|
Post by gtziaf on Apr 5, 2023 19:14:57 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Apr 5, 2023 20:21:43 GMT 2
Η ταινία είναι απλά κομμένη στο κατάλληλο πλάτος. Μπορεί να μην είναι κάτι δύσκολο, αλλά θέλει δουλίτσα, αρχικά με το κόψιμο των ράουλων, την αφαίρεση της ανάγλυφης πλαστικής, την αποκατάσταση του σχήματος και των οδηγών κίνησης του ιμάντα (εγώ χρησιμοποιώ washer για βίδες κατάλληλης διαμέτρου) και φυσικά τη βάση στήριξης τους στο μοτέρ. (συνήθως π.χ. το δυναμό, το συγκρατεί ο πλαστικός ανάγλυφος ιμάντας στα κιτ, οπότε είναι στο κενό όταν τον κόψεις) Καλημέρα, Κωστή. Αυτο θελω να το συζητησουμε απο κοντα γτ με ενδιαφερει παρα πολυ! Ολες οι εργασιες (βαψιματα ,ταμπλο , τιμονι , φλοκος και συναρμολογηση) αψογα οπως παντα!
Υγ. Αυτο το συστημα της ρεβελ με τους τροχους με ξεπερναει! Θα τους κολλησεις η απλα τοποθετηση?
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 6, 2023 7:42:05 GMT 2
Δεν θα χρησιμοποιηθούν οι ζάντες τις ρέβελ, αλλά 3D printed. Θα κολληθούν, φυσικά. Καλημέρα
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Apr 7, 2023 15:36:23 GMT 2
Πολύ μου αρέσει η αντίθεση στους χρωματισμούς του αμαξώματος με το εσωτερικό. Επίσης το φινίρισμα-γυάλισμα είναι μοναδικό. Ποιας εταιρίας είναι η απόχρωση του χρώμιου;
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 7, 2023 19:43:26 GMT 2
Να είσαι καλά, Αντώνη, Ευχαριστώ. Σίγουρα από κοντά η αίσθηση των χρωματισμών είναι πολύ καλύτερη, αλλά χαίρομαι που βγάζει μια όμορφη αίσθηση και από τις φώτο. Ποιας εταιρίας είναι η απόχρωση του χρώμιου; Το χρώμιο είναι το super chrome, από τη σειρά Super Metallic 2 της Mr. Color. Δεν πέτυχα το αποτέλεσμα που ήθελα, γιατί το αναγκάζομαι να βάφω μόνο πρωί, που εδώ πάνω έχει πολύ κρύο, αφού από τις 12 και μετά που λίγο στρώνουν οι θερμοκρασίες, πρέπει να πάω γραφείο. Αλλά για την κλίμακά είναι ΟΚ. Ευχαριστώ για τον σχολιασμό
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 8, 2023 10:28:05 GMT 2
Όπως και να 'χει, με κρύο ή με ζέστη πολύ όμορφο γίνεται! Άλλη μια φορά, καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 8, 2023 10:59:34 GMT 2
Όπως και να 'χει, με κρύο ή με ζέστη πολύ όμορφο γίνεται! Άλλη μια φορά, καλά τελειώματα! Ευχαριστώ, Κωνσταντίνε. Δυστυχώς τα κομμάτια της Revell (πόμολα, προφυλακτήρες, υαλοκαθαριστήρες κλπ), δεν έχουν καμιά λογική ως προ την τοποθέτηση τους και την στήριξη τους, με συνέπεια η διαδικασία του κλεισίματος να πάρει περισσότερο από όσο υπολόγιζα. Καλημέρα
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 18, 2023 14:29:00 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Apr 18, 2023 14:50:18 GMT 2
Δεν είχα ανεβάσει σύνδεσμο για το ολοκληρωμένο μοντέλο, όπως μου θύμισε ένας φίλος στο FB, για να είναι ολοκληρωμένο το WIP.
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 18, 2023 18:23:10 GMT 2
Άλεξ, όπως οτιδήποτε, αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να αποβεί χρήσιμο και χρηστικό. Προσωπικά δεν μπορώ να έχω παράπονα αφού χάρη στο FB, έχω πολλαπλά οφέλη σε παραγγελίες, χορηγίες, γνωριμίες με μοντελιστές από όλο τον κόσμο και πολλά άλλα θετικά. Αν το χρησιμοποιούσα για να σκρολάρω σπαταλώντας τον χρόνο μου και να μπεφαπιαστώ με τον απέναντι, θα σου έλεγα ότι είναι κάτι άχρηστο έως άσχημο. Αλλά, και πάλι προτιμώ να ποστάρω μια μοντελιστική δουλειά σε φόρουμ, λόγω της οργάνωσης και της αισθητική τους, ασχέτως αν στο FB έχω πολλαπλάσια ανταπόκριση, likes, σχολιασμό και δημοτικότητα. Ποσό μάλλον όταν ένα από αυτά τα φόρουμ, το έφτιαξα εγώ με τον προσωπικό μου κόπο.
|
|