|
Post by gtziaf on May 21, 2012 11:44:48 GMT 2
Τι κατάλαβες τώρα ρε Χρηστάκι... Θα είχες βάψει, με αυτό το ωραίο κόκκινο, την F40 και θα ήσουν πρώτος μάγκας. Άσε που δεν θα είχε αλλήθωρους τροχούς Είσαι μεγάλος καλλιτέχνης μικρέ... Τα σέβη μου : : : :
|
|
|
Post by Sakis on May 21, 2012 15:41:40 GMT 2
Λοιπόν μικρέ τα είπαμε από κοντά ας τα πω και στο φόρουμ.Ποιοτικότατη και πεντακάθαρη όπως πάντα δουλειά! Όσο για το χρώμα αποδεικνύεις ξανά ότι ένα χεράκι thinner στο τέλος το micromesh το κάνει πέρα...(epic fail ρίμα ;D ;D) Το κόψιμο τζαμιού βλέπω ότι όχι απλά το έχεις υιοθετήσει,το έχεις κάνει καθημερινότητα και πολύ καλά κάνεις! Καλή συνέχεια εύχομαι! ΥΓ 1. Το αστάρι της Alclad σου βγάζει άνετα άλλα τόσα μοντέλα,αυτό θα πει απόσβεση! ΥΓ 2. Το χρώμα του Silvia τί μου θυμίζει,μωρέ τί μου θυμίζει...... ;D
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on May 21, 2012 16:34:09 GMT 2
φιλε κρις εισαι φωτια αδερφακι μου! : : κανεις πολεμο σε δυο μετωπα! καλα αποτελεσματα ευχομε! : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 21, 2012 19:26:29 GMT 2
Ου σαυρεεεεεεεεεεεεεεες : : Πολυ ομορφα βαψιματα Χρηστο! Τον κοκκινο τον παππου τον εχω ερωτευτει ;D. Καλα τελειωματα!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 21, 2012 20:23:46 GMT 2
Καλησπέρα Χρηστάρα, Πολύ ωραίο το βάψιμο!!! Οι καρότσες κυριολεκτικά βγήκαν κούκλες. Καλή συνέχεια! Απόστολος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 23, 2012 20:51:34 GMT 2
Τι κατάλαβες τώρα ρε Χρηστάκι... Θα είχες βάψει, με αυτό το ωραίο κόκκινο, την F40 και θα ήσουν πρώτος μάγκας. Άσε που δεν θα είχε αλλήθωρους τροχούς Είσαι μεγάλος καλλιτέχνης μικρέ... Τα σέβη μου Γιατι, τι εχει το κοκκινο της F40?? Μια χαρα ειναι με μπολικο 2Κ κ χαλκομανιςες του scooby ;D Γιωργο σ' ευχαριστω παρα πολυ!! Λοιπόν μικρέ τα είπαμε από κοντά ας τα πω και στο φόρουμ.Ποιοτικότατη και πεντακάθαρη όπως πάντα δουλειά! Όσο για το χρώμα αποδεικνύεις ξανά ότι ένα χεράκι thinner στο τέλος το micromesh το κάνει πέρα...(epic fail ρίμα ;D ;D) Το κόψιμο τζαμιού βλέπω ότι όχι απλά το έχεις υιοθετήσει,το έχεις κάνει καθημερινότητα και πολύ καλά κάνεις! Καλή συνέχεια εύχομαι! ΥΓ 1. Το αστάρι της Alclad σου βγάζει άνετα άλλα τόσα μοντέλα,αυτό θα πει απόσβεση! ΥΓ 2. Το χρώμα του Silvia τί μου θυμίζει,μωρέ τί μου θυμίζει...... ;D Θανο σ'ευχαριστω πολυ!! Απ' οτι εχεις καταλαβει ασκεις τρελη επιρροη πανω μου κ πιστευω να ανταποκρινομαι ανταξια ΥΓ 1. Ναι το ατιμο!! ΥΓ 2. Ελα ντε, στεγνη αντιγραφη κανω οπως βλεπεις ;D φιλε κρις εισαι φωτια αδερφακι μου! κανεις πολεμο σε δυο μετωπα! καλα αποτελεσματα ευχομε! Φιλε Αντωνη, δουλευω παντα σε ενα κιτ κ μονο. Παντα αφοσιωνομαι σ'αυτο κ οταν τελειωσει, τοτε ξεκιναω το επομενο! Ομως πατησα τους κανονες μου γι'αυτο το προτζεκτ...για να δουμε τι θα γινει.. Σ'ευχαριστω για το σχολιασμο σου : : Ου σαυρεεεεεεεεεεεεεεες Πολυ ομορφα βαψιματα Χρηστο! Τον κοκκινο τον παππου τον εχω ερωτευτει ;D. Καλα τελειωματα! Σαυρες δε λες τιποτα!! Τα χρωματα σας τα κραταγα για εκπληξη!! Μαλλον τα πετυχα ο ατιμος Σ'ευχαριστω Δημητρη : : Καλησπέρα Χρηστάρα, Πολύ ωραίο το βάψιμο!!! Οι καρότσες κυριολεκτικά βγήκαν κούκλες. Καλή συνέχεια! Απόστολος Αποστολε σ'ευχαριστω πολυ!! Εδω δεν θα εχουμε γυαλισμα!! (μονο ενα compound finish για τις σκονες + WAX)
|
|
|
Post by jvolume on May 24, 2012 23:51:44 GMT 2
Καλά λέει ο ψηλός, δεσμευτής κεφαλαίου , ότι έχεις ξεφύγει... ;D ;D Εγω ρε ειμαι αυτός? ΤΙΜΗ μου. Θα σε φτιαξω οταν θα ανεβω πανω....... ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ!!!!! chris απλα respect... Χρήστο κοντέβω να γίνω γραφικός.Στα λέω απο κοντα και διαδικτυακα. Λιγες λεπτομέρειες να προσέξεις και θα παιζεις στο Champions League κατευθειαν στους ομιλους και οχι στους προκριματικους. Απο βδομάδα θα τσεκαρω και απο κοντά. απλά : : : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 25, 2012 18:54:23 GMT 2
Χρήστο πανένορφα και τα δύο...Ειδικά ο ντυμένος ουρανός, όλα τα λεφτά... Καλή συνέχεια!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 29, 2012 22:58:03 GMT 2
chris απλα respect... Χρήστο κοντέβω να γίνω γραφικός.Στα λέω απο κοντα και διαδικτυακα. Λιγες λεπτομέρειες να προσέξεις και θα παιζεις στο Champions League κατευθειαν στους ομιλους και οχι στους προκριματικους. Απο βδομάδα θα τσεκαρω και απο κοντά. απλά Γιαννη σ' ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια!! Σε περιμενω να τα δεις κ απο κοντα!! Χρήστο πανένορφα και τα δύο...Ειδικά ο ντυμένος ουρανός, όλα τα λεφτά... Καλή συνέχεια!!!!!!!!!! Γιωργο σ'ευχαριστω
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 30, 2012 13:37:24 GMT 2
Χρηστάρα υποκλείνομαι και στην βαφή και στην κατασκευή και στην μεθοδικότητα σου φίλε! Αποτελείς λαμπρό μέλλον : : Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 1, 2012 11:36:29 GMT 2
Χρηστάρα υποκλείνομαι και στην βαφή και στην κατασκευή και στην μεθοδικότητα σου φίλε! Αποτελείς λαμπρό μέλλον Καλή συνέχεια Αλεξανδρε σ'ευχαριστω πολυ!! Προσπαθω για το καλυτερο : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 1, 2012 12:22:59 GMT 2
Κυριοι καλησπερα Φτασαμε στην τελικη ανανεωση του Βιβλικου, του Μυθικου, του προτζεκτ τις δεκαετιας, του Τζαπανοπροτζεκτ ντε ;D Αφου στεγνωσαν τα αμαξωματα, μασκαριστηκαν κ βαφτηκαν οι τσιμουχες για τα τζαμια κ τα φρυδακια στους θολους του παπου με Semi Gloss Black. Φτιαχτηκαν ζωνες για τον παπου, ενω για τη Silvia οχι γιατι με επιασε βαρεμαρα ;D Κοληθηκε η ταπετσαρια του ουρανου στον παπου, ενω στη silvia οχι ;D (δεν μου αρεσε, απλα ) Κοληθηκε το Intercooler στη θεση του στη Silvia, οπως κ στο Skyline. Ομως αυτο του Skyline δεν ειναι κατι αλλο απο το ψυγειο του λαδιου Κ εγω νομιζα πως ηταν intercooler... οπως κ να 'χει προσαρμοστηκε χειροποιητο σωληνακι υψηλης πιεσης μαζι με θερμοσυστελλομενο καλωδιο: Σωληνακια Υψηλης Πιεσης: Αφαιρεσα την επενδυση απο παλια ακουστικα κ επλεξα τα συρματακια σε 3 κλωνους ανα 2 σε γαλλικη κοτσιδα. Επειτα τα εβαψα με μαρκαδορο. Αργοτερα τους εκανα κ λιγο wash. Κ αφου προσαρμοστηκαν τα λοιπα μπικικινια, πλυθηκαν, κουρευτηκαν, αρωματιστηκαν κ σας παρουσιαζονται ;D : Οριστε κ μια spy φωτο απο τα αυτοκινητα την ωρα που περιμεναν στο parking του studio της φωτογραφησης ;D ΥΓ: Οι κατασκευες δεν εφτασαν το 100% των προσδοκιων μου ( κλασσικος Χρηστος ;D ) αλλα τι να κανουμε ...Ευχαριστω ολους σας για την υποστηρηξη!!
|
|
|
Post by procrossaro on Jun 1, 2012 12:43:22 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis on Jun 1, 2012 13:25:26 GMT 2
Μπράβο ρε Χρηστάκη μας έφτιαξες ξανά τη μέρα!Σούπερ τα τζαπανάκια-σαύρες,καλοβαμμένα και καλοφτιαγμένα! : : : : Πάμε καμιά Ριτσώνα να τα δοκιμάσουμε τώρα...; ;D ;D ;D
|
|
|
Post by rous74 on Jun 1, 2012 14:12:53 GMT 2
Πανέμορφα και τα δυο nissan Χρήστο, συγχαρητήρια!!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 1, 2012 14:38:52 GMT 2
Φίλε τα 'παμε και τηλεφωνικά, τα μοντέλα είναι πανέμορφα και ειδικά οι προσθήκες, αν και είδαμε κάτι βαρεμάρες εκεί προς το τέλος.. ;D ;D Αλλά καρότσα χωρίς χαλκομανίες τώρα...τι να λέμε ;D ;D ;D... Επίσης τα δίχρωμα πλαίσια των παραθύρων στον παπού είναι τρομερά, μου πέταξες τα μάτια έξω.... Αγάπιος : :
|
|