|
Post by nektarios on Jul 23, 2012 9:35:36 GMT 2
Παναγιώτη, η δουλειά σου είναι εξαιρετική! Πολύ μελετημένη, προσεγμένη και λεπτομερειακή! Πιο πολύ μού άρεσαν οι παρεμβάσεις στις εξατμίσεις! : : : : Καλή συνέχεια! Υ.Γ.: Αν σου είναι εύκολο, θα μπορούσες να γράψεις κάποια πράγματα για την χρήση του εποξικού στόκου;
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jul 23, 2012 18:46:38 GMT 2
Ευχαριστω για τα σχολια φιλοι μου
Νεκταριε δεν ειναι δυσκολος στην χρηση του ο εποξικος στοκος εγω χρησιμοποιω της Ταμιγια στο πρασινο κουτι οι εποξικοι στοκοι ειναι δυο συστατικων και το μονο που χρειαζεται να κανεις ειναι να παρεις ισες ποσοτητες απο τα δυο μερη και να τα πλασεις με το χερι σου, ειναι κατι σαν πλαστελινη, βρεχεις και τα χερια σου με λιγο νερο και γινεται ακομα πιο ευκολη η επεξεργασια του , τον τοποθετεις εκει που θελεις και περιμενεις να στεγνωσει, μετα τον κανεις οτι θελεις, τον τριβεις και τον κοβεις πολυ ευκολα.
ελπιζω να σε βοηθησα
|
|
|
Post by nektarios on Jul 25, 2012 9:12:14 GMT 2
Φίλε μου, ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Φαίνεται οτι είναι πιο εύκολος στη χρήση του από τον "κλασικό" στόκο... Μάλλον πρέπει να τον δοκιμάσω άμεσα! : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 25, 2012 15:36:23 GMT 2
Παναγιώτη πολύ λεπτομερές και προσεγμένο το Wip σου φίλε μου!! Το βάψιμο του κόκκινου μ'έχει σκλαβώσει, φοβερή απόχρωση το άτιμο..... Καλή συνέχεια..... Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Jul 25, 2012 21:02:37 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά Παναγιώτη...
Έτσι όπως το πάς θα με κάνεις ν' αγαπήσω και εγώ τα μονοθέσια...
Μπράβο φίλε !!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Aug 30, 2012 11:25:30 GMT 2
Καλημερα σας κυριοι δυστυχως οι διακοπες τελειωσαν και γυρισαμε στην καθημερινοτητα μας!! Χαιρετιζω λοιπον, ολους στο φορουμ, παλιους και νεους και τους ευχομαι εναν ευκολο και απροβληματιστο χειμωνα!! ενα μικρο update τωρα στην φεραρι μας τα ψυγεια βαφτηκαν με το polished aluminium ths alclad και εχουν παρει αυτη την μορφη, upload photoπραγματικα με εχουν προβληματισει αρκετα !! ακομα δεν εχω αποφασισει αν εχουν τελειωσει, τεσπα το μποντυ βαφτηκε αλλα δυο πολυ λεπτα χερια και ετσι φτασαμε στα 4 ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με το αποτελεσμα, δειχνει αρκετα καλο!!! Τωρα με την πισω αεροτομη δεν μου αρεσε ο τροπος που εδεναν μεταξυ τους και αποφασισα να τον αλλαξω λιγο ετσι λοιπον πηρα κοπιδι τρυπανι και στοκο και αρχισα την μετατροπη εγιναν δοκιμαστικες εφαρμογες, και αρχισαν τα τρυπηματα, το ολο κομματι θα δεσει με διαφορα βιδακια, ελπιζω να βγει καλο!! Αυτα για την ωρα!!
|
|
|
Post by rous74 on Aug 31, 2012 10:56:50 GMT 2
Κορυφαίο βάψιμο Παναγιώτη και η αεροτομή θα βγεί super με τη πατέντα που δημιούργησες !
Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια φίλε !!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Sept 3, 2012 20:13:47 GMT 2
Ωραίος Παναγιώτη,
μου αρέσουν πολύ οι επεμβάσεις σου...Καλή συνέχεια.
Αγάπιος
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 3, 2012 22:40:18 GMT 2
Παναγιώτη το χρώμα έστρωσε απίστευτα και η πατέντα με την αεροτομή...φοβερή! Καλή συνέχεια : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 5, 2012 22:09:53 GMT 2
Καλησπερα γειτονα, πολυ ομορφα και στρωτα τα βαψιματα, μπραβο! Δεν ξερω κατα ποσο εχεις διαθεση για εγχειρισεις τωρα που εβαψες, η ενσταση μου και μομφη κατα της Ταμιγια παραλληλα ειναι στα κομματια που πιανει η αναρτηση. Στην πραγματικοτητα ειναι ενιαιο, η Ταμιγια τα δινει σε δυο προφανως για να δωσει και ενιαια ψαλιδια, αλλα η ενωση μετα το βαψιμο δυσκολα θα κρυφτει. Βεβαια θελει εκτος απο ξεβαψιματα/ στοκαρισματα και εγχειριση στην αναρτηση οποτε τρεχα γυρευε. Καταραμμενοι Γιαπωνεζοι! Καλη συνεχεια! : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Sept 6, 2012 10:00:23 GMT 2
Δημητρη στην αρχη, πριν αρχισω το βαψιμο σκεφτομουν να κανω αυτες τις εγχειρισεις, και αποφασισα να τα αφησω ετσι οπως ειναι! τωρα ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω!!!!!!!
Αγαπιε Αλεξη και Ανδρεα ευχαριστω για τα σχολια σας!!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 6, 2012 17:18:38 GMT 2
Πολύ μεθοδική, η δουλειά σου Παναγιώτη. Εύγε! Τα ψυγεία θέλουν λίγο δουλίτσα ακόμη, αλλά είναι πολύ βελτιωμένα... Περίμενα πως και πως να σου πω την αλήθεια το επόμενο τραγούδι σου... εεε update ήθελα να πω... Καλή συνέχεια : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Sept 17, 2012 1:04:44 GMT 2
Χαιρετε κυριοι μετα απο καποιο διαστημα εχω κατι καινουργιο να δειξω! εδω θελω να πω, οτι η φερραρι παρατραβηξε, και αρχισε να με χαλαει!! εχω καποια θεματακια με τον κινητηρα και θελω να τελειωνω μαζι της και να παω σε αλλο μοντελο, οποτε μαλλον ολα δειχνουν οτι θα κλεισει και δεν θα φαινεται ο κινητηρας το ξερω οτι θα στεναχωρησω τον αγαπητο Σταυρο αλλα πραγματικα θελει αρκετο χρονο και εγω θελω να προχωρησω στο επωμενο μοντελο μου! στο θεμα μας τωρα, ασχοληθηκα με τους τροχους , πρωτα εβαψα τις ζαντες με σεμι γκλος μπλακ και απο πανω περασα 2 χερια βερνικι σεμι γκλος, μπηκαν τα ντεκαλς και μετα αλλα 3 ελαφρια χερια βερνικι σεμι γκλος και ανοιξα τις τρυπες για τις βαλβιδες, μετα ετριψα τα λαστιχα για να φυγει η γραμμη απο το καλουπι και για να δειχνουν και καπως χρησιμοποιημενα τα λογοτυπα τα εβαψα με στενσιλ και λευκο ακρυλικο χρωμα free picture hostingμετα περασα ενα απαλο χερι με το smoke ths tamiya ακρυλικο και αυτο και υστερα ενα χερι ματ βερνικι, μπηκαν οι βαλβιδες, και οι τροχοι ειναι ετοιμοι για την πιστα!! περασα το σωμα και με πεμπτο χερι κοκκινο, και μετα με δυο απαλα χερια βερνικι λακα απο την zero paints instant image upload and sharing without accountμετα αρχισε το τριψιμο με 2000 ντουκοχαρτο και ξεκινησα να βαζω τα ντεκαλς σειρα πηραν οι αεροτομες ειχα καποιες αποτυχιες με τις αεροτομες και τα καρμπον ντεκαλς, την μια δεν μου αρεσαν τα ντεκαλς και τα ετριψα, την αλλη οταν περασα το κλιαρ μπλακ τα χαλασα ... με την μια και την αλλη εφτασα μετα απο τρεις φορες που περασα τα καρμπον να αποφασιζω να τα βουτηξω μεσα σε paint remover ετσι εμεινε καθαρο πλαστικο !!! και μετα τι εκανα ξανα απο την αρχη στοκαρισμα, τριψιμο, ασταρι, τριψιμο, gloss black και voila ετοιμα!! περασα τα καρμπον για τεταρτη φορα οταν τελειωσα με τα καρμπον τα περασα απο πανω με δυο απαλα χερια clear black και μετα gloss varnish free picture hostingυστερα απο το βερνικι τα ετριψα καλα και περασα τα ντεκαλς, και ειναι ετοιμες για τα τελικα βερνικια!!! την ιδια διαδικασια ακολουθησα και για τους αεραγωγους των φρενων Αυτα για την ωρα φιλτατοι!!
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Sept 17, 2012 9:05:07 GMT 2
Σούπερ ντούπερ δουλειά τα κάρμπον Παναγιώτη. Η παραλληλία των pattern τα δυο μισά της αεροτομής με έστειλαν!! Το ίδιο και οι αεραγωγοί των φρένων. Καλή συνέχεια. Για τον κινητήρα συγχωρείσαι για ...τελευταία φορά : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 17, 2012 10:43:11 GMT 2
Παναγιώτη ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά φίλε !!!
Τα carbon όλα τα λεφτά.... Γενικότερα η δουλειά που κάνεις είναι όλα τα λεφτά !!!
Μήπως να τα παρατήσουμε και να θαυμάζουμε την τέχνη σου φίλε ?
Και πάλι συγχαρητήρια και καλή συνέχεια...
|
|
|
Post by alex78 on Sept 17, 2012 11:10:05 GMT 2
Καλημέρα Παναγιώτη! Μιλάμε για καταπληκτική δουλειά παντού, είσαι ''χεράς'' φίλε, τέλος!! : : Καλή συνέχεια! Αλέξης : :
|
|