|
Post by gtziaf on May 21, 2023 16:35:03 GMT 2
Ενημερωτικά, ήταν η πρώτη νίκη μη Γερμανού κατασκευαστή από το 2002 (τότε είχε κερδίσει ένα Viper), οι 161 γύροι αποτελούν νέο ρεκόρ απόστασής, ενώ προφανώς είναι η πρώτη νίκη σε 24ώρο για την 296. Παίρνοντας τη σκυτάλη από την υπερ-επιτυχημένη 488 με τις περισσότερες από 500 νίκες, η 296 έδειξε ένα επίπεδο πάνω από τον ανταγωνισμό, κυριαρχώντας στον αγώνα. Δεν ξέρω αν ήταν η αύρα, αλλά σίγουρα οι άνθρωποι στην Emilia-Romagna θα το χάρηκαν, εν μέσω καταστροφών. Επόμενος στόχος le mans, όπως είπε και ο Σπύρος. Στο ενδιάμεσο μοντελίζουμε και προχωράμε τις κατασκευές. Τα λέμε
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on May 22, 2023 1:28:39 GMT 2
Δύο λόγια και από εμένα για τον αγώνα που παρακολουθήσαμε αυτό το Σαββατοκύριακο. # Τα δύο νέα αυτοκίνητα των Ιταλών Ferrari & Lamborghini εμφανίστηκαν αρκετά γρήγορα και από τις κατατακτήριες. Αποδείχτηκε και η αξιοπιστία τους σε όλον τον αγώνα. # Ήταν η πρώτη φορά που η Ferrari κερδίζει αγώνα αντοχής στο Nurburgring, αγώνα που έχει ιστορία 51 ετών. Τυχεροί οι 235000 θεατές που βρέθηκαν εκεί το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. # Ταχύτερος γύρος από την 7η γενικής έτερη Ferrari 296 της Rinaldi Racing #20 με 8:08.006. # Άψογη η στρατηγική και η διαχείριση της Frikadelli Racing. # Ο συνδυασμός / συνεργασία Lamborghini & ABT Sportsline δουλεύει άψογα & ιδανικά για τους Ιταλούς. # Το BMW της Rowe που τερμάτισε δεύτερο ξεκίνησε απο την 31η θέση στο grid. Απόδειξη πως στους αγώνες αντοχής όλα μπορούν να συμβούν. # Τα Mercedes παρόλο που θεωρούνται τα πιο δυνατά αυτοκίνητα, σε κανένα σημείο του αγώνα δεν δικαίωσαν την φήμη αυτή. # Στα μάτια μου το πιο όμορφο livery ήταν το BMW της Junior Team. Ήταν και η ευχάριστη έκπληξη μέχρι τις πρωινές ώρες, όπου δυστυχώς εγκατέλειψε.
# Τέλος..... μακριά από τα Dacia!!! 😂😂😂 Καλή εβδομάδα και φουλ μοντελάρισμα μέχρι το Le Mans!
|
|
|
Post by thierry on May 22, 2023 18:28:04 GMT 2
Je ne pouvais pas bien suivre les 24 heures, nous étions à Anvers pour le concert de pêche mode Felicitation for ferrari et pour mon compatriote Martin et Vanthoor qui ont terminés deuxièmes après avoir laissé 24°
dommage pour mon "neoisin" Picarelo sur Porsche Falken éliminé en début de course qui a du abandonné dans la nuit
progression sur le modèle Apprêt, colmatage des trous et peinture.
quelques imperfections à poncer avant la couche finale
|
|
|
Post by ViL27 on May 22, 2023 19:07:11 GMT 2
|
|
|
Post by jvolume on May 23, 2023 7:26:09 GMT 2
Καλημέρα σε όλους Επιστροφή μετά από χρόνια στην πιο αγαπημένη συνήθεια που μου έχει χαρίσει φανταστικές αναμνήσεις με καλή παρέα και πολλά μοντελιστικά ξενύχτια που είχαν σαν αποτέλεσμα μοντέλα στην βιτρίνα μου που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εμένα. Η φετινή μου συμμετοχή δεν είναι κάποια ιδιαίτερη έκπληξη για όσους με γνωρίζουν. Άλλη μια Porsche 962C που, κατά την προσωπική μου άποψη, αποτελεί την απόλυτη Λεμανιτικη κατασκευή. Δε το λες 100% Λεμανιτικο (ούτε καν 50%!!) μιας και είναι όχημα που πήρε μέρος στο Ιαπωνικό πρωτάθλημα αλλά το dna της 956 είναι Λεμαν και, εκμεταλλευόμενος τους χαλαρούς κανονισμούς του GB, είναι η επιλογή μου. Επίσης είναι ένα κιτ που μάλλον θα με πάει στην γραμμή τερματισμού έγκαιρα. Το κιτ: Το κιτ είναι το γνωστό Hasegawa/Revell που είναι κάτι από 956 και 962. Έχουν γραφτεί εκατοντάδες γραμμές για αυτό το κιτ σε αυτό το φόρουμ όποτε δε θα σχολιάσω κάτι παραπάνω από το να πω ότι είναι ένα τίμιο κιτ που δίνει πάντα ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Προτείνεται ανεπιφύλακτα και σε αρχάριους μοντελιστές. καλή αρχή να έχουμε Καλά να περάσουμε καλημέρα Γιάννης
|
|
|
Post by gtziaf on May 23, 2023 9:01:09 GMT 2
Καλημέρα, Λεμανίτες μου. Αντώνη, πολύ ωραία η συνοπτική σύνοψη. Αφήνω εδώ και τα highlights για ιστορικούς λόγους. thierry, nice progress. @Σπύρο, είσαι πιστόλι. Το έχουμε πει! Εντυπωσιακός. @Γιάννη, καλωσώρισες. Σαν να μην πέρασε μια μέρα με τις Λεμανίτικες 962 Καλή επιτυχία.
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on May 24, 2023 20:06:03 GMT 2
|
|
|
Post by thierry on May 26, 2023 7:44:11 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on May 26, 2023 21:29:20 GMT 2
Γίνεται δουλίτσα, βλέπω.
Αντώνη, μια χαρά. Περιμένουμε και το αμάξωμα.
Thierry, love the texture and the shade of the seats. Nice!
|
|
|
Post by gtziaf on May 26, 2023 21:50:47 GMT 2
|
|
celkay
Kart Driver
Χρήστος
Member is Online
|
Post by celkay on May 26, 2023 21:59:06 GMT 2
Σπύρο πολύ χαίρομαι που φτιάχνεις ένα αγαπημένο μοντέλο! Δείχνει πολύ ωραίο! Ερώτηση για το χρώμα: βλέπεις κάποιον "κόκο" από κοντά, και που να χαλάει την κλίμακα; Χρησιμοποίησες κάποια ιδιαίτερη τεχνική/ρυθμίσεις/απόσταση στον αερογραφο; Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο στο μέλλον. Για τις χαλκομανίες, ακόμα και κίτρινες να μην ήταν, θα έπαιρνα καινούριες προσωπικά. Δεν είναι δύσκολο να βρεθούν και έχω άσχημη εμπειρία με παλιές (προβλήματα με το να κολλήσουν, μικρότερη αντοχή, πιο ευαίσθητες στο βερνίκι). Μπορεί να έχει να κάνει περισσότερο με τη δική μου (έλλειψη) εμπειρία(ς) όμως και εσύ να μην έχεις θέμα. Καλή συνέχεια σε όλους!
|
|
|
Post by ViL27 on May 27, 2023 0:02:47 GMT 2
Τα Πορσικα έχουν την τιμητική τους σε αυτό το GB μου φαίνεται!Για πάμε ρε παίχτες μπας και πιάσουμε το deadline!! Χρήστο καλησπέρα!!Βλέπω παίζει και στην φώτο προφίλ σου η CLK😉 Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ο κόκκος μου φαίνεται αρκετά σωστός στο συγκεκριμένο χρώμα και σε σχέση με άλλα μεταλλικά που έχω δουλέψει.Σε τεχνική το μόνο αξιοσημείωτο είναι ότι ψεκασα το χρώμα λίγο πλαγιαστα και όχι κάθετα στην επιφάνεια,ενώ η πίεση είναι 20psi. Όσο αφορά της χαλκομανιες πήρα ρίσκο είναι η αλήθεια αλλά στάθηκα τυχερός γιατί συμπεριφέρονται άψογα ενώ έχει φύγει και το ελαφρυ κιτρίνισμα μετά την έκθεση τους στον ήλιο
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on May 27, 2023 11:36:04 GMT 2
|
|
|
Post by thierry on May 27, 2023 12:34:17 GMT 2
excellent travail de tous.
J'ai avancé sur la carrosserie avec le chrome molotow (petites retouches sur un côté à prévoir)
problème avec les roues, les deux parties rentrent à peine en contact étroit, quelle colle ou comment pincer davantage les rayons sans abîmer les moyeux en résine ?
|
|
|
Post by gtziaf on May 28, 2023 11:56:15 GMT 2
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on May 28, 2023 15:46:55 GMT 2
Ευχαριστώ Γιώργο για το σχόλιο. Έχει περαστεί το χρώμα στο αυτοκίνητο και προχωράω με τις χαλκομανίες. Χρησιμοποιήθηκε το Italian Red της Tamiya (φίλος μου σχολίασε: Italian Red σε Porsche ρε αθεόφοβε 😂 αν και η Reji προτείνει το bright red που στα μάτια μου ήταν πολύ έντονο και το απέρριψα.
Δυστυχώς η Reji δεν δίνει το λογότυπο της Dunlop για τα ελαστικά αλλά ας είναι καλά ο Admin που έχει να μου στείλει. 🙂🙂🙂 Καλή Κυριακή σε όλους με μεταδόσεις αγώνων για όλα τα γούστα.
|
|