|
Post by konstantinf on Oct 9, 2022 17:15:22 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Αλέξη, να 'σαι καλά!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 11, 2022 8:08:42 GMT 2
Κώστα, έχω καταλάβει ότι πρόκειται για ΟΟΒ κατασκευή οπότε δεν θα σε πρήξω με τις λεπτομέρειες. Κατασκευαστικά για να αποφύγεις μελλοντικά προβλήματα, σε ενημερώνω εν τάχει για το θέμα των ημιαξονιών. Από ότι βλέπω χρησιμοποίησες τα αφτερμάρκετ της ΚΑ, τα οποία αν τα μετρήσεις με το τμήμα που δίνει το κιτ, είναι μακρύτερα. Οπότε χρειάζονται κόψιμο, για να μην έχεις πρόβλημα στην εφαρμογή των πλημνών της ανάρτησης και στη σύγκληση των τροχών. Έχοντας αυτό υπόψη σου, κάνε τις δοκιμαστικές σου και αποφάσισε πως θα προχωρήσεις. Καλημέρα και καλή συνέχεια
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 11, 2022 10:43:59 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία Γιώργο! Θα την έχω υπόψη μου όταν φτάσω εκεί. Ούτως ή άλλως έχω διαπιστώσει και άλλα προβληματάκια στο transkit της ΚΑ (π.χ. ο ένας σωλήνας της εξάτμισης ήταν μακρύτερος απ' τον άλλον, οπότε παρενέβη ο Προκρούστης Dremel). Όσο για τις λεπτομέρειες που σίγουρα θα ήταν μέσα στις δυνατότητες μου, δεν είμαι in the mood αυτό τον καιρό, οπότε κάνω μόνο τα απολύτως απαραίτητα.
|
|
|
Post by czt on Oct 12, 2022 11:00:43 GMT 2
καλο ξεκίνημα συνονόματε!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 12, 2022 11:49:50 GMT 2
Να 'σαι καλά Κωνσταντίνε!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 12, 2022 14:39:16 GMT 2
Κρίμα που δεν είσαι στην φάση για παραπάνω έξτρα λεπτομερείες Κωνσταντίνε! Ελπίζω τουλάχιστον τα απολύτως απαραίτητα να σου δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία με το βάψιμο-χαλκομανίες-βερνίκι-γυάλισμα (ας ελπίσουμε ότι οι χαλκομανίες θα εφαρμόζουν/δουλεύονται καλύτερα από τις αντίστοιχες στο 24αρι της Fujimi). Παρεμπιπτόντως, εγώ στο 24αρι είχα χρησιμοποιήσει ως χρώμα το 1500 μαύρο αστάρι της mr finishing surfacer (το οποίο υπάρχει και σε σπρέυ) - δηλαδή αφού αστάρωσα έριξα 2 χέρια βερνίκι, μετά τις χαλκομανίες - μετά ξανά βερνίκι, τρίψιμο για το σκαλάκι, επιπλέον βερνίκι κτλ… Δηλαδή χρησιμοποίησα το μαύρο αστάρι και ως χρώμα. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 15, 2022 11:05:50 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Φάνη, να 'σαι καλά! Σε ό,τι αφορά στις λεπτομέρειες, μην ανησυχείς κι από μόνο του το κιτ έχει κάμποσες και τα βελτιωτικά έχουν κι αυτά τη δουλίτσα τους... Για χρώμα σκέφτομαι ένα μεταλλικό μαύρο - έχω αρκετές φιάλες της Humbrol... A propos Humbrol: Μετά το γκρι αστάρι, έχει εξαφανιστεί από την αγορά και το μαύρο ματ (που το χρησιμοποιούσα και ως αστάρι). Ξέρει κανείς αν όλη η σειρά είναι υπό εξαφάνιση;
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 15, 2022 11:52:11 GMT 2
Κωνσταντινε καλη επιτυχια να εχεις!!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 15, 2022 19:46:06 GMT 2
Να 'σαι καλά Παναγιώτη, ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 15, 2022 22:53:08 GMT 2
Αφού δεν σχολίασα εγκαίρως ώστε να πω "καλό μήνα", ας πω τουλάχιστον "καλό δεύτερο μισό του μήνα"! Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα στον κινητήρα, έστω και χωρίς τις καθιερωμένες σκρατσιές! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 19, 2022 19:25:49 GMT 2
|
|
|
Post by thierry on Oct 20, 2022 9:44:44 GMT 2
J'aime la transmission avec suspension et ce qui va avec
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 20, 2022 13:33:28 GMT 2
Μικρή αλλά ουσιαστική πρόοδος Κωνσταντίνε. Ελπίζω τα προβλήματα που αε απασχολούν να μην είναι σοβαρά. Εύχομαι τα καλύτερα. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 21, 2022 7:57:00 GMT 2
J'aime la transmission avec suspension et ce qui va avec Merci beaucoup Thierry! La suspension avait quelques problèmes, car j'ai utilisé les demi-axes du transkit à la place de ceux du kit, mais à la fin tout semble être bien en place...
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 21, 2022 8:18:28 GMT 2
Μικρή αλλά ουσιαστική πρόοδος Κωνσταντίνε. Ελπίζω τα προβλήματα που αε απασχολούν να μην είναι σοβαρά. Εύχομαι τα καλύτερα. Καλή συνέχεια! Να 'σαι καλά Φάνη, ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 21, 2022 9:05:21 GMT 2
Κώστα, όπως είπε και ο Φάνης ελπίζουμε τα προβλήματα που αναφέρεις να μην είναι σοβαρά και να είναι άμεσα επιλύσιμα. Καλημέρα
|
|