|
Post by gtziaf on Jun 1, 2012 16:46:17 GMT 2
Χρήστο φίλε μου, ελπίζω να τα ευχαριστήθηκες τα τζαπόνια και να είσαι έτοιμος για το Le Mans. Τη δουλειά σου δεν θα τη σχολιάσω καθώς νομίζω παρασύρθηκες και βιάστηκες στο τέλος. Ίσως είναι η μοναδική από τις συμβουλές μου, που δεν ακολουθείς ;D, Αλλά το καταλαβαίνω... Έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου. Μην τρελαθούμε κιόλας, σωστά? Επίσης, κάτι που πάει σε όλους, βλέπω κάποιες "αναγούλες" στο εξωτερικό wash. Τι είδους χρώμα χρησιμοποίησες? Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε, χρώματα του ίδιου διαλύτη με το βάψιμο. Just in case Τα υπόλοιπα θα τα πούμε κατ' ιδίαν, όπου θα σε μαλώσω ελεύθερα ;D γιατί δεν μου αρέσει να σου σπαμάρω το θέμα. Καλή επιτυχία στα επόμενα : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Jun 1, 2012 17:49:08 GMT 2
Φίλε χρήστο, πολύ όμορφα και τα δυο, με το Skyline φυσικά να ξεχωρίζει, λόγω "χαρακτήρα"! : : : : Ειδικά η μούρη του, με τις άψογα βαμμένες ασημί λεπτομέρειες και το intercooler - ή ό,τι άλλο τέλος πάντων είναι - είναι καταπληκτική! Υ.Γ. 1 : Δεν ήξερα οτι, μεταξύ πολλών άλλων, είχες ταλέντο και στο πλέξιμο! ;D Υ.Γ. 2 : Την απόληξη της εξάτμισης του Skyline μήπως να την έβαφες εσωτερικά με μαυρο ματ, για περισσότερη αληθοφάνεια; Βέβαια, θα μου πεις, "δάσκαλε που δίδασκες", αλλά σε ένα τόσο καλό μοντέλο νομίζω οτι αξίζει να το κάνεις! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jun 1, 2012 19:57:30 GMT 2
Χρηστάρα πανέμορφα τα Τζαπόνια φίλε! Θα συμφωνήσω με τον Νεκτάριο για την εξάτμιση του Skyline, μιας και η μεγάλη μπούκα σε "προδίδει"... Κατά τα άλλα είσαι λεβεντιά! Πάμε για τα επόμενα τώρα! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 3, 2012 12:34:26 GMT 2
Ωραίο το Silvia, αλλά αυτό το Skyline είναι... Αυτά τα Skyline δεν είχαν τουρμπίνες για να έχουν intercooler. Ακόμα και τώρα πολλοί τα βελτιώνουν ατμοσφαιρικά. Στις φωτό με τα tuned oldschool japcars το ψυγείο λαδιού έχουν από έξω. Προδρομε σ'ευχαριστω κ για τα καλα σου λογια κ για την πληροφορια Μπράβο ρε Χρηστάκη μας έφτιαξες ξανά τη μέρα!Σούπερ τα τζαπανάκια-σαύρες,καλοβαμμένα και καλοφτιαγμένα! Πάμε καμιά Ριτσώνα να τα δοκιμάσουμε τώρα...; ;D ;D ;D Θανο χαιρομαι πολυ που σου αρεσαν!! Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια κ τις συμβουλες που μου εχεις δωσει οσο καιρο κανουμε παρεα!! Ριτσωνα?? Ανετα!!!! Πανέμορφα και τα δυο nissan Χρήστο, συγχαρητήρια!!! Ανδρεα σ'ευχαριστω πολυ! Φίλε τα 'παμε και τηλεφωνικά, τα μοντέλα είναι πανέμορφα και ειδικά οι προσθήκες, αν και είδαμε κάτι βαρεμάρες εκεί προς το τέλος.. ;D ;D Αλλά καρότσα χωρίς χαλκομανίες τώρα...τι να λέμε ;D ;D ;D... Επίσης τα δίχρωμα πλαίσια των παραθύρων στον παπού είναι τρομερά, μου πέταξες τα μάτια έξω.... Αγάπιος Αγαπιε ειχες μια πιο στενη επαφη με το προτζεκτ με πληροφοριες του να διαρρεονται στο facebook ;D Σ'ευχαριστω για το σχολιασμο σου!! Χρήστο φίλε μου, ελπίζω να τα ευχαριστήθηκες τα τζαπόνια και να είσαι έτοιμος για το Le Mans. Τη δουλειά σου δεν θα τη σχολιάσω καθώς νομίζω παρασύρθηκες και βιάστηκες στο τέλος. Ίσως είναι η μοναδική από τις συμβουλές μου, που δεν ακολουθείς ;D, Αλλά το καταλαβαίνω... Έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου. Μην τρελαθούμε κιόλας, σωστά? Επίσης, κάτι που πάει σε όλους, βλέπω κάποιες "αναγούλες" στο εξωτερικό wash. Τι είδους χρώμα χρησιμοποίησες? Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε, χρώματα του ίδιου διαλύτη με το βάψιμο. Just in case Τα υπόλοιπα θα τα πούμε κατ' ιδίαν, όπου θα σε μαλώσω ελεύθερα ;D γιατί δεν μου αρέσει να σου σπαμάρω το θέμα. Καλή επιτυχία στα επόμενα Γιωργο τα ευχαριστηθηκα οσο δεν λεει αλλα οφειλω να ομολογησω πως με "κουρασε" η απουσια χαλκομανιων, Roll Cage κ Bucket...Οσο περιεργο κ αν ακουγεται, η μεγαλη αγαπη ειναι τα αγωνιστικα κ τελικα δεν μπορω να κανω χωις αυτα Εξου κ η βιασυνη να τελειωσουν...! Ασε, με το wash τσακωθηκα...στα προηγουμενα μοντελα μου ειχα περασει 2Κ κ εκανα wash με ακρυλικο αφοβα....σ'αυτα το βερνικι η ταν ακρυλικο αλλα το μυαλο δεν στροφαρε να κανω wash με σμαλτο...μ@λ@κι@ Γενικα πεσανε πολλα καντηλια σε ολη τη διαρκεια των κατασκευων..ετσι γιατι μπορω ;D Γιωργο σ'ευχαριστω!! Κ οι παρατηρησεις ειναι παντα για καλο, στα οπα οπα μ'εχετε, δεν εχω παραπονο ;D Φίλε χρήστο, πολύ όμορφα και τα δυο, με το Skyline φυσικά να ξεχωρίζει, λόγω "χαρακτήρα"! Ειδικά η μούρη του, με τις άψογα βαμμένες ασημί λεπτομέρειες και το intercooler - ή ό,τι άλλο τέλος πάντων είναι - είναι καταπληκτική! Υ.Γ. 1 : Δεν ήξερα οτι, μεταξύ πολλών άλλων, είχες ταλέντο και στο πλέξιμο! ;D Υ.Γ. 2 : Την απόληξη της εξάτμισης του Skyline μήπως να την έβαφες εσωτερικά με μαυρο ματ, για περισσότερη αληθοφάνεια; Βέβαια, θα μου πεις, "δάσκαλε που δίδασκες", αλλά σε ένα τόσο καλό μοντέλο νομίζω οτι αξίζει να το κάνεις! Νεκταριε σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια!! Χαχαχα ειδες, ποτε δεν ξερεις τα κρυφα ταλεντα του αλλου!! Στα ματια μου φαινεται ομορφο το σωληνακι κ κυριως με μηδενικο κοστος εναντι ενος aftermarket! Ελπιζω να αρεσει κ σε εσας Για την εξατμηση εχεις δικιο, παρ'ολο που εχει τονιστει εσωτερικα με σκουρο Alclad δεν φαινεται πολυ...θα επεμβω : : Χρηστάρα πανέμορφα τα Τζαπόνια φίλε! Θα συμφωνήσω με τον Νεκτάριο για την εξάτμιση του Skyline, μιας και η μεγάλη μπούκα σε "προδίδει"... Κατά τα άλλα είσαι λεβεντιά! Πάμε για τα επόμενα τώρα! Αλεξανδρε σ'ευχαριστω πολυ!! Ατιμη μπουκα : : Θα διορθωθει παρ'αυτα : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jun 3, 2012 15:10:21 GMT 2
Χρηστο πολυ ομορφο το ζευγος : : Αντε την επομενη φορα 'τριο' Το Silvia δεν εχει καποιο σημα πισω? ειναι λιγο αδειο.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 4, 2012 0:10:05 GMT 2
Χρηστο πολυ ομορφο το ζευγος Αντε την επομενη φορα 'τριο' Το Silvia δεν εχει καποιο σημα πισω? ειναι λιγο αδειο. Κωστα σ'ευχαριστω! Τριο?? μπα.... δεν ειμαι εγω για τετοια ;D Πολιτικο θεμα σε κανα χρονο παλι Βεβαιως κ ειχε σημα σε χαλκομανια. Σκοπιμως δεν τοποθετηθηκε διοτι το αντοκινητο ειναι Τζαπανο-κατασταση, αλητεια κ ετσι ;D Ωστοσω το κολησα στο κεντρικο τμημα της εμπρος μασκας οπου υπηρχε αναγλυφο εσωτερικα κ ο κυρ ΤΑΜΙΥΑ ελεγε να το βαψω : : δεν υπυρχε περιπτωση...
|
|
renti
Kart Driver
|
Post by renti on Jun 8, 2012 12:40:10 GMT 2
Φιλε Χρηστο καλο,μαλλον τρι-καλο το silvia αλλα το skyline ειναι ενα ''θεμα'' απο μονο του τοσο απο την ιστορια του οσο κι απο την κατασκευη σου!.εχε υποψη για το μελλον το ιδιο το κιτ μ αυτο το βελτιωτικο www.hiroboy.com/catalog/product_info.php?products_id=1195... πιστευω μ αυτο θα πας το μοντελο δεκα σκαλια πιο πανω!!! Συγχαρητηρια κ παλι!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 8, 2012 13:35:59 GMT 2
Φιλε μου σ'ευχαριστω! Το βελτιωτικο ειναι οντως πολυ ομορφο αλλα η τιμη του απαγορευτικη. Η μετατροπη του κιτ σε αγωνιστικο δεν ειναι τραγικη κ με σωστες φωτο αναφορας γινεται! Ασε που νομιζω πως το εχει βγαλει κ η Fujimi! Να 'σαι καλα κ παλι!
|
|