|
Post by AlexAmarandos on Mar 13, 2012 1:55:14 GMT 2
Alex! Μια χάρα παεί η Jag φίλε! Άντε καλά τελειώματα! : :
|
|
|
Post by Sakis on Mar 14, 2012 13:58:14 GMT 2
Ακούω Άλεξ! ;D Απλά είμαι σε μία περίεργη φάση γι'αυτό και αραίωσα λίγο τα σχόλια αλλά θα επανέλθω.Αυτό δε σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ τις δουλειές σας! Έκανες πατατούλα με το scriber.... ;D Απορώ πως σου τη βάρεσε και το χρησιμοποίησες πάνω από χρώμα!Τουλάχιστον διορθώνεται οπότε μικρό το κακό,απλά θα σου πάρει λίγο χρόνο παραπάνω. Και με το μαρκαδόρο έχω την εντύπωση ότι βιάστηκες λιγάκι.Να θυμάσαι ότι τα λάστιχα περιμετρικά των τζαμιών είναι καλύτερα (κατ'εμέ και τους περισσότερους) να τα βάφεις μετά το βερνίκι.Έτσι,αφ'ενός θα μπορούν να παραμείνουν ματ,αφ'ετέρου θα μπορείς να διορθώνεις τυχόν στραβο-πινελιές/μαρκαδοριές/μασκαρίσματα χωρίς να φθείρεις το βασικό χρώμα. Σου τα λέω καλοπροαίρετα και όχι δασκαλίστικα μιας κι εγώ την έχω πατήσει πολλάκις στο παρελθόν... ;D Το στοίχημα είναι να το τελειώσεις και να πάρει θέση στο ράφι οπότε όρμα του κι εμείς εδώ είμαστε για να ρωτάς ό,τι θέλεις!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 14, 2012 14:05:42 GMT 2
Το στοίχημα είναι να το τελειώσεις και να πάρει θέση στο ράφι! +1 Το ζουμί εδώ είναι.... Και στοίχημα με τον εαυτό σου μόνο και με κανέναν άλλο...
|
|
|
Post by alex78 on Mar 15, 2012 10:19:25 GMT 2
Alex! Μια χάρα παεί η Jag φίλε! Άντε καλά τελειώματα! Ευχαριστώ Αλέξανδρε!! : : : : Ακούω Άλεξ! ;D Απλά είμαι σε μία περίεργη φάση γι'αυτό και αραίωσα λίγο τα σχόλια αλλά θα επανέλθω.Αυτό δε σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ τις δουλειές σας! Έκανες πατατούλα με το scriber.... ;D Απορώ πως σου τη βάρεσε και το χρησιμοποίησες πάνω από χρώμα!Τουλάχιστον διορθώνεται οπότε μικρό το κακό,απλά θα σου πάρει λίγο χρόνο παραπάνω. Και με το μαρκαδόρο έχω την εντύπωση ότι βιάστηκες λιγάκι.Να θυμάσαι ότι τα λάστιχα περιμετρικά των τζαμιών είναι καλύτερα (κατ'εμέ και τους περισσότερους) να τα βάφεις μετά το βερνίκι.Έτσι,αφ'ενός θα μπορούν να παραμείνουν ματ,αφ'ετέρου θα μπορείς να διορθώνεις τυχόν στραβο-πινελιές/μαρκαδοριές/μασκαρίσματα χωρίς να φθείρεις το βασικό χρώμα. Σου τα λέω καλοπροαίρετα και όχι δασκαλίστικα μιας κι εγώ την έχω πατήσει πολλάκις στο παρελθόν... ;D Το στοίχημα είναι να το τελειώσεις και να πάρει θέση στο ράφι οπότε όρμα του κι εμείς εδώ είμαστε για να ρωτάς ό,τι θέλεις! Θάνο μήν αγχώνεσαι φίλε μου όλοι μας περνάμε τις ''φάσεις''μας και πόσο μάλλον τον τελευταίο καιρό...... , εύχομαι σύντομα να ''επανέλθεις'' γιατί η παρουσία σου στο forrum είναι τουλάχιστον επιβεβλημμένη και το εννοώ ειλικρινά.... Οαον αφορά το μοντέλο μπορεί οι ρυθμοί μου να είναι.....απελπιστικά αργοί αλλά η αλήθεια είναι καθημερινά ''μαθαίνω'' πάνω του έστω και αν το απότελεσμα δείχνει ότι ....''ασελγώ''..... ;D ;D : : : : Το στοίχημα είναι να το τελειώσεις και να πάρει θέση στο ράφι! +1 Το ζουμί εδώ είναι.... Και στοίχημα με τον εαυτό σου μόνο και με κανέναν άλλο... Αγάπιε οι συνεχόμμενες ''αφυπνίσεις'' σου φίλε είναι η ''τροφή'' μου για να το ολοκληρώσω.... : : : :
|
|