Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Mar 15, 2012 22:04:14 GMT 2
Αγάπιε στο δικό μου τσοπεράκι που είχε την ίδια κατασταση η αλυσίδα, έβαλε στο ντρεμελάκι κωνικό σμιριδάκι (απο αυτά που πετάνε οι οδοντάτροι --εγω τα μαζεύω-- και με χαμηλή ταχύτητα κάνω τις ενώσεις πιο έντονες και με την μύτη ξεχωρίζω την αλυσίδα κρίκο κρίκο.
Ελπίζω να βοήθησα και να έγιαν κατανοητός.
Σπύρος
|
|
|
Post by nektarios on Mar 15, 2012 23:37:46 GMT 2
Φίλε μου Αγάπιε, πρώτα απ' όλα Χρόνια σου πολλά, καλά και ευλογημένα! [Γιώργο, thanks! Δεν ήξερα οτι σήμερα γιόρταζε ο Αγάπιος]. Με την τσοπεριά όλα πάνε περίφημα! Τα χρώμια είναι εξαιρετικά - είχες δίκιο που τα ξαναέβαψες - ενώ μού άρεσε πολύ και το ιδιοκατασκευασμένο μπουζί! Όμως, χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω (γιορτάζεις κιόλας! ), η ιδέα για την ταινία μασκαρίσματος μού φαίνεται κάπως επισφαλής, με την έννοια οτι δεν ξέρεις πώς θα συμπεριφερθεί με το πέρασμα του χρόνου. Εγώ δεν θα το ρίσκαρα. Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 15, 2012 23:57:26 GMT 2
Αγάπιε στο δικό μου τσοπεράκι που είχε την ίδια κατασταση η αλυσίδα, έβαλε στο ντρεμελάκι κωνικό σμιριδάκι (απο αυτά που πετάνε οι οδοντάτροι --εγω τα μαζεύω-- και με χαμηλή ταχύτητα κάνω τις ενώσεις πιο έντονες και με την μύτη ξεχωρίζω την αλυσίδα κρίκο κρίκο.
Σπύρος Καλησπέρα φίλε Σπύρο, Πολύ καλή η ιδέα σου για την αλυσίδα αλλά είναι κρίμα τώρα να τη χαλάσω... Εχω κάνει αρκετή δουλειά πλέον με στεγνά πινέλα και με wash και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα..Σε επόμενη θα το δοκιμάσω σίγουρα... Θα μπορούσες μήπως να ρίξεις και λίγο φώς στο θέμα της ντίζας του φρένου?? Νεκτάριε, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω... Χαίρομαι που σου άρεσαν τα χρώμια και πριν λίγο που πήρε σχήμα ο σκελετός και το ψαλίδι μπορώ να πώ ότι άρχισα να τα χαίρομαι κι εγώ... ;D ;D Όσον αφορά το μπουζί, σκεφτόμουν να σφραγιστεί με κυανοακρυλική στην ένωση. Θα το δοκιμάσω γιατί δεν έχω κάτι να χάσω πραγματικά... Φωτογραφίες αύριο που θα μπεί (ελπίζω) και το μοτέρ στο σασί... ;D Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Mar 16, 2012 9:36:43 GMT 2
Εδώ Αγάπιε Θα περάσεις το συρματόσχοινο πίσω από το μπροστινό χταπόδι. Σταύρος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 16, 2012 9:54:33 GMT 2
Σε ευχαριστώ Σταύρο, περνάει δηλαδή κάτω από τον κινητήρα και πάνω (?? ) από το κιβώτιο ταχυτήτων και καταλήγει στο πίσω φρένο?? Ευχαριστώ προκαταβολικά... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Mar 16, 2012 10:50:37 GMT 2
Περνάει εγκάρσια και κολλήτά από το μπλοκ του μπροστινού κυλίνδρου (κάτω από τις γρίλιες απαγωγής) στην αριστερή πλευρά και κατόπιν πάνω από συμπλέκτη και κιβώτιο καταλήγει στο ταμπούρο. Μπροστά διακρίνω πλήρη απουσία συμβατικού φρένου.
Σταύρος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 16, 2012 10:58:00 GMT 2
Ναι ισχύει Σταύρο απουσιάζει το φρένο εμπρός... Στο τιμόνι υπάρχει μόνο ο συμπλέκτης και το γκάζι...
Θα το δοκιμάσω για τη ντίζα αργότερα, ευχαριστώ για τη βοήθεια...
Αγάπιος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 16, 2012 12:10:07 GMT 2
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Mar 16, 2012 23:11:15 GMT 2
Σπύρος Καλησπέρα φίλε Σπύρο, Πολύ καλή η ιδέα σου για την αλυσίδα αλλά είναι κρίμα τώρα να τη χαλάσω... Εχω κάνει αρκετή δουλειά πλέον με στεγνά πινέλα και με wash και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα..Σε επόμενη θα το δοκιμάσω σίγουρα... Θα μπορούσες μήπως να ρίξεις και λίγο φώς στο θέμα της ντίζας του φρένου?? Νεκτάριε, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω... Χαίρομαι που σου άρεσαν τα χρώμια και πριν λίγο που πήρε σχήμα ο σκελετός και το ψαλίδι μπορώ να πώ ότι άρχισα να τα χαίρομαι κι εγώ... ;D ;D Όσον αφορά το μπουζί, σκεφτόμουν να σφραγιστεί με κυανοακρυλική στην ένωση. Θα το δοκιμάσω γιατί δεν έχω κάτι να χάσω πραγματικά... Φωτογραφίες αύριο που θα μπεί (ελπίζω) και το μοτέρ στο σασί... ;D Φιλικά, Αγάπιος Αγαπητέ Αγάπιε. Αυτή η φωτό είναι από Harley Σπύρος
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Mar 16, 2012 23:20:45 GMT 2
Καλησπέρα φίλε Σπύρο, Πολύ καλή η ιδέα σου για την αλυσίδα αλλά είναι κρίμα τώρα να τη χαλάσω... Εχω κάνει αρκετή δουλειά πλέον με στεγνά πινέλα και με wash και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα..Σε επόμενη θα το δοκιμάσω σίγουρα... Θα μπορούσες μήπως να ρίξεις και λίγο φώς στο θέμα της ντίζας του φρένου?? Νεκτάριε, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω... Χαίρομαι που σου άρεσαν τα χρώμια και πριν λίγο που πήρε σχήμα ο σκελετός και το ψαλίδι μπορώ να πώ ότι άρχισα να τα χαίρομαι κι εγώ... ;D ;D Όσον αφορά το μπουζί, σκεφτόμουν να σφραγιστεί με κυανοακρυλική στην ένωση. Θα το δοκιμάσω γιατί δεν έχω κάτι να χάσω πραγματικά... Φωτογραφίες αύριο που θα μπεί (ελπίζω) και το μοτέρ στο σασί... ;D Φιλικά, Αγάπιος Αγαπητέ Αγάπιε. Αυτή η φωτό είναι από Harley Πίσω από τον σκελετό περνάει ντίζα που φτάνει έως τον πίσω τροχό (φωτό 3) Σπύρος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 18, 2012 22:32:24 GMT 2
Σπύρο σε ευχαριστώ πολύ για τις φωτογραφίες... Τελικά περάστηκε το σωληνάκι και θα δείξει η νεκροψία... ;D ;D Τις 2 τελευταίες μέρες πήρε μπρός το τσοπέρι και άρχισε να δείχνει... Σ'αυτό συνέτεινε και το ότι ο ιάπων μου πάει κόντρα τελευταίως... ;D ;D Όπως και να χει ας δούμε τι έχω κάνει μέχρι εδώ.... Αρχικά συναρμολογήθηκε και μπήκε στο σκελετό το πιρούνι με τον μπροστινό τροχό... Τελικά έλειπε ο άξονας και αντικατασταθηκε εύκολα από μήκος κυλινδρικού πλαστικού κατάλληλης διατομής: Έπειτα, πέρασα τη ντίζα του πίσω φρένου και τα σωληνάκια λαδιού στο ντεπόζιτο: Συνεχίζοντας, έβαλα τη μία από τις 2 εξατμίσεις που ξεκινάει από τον εμπρός κύλινδρο: Και ενώ πολλά από τα μεγάλα κομμάτια έμπαιναν στον σκελετό, έβαψα τα μπουζί: Και τέλος έκανα κάποιες ψιλολεπτομέρειες στο ποδομοχλό του φρένου και κόλλησα τον καθρέφτη... Ελπίζω να γίνει καλό στο τέλος το μηχάνημα γιατί έχει φάει τρίψιμο και στόκο που πάει σύννεφο ;D ;D Ορίστε και μερικές ακόμα φωτογραφίες: Θέλει αρκετές μικροδιορθώσεις αλλά από αύριο φτάνει για σήμερα... Συμβουλές, προτάσεις, απόψεις πάντα ευπρόσδεκτες... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 19, 2012 23:59:30 GMT 2
Αμα λέω εγώ πως έχεις ψηθεί τέρμα με το chopper.... Φίλε έχεις ρίξει πολύ δουλεία και πολύ μεράκι στην αμερικάνα! Στο τέλος θα το χαζεύεις και εσυ ο ίδιος το δημιούργημα σου! Καλά τελειώματα φίλε : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 20, 2012 0:30:02 GMT 2
Αμα λέω εγώ πως έχεις ψηθεί τέρμα με το chopper.... Φίλε έχεις ρίξει πολύ δουλεία και πολύ μεράκι στην αμερικάνα! Στο τέλος θα το χαζεύεις και εσυ ο ίδιος το δημιούργημα σου! Καλά τελειώματα φίλε Φίλε Αλέξη, εχεις δίκιο για τον όγκο των εργασιών και για πρώτη προσπάθεια σε δίτροχο νομίζω πως έπεσα σε αρκετά βαθιά νερά. Έχω αρκετό κολύμπι για την ακτή αλλά ευτυχώς δεν έχω κουραστεί καθόλου... Παρ' όλες τις κακοτοπιές και στραβές που μου έχει βγάλει και βγάζει ακόμα τη χαίρομαι σε κάθε στάδιο... Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Mar 20, 2012 20:15:40 GMT 2
Αγάπιε, Η τσοπεριά είναι πολύ όμορφη!!! Μπράβο φίλε!!! Απόστολος : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Mar 20, 2012 21:20:50 GMT 2
Αγάπιε το τσοπερακι αρχίζει και μιλάει.
Πολύ καλό μπραβο σου
Σπύρος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 20, 2012 21:51:29 GMT 2
Αποστόλη και Σπύρο, σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τα ενθαρρυντικά σχόλια... Να είστε καλά... Ελπίζω να σας ανταμείβω με τις επόμενες φωτογραφίες... Χωρίς πολλά λόγια μερικές εργασίες που έγιναν: Το τζαμάκι του κοντέρ και το καπάκι βενζίνης (το τζαμάκι μόλις είχε κολληθεί): Dryfit με το ντεπόζιτο: Κάποια ακόμα κομμάτια: Και σήμερα που είχε ηλιόλουστη μέρα η άγρια 2 κύλινδρη αμερικάνα είπε να βγάλει τα 35cm της στον ήλιο λίγο... ;D ;D Μένουν λίγα πράγματα αλλά προσπαθώ να κάνω σταδιακά τις εργασίες για να αποφύγω ζημιές... Ελπίζω να σας αρέσει... Με φιλικούς χαιρετισμούς, Αγάπιος : :
|
|