|
Post by gtziaf on Jan 27, 2023 19:45:30 GMT 2
Εξαιρετικό θέμα και πανέμορφο αυτοκίνητο Γιώργο, θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον την εξέλιξη του. Χρωματικά θα πρότεινα ένα βαθύ σκούρο μπλέ με μπορντό εσωτερικό. Ευχαριστώ, Άλεξ... Το σκούρο μπλε το σκέφτομαι σοβαρά.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 27, 2023 19:57:38 GMT 2
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 27, 2023 20:44:45 GMT 2
Καλη αρχή Γιώργο εύχομαι!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 27, 2023 21:02:56 GMT 2
Μην απορείς Γιώργο, ''θερμαινόμενος ουρανός'' είναι, πολύ μπροστά από την εποχή τους οι Βρετανοί από τότε.....
Πάντως αρκετά ταλαιπωρημένο καλούπι φαίνεται και ας γράφουν οι Γερμανοί ''new'' στο κουτί, ειδικά αν είναι και το γνωστό ''σκληρό'' πλαστικό της Revell ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται....
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 28, 2023 8:49:13 GMT 2
Να είσαι καλά, Κυριάκο. Άλεξ, το κιτ είναι όντως "new molds" και αυτό είναι που με παραξένεψε. Καλημέρα, κύριοι
|
|
|
Post by thierry on Jan 28, 2023 14:42:48 GMT 2
Midnight blue bodywork with "cognac" leathers plus dark gray fabrics
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 28, 2023 18:36:09 GMT 2
Midnight blue bodywork with "cognac" leathers plus dark gray fabrics Thank you, Thierry. Nice combo!
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 29, 2023 8:09:18 GMT 2
Τελευταίος και καταϊδρωμένος: Καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία! Όσο για το χρώμα, συμφωνώ κι εγώ με το BRG - όποτε σκέφτομαι αυτό το αυτοκίνητο, έτσι μου έρχεται στο νου... Πιθανώς γιατί έτσι το είχα πρωτοδεί, μαθητής της 1ης γυμνασίου, γωνία Σταδίου και Κολοκοτρώνη (δεν ξεχνιούνται αυτά τα πράγματα!).
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 30, 2023 8:43:21 GMT 2
Καλημέρα, Κώστα. Μην στεναχωριέσαι, δεν είσαι τελευταίος, πάντα υπάρχει ο Νεκτάριος, για αυτή τη δουλειά Το BRG, πολύ κλασσικό, θα δείξει όμως.
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jan 30, 2023 13:04:34 GMT 2
Και εγω τον Νεκταριο περιμενω!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 30, 2023 19:19:40 GMT 2
Και εγω τον Νεκταριο περιμενω!! Περιμένοντας τον Νεκτάριο... , έχουμε το "Πες το κι έγινε", σεζόν 1, επεισόδιο 2 που αφορά τις γρίλιες του εμπρός καπό. Ανοίχτηκαν αρχικά με το scriber και ξεκίνησα το πέρασμα με ντουκόχαρτα για να ομαλοποιηθούν. Θέλουν δουλίτσα, αλλά έγινε η αρχή. Πολύ τρίψιμο ήθελε το καπό και από κάτω, λόγω των πολλών και έντονων σημαδιών του καλουπιού. Και αφού είχα ξεκινήσει το τρίψιμο, προσπάθησα να λεπτύνω συνολικά το καπό. Για να ξεκινήσω τις δοκιμαστικές, αποχρωμίωσα με χλωρίνη (πάρτε gel να μην είστε τίποτα δεύτεροι ) τα χρώμια, και το ανεβάζω αφού το είχαμε συζητήσει με τον Αντώνη. Καλή εβδομάδα
|
|
|
Post by alex78 on Jan 31, 2023 13:09:56 GMT 2
Και να φανταστείς κάποτε ζητήματα που μας απασχολούσαν ήταν το δίλημμα χλωρίνη παχύρευστη ή όχι καταλληλότερη για αποχρωμίωση....?
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 31, 2023 19:56:24 GMT 2
Και να φανταστείς κάποτε ζητήματα που μας απασχολούσαν ήταν το δίλημμα χλωρίνη παχύρευστη ή όχι καταλληλότερη για αποχρωμίωση....? Χαχα, ωραίες, αθώες εποχές... Το μόνο παρήγορο είναι να το διασκεδάζουμε όπως τότε.
|
|
|
Post by czt on Feb 1, 2023 18:24:32 GMT 2
Γιωργο βλεπω δουλειες πολλες. Κριμα για νεο καλουπι και να εχει αυτη την ιδιαιτεροτητα στον ουρανοεπισης μου εκανε τρομερη εντυπωση το κοψιμο αλφαδια χωρις ιχνος αποκλεισης στη κοπτοραπτικη που εκανες και τελος βλεπω το καταλληλο κεσεδακι πρεπει να ειναι Σεργαλ με παχυρευστη χλωρινη. Οι γριλιες ειναι πολυ καλο δουλεμενες με πολυ ωραιο αποτελεσμα.Η πληροφορια για τη χλωρινη ειναι μια ωραια υπενθυμιση για κατι ευκολο , γρηγορο και αποτελεσματικο! Καλη συνεχεια! Ειμαι περιεργος για τους χρωματισμους να πω την αληθεια.
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 1, 2023 21:53:06 GMT 2
Κωστή, δυστυχώς το κιτ θέλει πολύ τρίψιμο, λόγω κακού καλουπαρίσματος και σημαδιών από τη διαδικασία. Κατά τα άλλα είναι αρκετά λεπτομερές, με μόνη ένσταση το γκρουπάρσιμα των κομματιών που δεν βοηθά στο βάψιμο. Χλωρίνη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποια θέλεις με τα ίδια αποτελέσματα. Το σχόλιο για την παχύρρευστη ήταν λίγο πλάκα και λίγο (αυτό) τρολάρισμα. Ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Όσο για τον χρωματισμό, οι αποφάσεις έχουν ληφθεί, αλλά τα μπογιατίσματα θα αργήσουν λίγο, αφού προς το παρόν ασχολούμαι με την κοπτοραπτική...
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 2, 2023 20:46:56 GMT 2
Η αποχρωμίωση είναι το εύκολο μέρος. Το δύσκολο είναι η επαναχρωμίωση... Έχεις σκεφτεί πώς θα αποδώσεις το γυαλιστερό του χρωμίου - που μάλιστα είναι σημαντικό στοιχείο της εμφάνισης αυτού του αυτοκινήτου; Περιμένω με ενδιαφέρον να δω το αποτέλεσμα... Καλή συνέχεια!
|
|