|
Post by rous74 on Oct 2, 2012 11:49:08 GMT 2
Εξαιρετικό το κάθισμα !!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 4, 2012 16:39:22 GMT 2
Καλησπερα η φερραρι ειναι σχεδον ετοιμη εκλεισε το καπακι, μπηκαν οι αναρτησεις και τα φρενα, μπηκε και το τζαμι στο κοκπιτ με τα καρφακια του ας αναψουμε λιγο τα αιματα
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 4, 2012 17:56:34 GMT 2
Πολυ ομορφη βγαινει Παναγιωτη μπραβο! Το καθισμα εδειξε καλυτερα τωρα που εδεσε με το υπολοιπο κιτ! Η μονη μου διαφωνια ειναι στα πιασιματα του παρμπριζ, νομιζω οτι ειναι αρκετα πιο μεγαλα για την κλιμακα. free picture hostingΕπισης πριν κολησεις/κλεισεις το μοντελο και δε βαριεσαι θα μπορουσες να βαλεις και CF στις εξαγωγες των ψυγειων. Κατα τα λοιπα αψογος! Καλα τελειωματα, κουκλα θα βγει : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 4, 2012 22:30:32 GMT 2
Δημητρη εχεις απολυτο δικιο για τα καρφακια ομως την πατησα σαν πρωταρης : : αποφασισα να κανω τις τρυπες νομιζωντας οτι εχω μικροτερα καρφακια, ομως ηταν εξαγωνα, και καποια αλλεν, που δεν ταιριαζανε, αυτα ειναι 1 χιλιοστο και θελει 0,5 ετσι απο το να αφησω μονο τις τρυπες........ ;D οσο για τα καρμπον επρεπε να κωβω και να ραβω, ενω εχω περασει το βερνικι και δεν ειχα καμια ορεξη!!!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 13, 2012 17:51:51 GMT 2
Καλησπερα σας φιλοι μου απ'οτι καταλαβατε η φερραρι τελειωσε. εδω ειναι μερικες φωτο απο το τελειωμενο μοντελο . Οταν τραβηξω και τις υπολοιπες θα τις ποσταρω στο κομπλιτεντ προτζεκτ!!!! free image hostingΣας αφηνω με ενα τραγουδι που το αφιερωνω στους βορειοελλαδιτες φιλους μας και ιδιαιτερα στους Καβαλιωτες !!!! Ο Υπεροχος Αργυρης Μπακιρτζης με τους Χειμερινους Κολυμβητες του
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 13, 2012 20:14:04 GMT 2
Πολύ όμορφη Παναγιώτη. Μου έφτιαξες την ημέρα. Εξάλλου η F189, νομίζω δηλαδή, ήταν η πρώτη 20άρα που έφτιαξα ποτέ, οπότε έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τη συγκεκριμένη. Σας αφηνω με ενα τραγουδι που το αφιερωνω στους βορειοελλαδιτες φιλους μας και ιδιαιτερα στους Καβαλιωτες !!!! Ευχαριστώ και για την αφιέρωση (για μένα πήγαινε το καβαλιώτης, μάλλον ) αν και είμαι Θεσσαλονικιός, και είμαι στην Καβάλα μόνο για λόγους εργασίας. Ευχαριστούμε που φροντίζεις και για την μουσική μας παιδεία : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 13, 2012 20:30:03 GMT 2
Παναγιώτη είναι υπέροχη...
Απο τα χέρια σου άλλωστε δε περίμενα τίποτα λιγότερο !!!
Μπράβο φίλε !
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 13, 2012 23:27:39 GMT 2
Ανδρεα σε ευχαριστω πολυ φιλε
Γιωργο νομιζα οτι και εσυ αλλα και καποια αλλα παιδια εισαστε απο την Καβαλα τεσπα!!
Ο Μπακιρτζης ειναι θεσσαλονικιος το τραγουδι μιλαει για την καβαλα, επεσα μεσα λοιπον!!!
χαχαχαχχαχα
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 15, 2012 17:33:25 GMT 2
Παναγιωτη ειναι πολυ ομορφη η Ferrari σου!! Τοσο ομορφη που μαλλον θα ηθελα να την εχω στην βιτρινα μου!! Ποιος ξερει(??) μπορει κ να γινει καποια στιγμη!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 15, 2012 20:41:36 GMT 2
Καλησπέρα Παναγιώτη, Είναι χάρμα οφθαλμών, όπως και όλες οι κατασκευές σου!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! Απόστολος : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 16, 2012 12:27:49 GMT 2
Παναγιώτη, πανέμορφή!!!!!!!!!!!! Άψογη!!!!!!!!!!!!!! : : : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Oct 17, 2012 16:42:44 GMT 2
Αγαπητέ Παναγιώτη η Ferrari σου είναι άψογη, η εκτέλεση διαφωτιστικότατη.
Πόλλα μπράβο και από εμένα.
Σπύρος
|
|