|
Post by thierry on May 28, 2023 21:38:18 GMT 2
merci George, pour le conseil tu es au Mans ? Je pars mardi 6/6 pour Le Mans, raison pour laquelle le XI ne sera pas terminé avant le centenaire
|
|
|
Post by gtziaf on May 29, 2023 8:25:39 GMT 2
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on May 29, 2023 20:31:58 GMT 2
Έχουμε φτάσει στις τελευταίες στροφές της κατασκευής. Τοποθετήθηκαν οι χαλκομανίες απροβλημάτιστα, χωρίς θέματα και περάστηκε βερνίκι. Τα λάστιχα γύρω από τα τζάμια βάφτηκαν επίσης, μαζί με τα λαστιχένια τμήματα του προφυλακτήρα. Ρετουσάρισμα θα γίνει στο μαύρο χρώμα όπου χρειάζεται με λεπτό πινέλο και ακολουθεί η συναρμολόγηση των τελευταίων κομματιών. Φωτογραφίες ακολουθούν. Την καλησπέρα μου. 🙂
|
|
|
Post by ViL27 on May 29, 2023 21:27:17 GMT 2
Μπράβο Αντώνη ωραίος και πολύ γρήγορος φίλε!! Εγώ δυστυχώς θα έχω καθυστερήσεις γιατί έλειψα 3 μέρες και θα λείψω και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Καλά κλεισίματα!
|
|
|
Post by gtziaf on May 30, 2023 19:09:26 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on May 31, 2023 19:19:57 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on May 31, 2023 20:01:32 GMT 2
Αντώνη, εύγε για τους ταχύτατους ρυθμούς! Γιώργο, εύγε για το απαιτητικό μασκάρισμα! Μπράβο και σε όλους τους υπόλοιπους για την πρόοδό σας! Ακολουθεί - λίγες μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας, και ενώ αρκετοί κοντεύετε να τελειώσετε... - η πρώτη δική μου ενημέρωση...
|
|
|
Post by nektarios on May 31, 2023 20:24:39 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on May 31, 2023 20:31:12 GMT 2
Ωραίος, Νεκ. Το πρώτο σου resin κυλάει reasonably καλά... Και για να μπαίνουμε όλο και περισσότερο στο κλίμα... A Night in Le Mans... short movie, ζεστό, φρέσκο, σαν κουλούρι Θεσ/νικης...
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on May 31, 2023 22:11:47 GMT 2
Σας χαιρετώ Λεμανίτες μου. Σπύρο σημασία είναι να τερματίσεις φίλε, βασική φιλοσοφία του Le Mans. Γιώργο τρομερό το φινίρισμα του Gloss Aluminum και εντυπωσιακό το μαρκάρισμα σου. Σίγουρα χρονοβόρο. Βρε λες να ακολουθήσει και ο Νεκτάριος με Italian Red για το NSX; 😂😂😂 Νεκτάριε τι προεργασία έκανες (πλύσιμο, στοκάρισμα μήπως στις ρητίνες πριν ρίξεις το αστάρι; Εγώ σχεδόν τελείωσα. Με δύο αβαρίες πριν το τέλος φυσικά, έτσι για να μας παιδέψει βρε παιδί μου. Θάμπωσε το δεξί φανάρι (άκουσον- άκουσον πάρα την κρυσταλλική κόλλα που έβαλα) και έσπασε εκ νέου η προβληματική ααεροτομή της Reji Models από δικό μου λάθος (πίεσα το σημείο) εκεί όπου ήδη είχα στοκάρει στην αρχή. Όλα λύθηκαν όπως όπως. Οι μεταλλικές σίτες που έδινε η Tamiya μπήκαν απροβλημάτιστα αφού βάφτηκαν κίτρινες όπως ήταν στο πραγματικό αυτοκίνητο. Φωτογραφίες ακολουθούν. Δεν κούμπωσα τα δύο μισά του κιτ μιας και περιμένω τo logo των ελαστικών από Αριδαία ενώ εκκρεμεί ελαφρύ λέρωμα του αυτοκινήτου πριν την τελική φωτογράφιση & πριν μπει στην βιτρίνα. Καλό βράδυ
|
|
|
Post by ViL27 on May 31, 2023 22:30:42 GMT 2
3πλο update σήμερα από τους συμμετέχοντες,αυτά είναι!πιθανόν θα δώσω και εγώ αύριο μερικές φωτογραφίες αφού ολοκληρώσω με τα decals.
Γιώργο κούκλα θα την κάνεις την Porsche,εξαιρετικό το μαρκάρισμα/βάψιμο.Το χαρτί κουζίνας/μασκαρισματος είναι της Tamiya?😆
Αντώνη ωραίος και γρήγορος όπως δεν σε έχω συνηθίσει και μην μασάς από κακοτοπιες!Θα περάσεις πρώτος την καρο σημαία!
Νεκτάριε ωραίος!Πως τα βλέπεις τα πράγματα με τις ρητίνες?
|
|
|
Post by czt on May 31, 2023 22:35:15 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Jun 1, 2023 0:23:39 GMT 2
Σήμερα πραγματικά ήταν μια πολύ "αποδοτική" μέρα για το GB! Η προσπάθεια του Αρχηγού να μας αγχώσει υπενθυμίζοντας συνέχεια οτι ο χρόνος τρέχει και οι μέρες λιγοστεύουν, έπιασε τόπο! Αντώνη, το κιτ μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικό! Χρειάστηκε στοκάρισμα σε ένα μόνον σημείο, που μάλιστα ούτε καν θα φαίνεται... Τρίψιμο επίσης σε ελάχιστα σημεία, και κυρίως στα μεταλλικά εξαρτήματα. Πλύσιμο δεν έκανα, παρά μόνον προσεκτικό σκούπισμα με βρεγμένο και μετά με στεγνό πανί. Σπύρο και Γιώργο, μέχρι στιγμής οι ρητίνες ανταποκρίνονται πολύ καλά και δεν μου έχουν δημιουργήσει κανένα θέμα. Εξάλλου, έχω ξαναφτιάξει κιτ ρητίνης, απλώς το συγκεκριμένο είναι το πρώτο μου multimedia kit. Το μόνο θέμα είναι οτι δεν θα μπορέσω να ανοίξω τις αεροεισαγωγές, καθώς θα απαιτούνταν το σκάψιμο... τούνελ, βάθους μέχρι και 1,5 εκατοστού... Το μετρό της Θεσσαλονίκης θα τελείωνε γρηγορότερα... Κωστή, καλή συνέχεια και σε σένα! Αντώνη, καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 1, 2023 7:46:00 GMT 2
Γίνεται δουλίτσα λεμανίτες μου. Μπράβο σε όλους για την πρόοδο. Όσο για τις κακοτοπιές, λε μάν χωρίς κλαταρίσματα, μικροεξόδους και τζαρτζαρίσματα, δεν υπάρχει. Καλημέρα και καλό μήνα
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 1, 2023 11:02:28 GMT 2
Καλό μήνα. Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής. Σύντομα θα ανεβάσω τις φωτογραφίες στα τελειωμένα. Καλημέρες!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 1, 2023 11:59:32 GMT 2
|
|