Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Mar 21, 2012 22:08:38 GMT 2
Αγάπιε και βέβαια (προσωπικά εμένα) μου αρέσει και οι φωτό στο φως της ημερας δείχνει ακόμη καλύτερο.
Σπύρος
|
|
|
Post by alex78 on Mar 21, 2012 23:15:25 GMT 2
Αγάπιε, σου αξίζουν χίλλια μπράβο αφού το πήγες κυριολεκτικά στα τυφλά (χώρις manual.... ) και κατάφερες να το ολοκληρώσεις τόσο πετυχημένα.....!!! : : : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 21, 2012 23:20:58 GMT 2
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 22, 2012 12:56:09 GMT 2
Αγάπιε πανέμορφη!!!!!!!!! Πάρα πολύ καλή!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!
|
|
|
Post by rawshooter on Mar 23, 2012 1:02:51 GMT 2
Ωραίο το "τσοπέρι" σου Αγάπιε : : Για τα "χρωμέ" ενα μικρό κολπάκι είναι να τα "ντύνεις" με λίγο τεφλόν εκεί που τα πιάνεις ώστε να τα χειριστείς
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 23, 2012 9:11:27 GMT 2
Καλημέρα Κύριοι, Αγάπιε πανέμορφη!!!!!!!!! Πάρα πολύ καλή!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!! Χαίρομαι που σου άρεσε Γιώργο, ευχαριστώ για το χρόνο σου. Ωραίο το "τσοπέρι" σου Αγάπιε Για τα "χρωμέ" ενα μικρό κολπάκι είναι να τα "ντύνεις" με λίγο τεφλόν εκεί που τα πιάνεις ώστε να τα χειριστείς Παναγιώτη σε ευχαριστώ πολύ...Μου έλειψαν τα tips σου φίλε ;D ;D ;D Χάθηκες. Ελπίζω να είσαι καλά... Και ΝΑΙ κυριοι, η revell το έκανε το θαύμα της... Καλα τα παιδιά είναι βλαμμένα δεν παίζει άλλη περίπτωση... Μετά από προτροπή του Αλέξη (alex78) έστειλα ένα mail πάλι στη revell πρίν από μερικές εβδομάδες εξηγόντας τους πολύ όμορφα και αναλυτικά ότι οι οδηγίες που μου είχαν στείλει ήταν από το kit: #07928 Custom Chopper Aces WildTo οποίο είναι και σε κλίμακα 1:12(κι αυτό το είπα) ενώ το δικό μου ήταν το: #7928 Harley-Davidson Chopper σε κλιμακα 1:8Και τους ζήτησα στο δεύτερο αυτό mail να επικοινωνήσουν μαζί μου να μου πούν τουλάχιστον αν υπάρχουν ή όχι οι οδηγίες αυτές... Και τα φυντάνια έκαναν το θαύμα τους, σήμερα βρήκα στο γραμματοκιβώτιο φάκελο από τη revell και ως εκ θαύματος Ω NAI τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ έστειλαν πάλι το instruction manual από το Aces Wild... ;D ;D ;D ;D Τα σχόλια δικά σας... ;D ;D Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by nektarios on Mar 23, 2012 10:19:23 GMT 2
Φίλε Αγάπιε, η κατασκευή σου είναι εξαιρετική! Εξίσου αξιέπαινη όμως είναι και η υπομονή σου, που κάθισες και έκανες όλη αυτή τη δουλειά χωρίς οδηγίες! : : : : Περιμένουμε "ηλιόλουστες" φωτό! Όσο για τη Revell , μη συγχύζεσαι, είμαι σίγουρος οτι οι άνθρωποι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να κατανοήσουν το θέμα, αλλά βλέπεις ήταν πάρα πολύ περίπλοκο και τελικά δεν κατάφεραν να λύσουν τον γρίφο...
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 23, 2012 15:44:46 GMT 2
|
|