο WIP του Πάνου!!! Μου το ανέφερες στη συνάντησή μας, αλλά δεν το περίμενα τόσο γρήγορα!!! Καλή αρχή και από εμένα. Σταύρος
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jun 28, 2012 21:12:56 GMT 2
Καλησπέρα, και καλή αρχή! Θα παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την κατασκευή σου. Απόστολος : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 29, 2012 9:34:08 GMT 2
Καλημερα ευχαριστω πολυ για τα εμψυχωτικα σας σχολια! στο θεμα μας τωρα τα κομματια ετοιμαστηκαν και περαστηκαν ενα χερι ασταρι το οποιο θα μας δειξει ολες τι ατελειες απο το τριψιμο, ωστε να μπορεσω να διορθωσω και να περασω το χερι νουμερο βου!!! συμφωνα με τις φωτογραφιες που εχω, το καπακι της φ189 δεν ειναι ενα κομματι οπως το δινει η ταμιγια, και ετσι αποφασισα να το κοψω !! το χαραξα καλα στην αρχη και μετα με pe saw το εκοψα Σειρα πηρε το καθισμα, συμφωνα παλι με τις φωτο απο την πραγματικη free image hostingεπρεπε να αλλαξω τον τροπο που δινει η ταμιγια τις ζωνες, ετσι λοιπον αφου με το ντρεμελ ετριψα τις αναγλυφες ζωνες απο το καθισμα ανοιξα τις τρυπες στο καθισμα απ οπου θα περασουν οι ζωνες, και μετα το γεμισα με πολυεστερικο στοκο και ειναι ετοιμο για τριψιμο, σκεφτομαι να αγωρασω απο την χιρο τα δερματινα καλυματα που εχει για τα καθισματα οποτε μαλλον δεν θα χρειαστει και ιδιαιτερο τριψιμο λοιπον αυτα για την ωρα Σας αφηνω με κατι που ακουγετε πολυ δυνατα!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jul 13, 2012 20:24:21 GMT 2
Καλησπερα σας κυριοι βρηκα χρονο για να προχωρησω λιγο την φεραρι οποτε εχουμε και λεμε εφτιαξα με φυλλο πλαστικου τους αεραγωγους των φρενων η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι σωστοι, γιατι συμφωνα με τις φωτο που εχω ειναι αρκετα διαφορετικοι απ'οτι τους δινει η ταμιγια αλλα τελος παντων..... Αλλαξα και τις εξατμισεις λιγο, συμφωνα με αυτη την φωτο upload picturesοι εξατμισεις ενωνονται στην ακρη και τις διαμορφωσα καπως με εποξικο στοκο αλλαξα λιγο την εξοδο τους απο το σασι μετα ασχοληθηκα με τις πισω αναρτησεις τις εκοψα και θα προσπαθησω να τις κανω να φαινονται πιο αληθινες image hostσειρα πηραν τα ψυγεια, επειδη θελω να βαλω τις σωληνωσεις προσπαθω να τα διαμορφωσω καταλληλα με εποξικο στοκο προσπαθω να φτιαξω τις εισοδους και εξοδους των νερων! ακομα δεν ειμαι ικανοποιημενος, θα δουμε image hostκαι ετσι προχωρησαμε στο δευτερο χερι ασταρι καθως και στο πρωτο χερι με semi gloss black ths gaia για κινητηρα και ζαντες img uploadαυτα για την ωρα Σας αφηνω με αλλο ενα βιντεακι
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jul 14, 2012 3:33:03 GMT 2
Αψογος ο χειρισμός του εποξικού Πάνο. Και πολύ στοχευμένες οι διορθώσεις σου.
Μπράβο σου
Σταύρος
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 14, 2012 8:50:06 GMT 2
Πολύ μεθοδική δουλειά, Παναγιώτη. Μπράβο... Αφού έκανες τόση δουλειά με τον εποξικό, φτιάξε και το κάθετο νεύρο στην έξοδο τους στο σασί (διακρίνεται στις φώτο της πραγματικής που ανέβασες). Για αεραγωγούς των φρένων , σε κάθε αγώνα αλλάζουν ανάλογα με τις απαιτήσεις της πίστας. Οπότε μόνο οι φώτο από το Πορτογαλικό gp σε βοηθούν. Θα το ψάξω στο αρχείο μου και θα επανέλθω ; Τέλος το σουετ της hiro, είναι καταπληκτικό, στο προτείνω ανεπιφύλακτα, αν και κάπως εκτός κλίμακας. Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by rous74 on Jul 15, 2012 19:28:39 GMT 2
Πολύ καλή και μεθοδική η δουλειά σου Παναγιώτη !
Μπράβο, συνέχισε έτσι φίλε...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jul 22, 2012 10:55:36 GMT 2
Καλημέρα! Η δουλειά σου είναι εξαιρετική!!! Περιμένω με ενδιαφέρον τη συνέχεια. Απόστολος : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jul 22, 2012 22:37:16 GMT 2
Καλησπερες φιλοι μου Υπηρξε μια μικρη προοδο στις εργασιες της φερραρι οποτε ειπα να σας την παρουσιασω, λοιπον δευτερο χερι ασταρι και καποια σεμι γκλος μπλακ!! upload photoοι αναρτησεις βαφτηκαν με το σεμι γκλος μπλακ της φινισερς και τα υπολοιπα με το σεμι γκλος της γκαια το σασι και το μονοκοκ με το καρμπον μπλακ ματ της φινισερς ολα αυτα περαστηκαν ενα χερι γιατι μετα απο διαφορες εργασιες που θα γινουν πανω τους σιγουρα θα χρειαστουν και αλλα στο εμπρος κομματι του κινητηρα ανοιχτηκαν τρυπες και περαστηκαν σωληνακια στα σημεια που θα ενωθουν οι σωληνωσεις απο τα ψυγεια hosting imagesστα ψυγεια τωρα εχω ενα θεματακι, εφτασα σε αυτο το σημειο hosting imagesκαι ειπα να τα περασω με ενα αλουμινιο να δω πως ειναι, δεν μου πολυαρεσαν μου φαινονται πολυ χοντρα και ετσι αρχισα να τα μικραινω και εχω φτασει εδω , παντως δεν ειμαι και πολυ χαρουμενος με αυτο που βλεπω. Θα δουμε στην πορεια upload photoΚαποιες ακομα μικροβελτιωσεις free image hostingpicture hostingpicture hostingΤο επωμενο που εκανα ηταν να τρυπησω στο μονοκοκ ολες τις βιδες, για να τις αντικαταστησω με μεταλικες , το σκεφτηκα πολυ γιατι δεν ειμουν σιγουρος για το αποτελεσμα, το θεμα ειναι οτι το εκανα οποτε θα δουμε στο τελος hosting imagesΚαι τελος περαστηκε και δυο λεπτα χερια κοκκινο!!! photo upload Αυτα Κυριοι για την ωρα
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 23, 2012 9:34:19 GMT 2
Πολύ ενδιαφερον και επιτυχημένες οι προσθήκες που έκανες. Το βάψιμο βγαινει super... Μπράβο... Εδω τα ψυγεία ήταν πιο ωραία... image host
|
|