|
Post by czt on May 9, 2022 18:57:42 GMT 2
ευχαριστω πολυ!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 2, 2022 8:54:55 GMT 2
Toyota Celica TA64 Twin Cam Turbo 1985 - Beemax 1/24 #1Μέτα από ένα μήνα αγρανάπαυση, για να προχωρήσουν οι Κουντάχ και 155, επιστρέφω στο Group B αφιέρωμα, με τον "Βασιλιά της Αφρικής", που θα αποτελέσει το πέμπτο μέλος της σειράς. Η Toyota Celica TA64 ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το 1983, από τις 1000 λίμνες και συνολικά κέρδισε 6 αγώνες, όλους στην Αφρική, με τους θρύλους Βάλντεγκαρντ και Κάνκουνεν. Το κιτ ανήκει στην Beemax και παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 2016, ως Σαφάρι. Ακολούθησε μια ασφάλτινη έκδοση από το Πορτογαλικό και το 2018 αυτή για το Haspengouw Rally που θα χρησιμοποιήσω στην κατασκευή. Το κιτ προσφέρει τη δυνατότητα για να φτιαχτούν 2 λίβερι, και περιέχει δύο πολύ όμορφες έγχρωμες απεικονίσεις μέσα, που τις αναπαριστούν. Δυστυχώς (αναμενόμενο όμως) δεν γίνεται καμιά αναφορά ότι πρόκειται για αυτοκίνητα με σπόνσορες καπνοβιομηχανίες (Belg@ και M@lboro αντίστοιχα). Κατά τα άλλα πρόκειται για αρκετά προσεγμένο κιτ, με όμορφες λεπτομέρειες στα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει η Beemax. Προφανώς δεν είναι Tamiya, αλλά με λίγη προσοχή στην εφαρμογή, κάποια μικροπροβλήματα του engineering, θεωρώ ότι θα ξεπεραστούν σχετικά εύκολα. Τα περιεχόμενα λοιπόν... Επιστρέφοντας στα λογότυπα, για τη συγκεκριμένη έκδοση δεν υπάρχει βελτιωτικό, οπότε θα χρησιμοποιήσω το αντίστοιχο από το ράλλυ Πορτογαλίας. Ως συνέπεια αυτού, μέσα δεν υπάρχουν οι χαλκομανίες για τα Belg@, οπότε τις προμηθεύτηκα έξτρα. Πάντα ήθελα να φτιάξω ένα αυτοκίνητο με το συγκεκριμένο λίβερι, οπότε να η ευκαιρία. Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι. Καλή επιτυχία στα παιδιά που γράφουν πανελλαδικές. Τα λέμε από βδομάδα με τις πρώτες εργασίες στο αμάξωμα.
|
|
|
Post by alex78 on Jun 2, 2022 10:14:14 GMT 2
Τίμιο κιτάκι με συμπαθητικό λιβερι φαίνεται Γιώργο. Καλή αρχή και καλό καλοκαίρι φίλε.
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 2, 2022 10:54:23 GMT 2
Καλή αρχή κι από μένα! Αυτό με την έλλειψη χαλκομανιών για τσιγάρα από τα κιτ με εκνευρίζει αφάνταστα... Ανήκει στην περιοχή της ακραίας πολιτικής ορθότητας! Είμαι περίεργος πώς θα βγεί η JSP της Pocher...
|
|
|
Post by Φάνης on Jun 2, 2022 12:56:36 GMT 2
Καλή αρχή και από εμένα! Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 2, 2022 18:23:19 GMT 2
Καλησπέρα κι ευχαριστώ για την υποδοχή του θέματος. Άλεξ, το έψηνα χρόνια το Belga λίβερι, αν και το προτιμούσα σε μια 911 για να λέμε την αλήθεια, οπότε μικρό το κακό για τα έξτρα ντέκαλς Κώστα, θεωρώ ότι αφού στις φώτο του promotion υπάρχουν τα JPS δεν θα έχει θέμα και θα τα περιέχει. Φάνη, όταν λέω καλοκαίρι, δεν μπορώ να μην θυμηθώ τα επαγγελματικά μου ταξίδια μου στην Κύπρο. Οπότε για σένα, μάλλον το καλή υπομονή ταιριάζει καλύτερα.
|
|
|
Post by nektarios on Jun 3, 2022 22:51:49 GMT 2
Καλή επιτυχία και σε αυτό το πρότζεκτ, φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 7, 2022 8:06:22 GMT 2
Καλημέρα, Νεκ.
|
|
|
Post by Φάνης on Jun 7, 2022 8:28:27 GMT 2
Φάνη, όταν λέω καλοκαίρι, δεν μπορώ να μην θυμηθώ τα επαγγελματικά μου ταξίδια μου στην Κύπρο. Οπότε για σένα, μάλλον το καλή υπομονή ταιριάζει καλύτερα. Αντιλαμβάνομαι, θα λες, ευτυχώς δεν χρειάζεται να βρεθώ καλοκαιριάτικα στην Κύπρο! Καλημέρα!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 7, 2022 10:23:35 GMT 2
Φάνη, όταν λέω καλοκαίρι, δεν μπορώ να μην θυμηθώ τα επαγγελματικά μου ταξίδια μου στην Κύπρο. Οπότε για σένα, μάλλον το καλή υπομονή ταιριάζει καλύτερα. Αντιλαμβάνομαι, θα λες, ευτυχώς δεν χρειάζεται να βρεθώ καλοκαιριάτικα στην Κύπρο! Καλημέρα! Εδώ δεν την πάλευα τον Μάιο. Από Ιούνιο και μετά, ούτε να το σκέφτομαι. Καλημέρα Φάνη, σε 100 μέρες θα έχουμε Φθινόπωρο, υπομονή.
|
|
|
Post by czt on Jun 7, 2022 11:39:56 GMT 2
Καλησπερα καλο ξεκινημα και σε αυτο εγχειρημα Γιωργο! Τα χρωμια θα ξεβαφτουν οι θα παραμείνουν?
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 7, 2022 18:37:23 GMT 2
Καλησπέρα, Κωστή. Τα χρωμια θα ξεβαφτουν οι θα παραμείνουν? Τις ζάντες, τα εσωτερικά των φώτων, όχι. Δεν συντρέχει λόγος.
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 13, 2022 20:41:35 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 14, 2022 16:31:27 GMT 2
Ως εδώ πολύ καλά! Ακολουθεί βερνίκι και μετά το εσωτερικό, έτσι; Καλή συνέχεια! ΥΓ. Το ύφος του σχολίου είναι επίτηδες, για να νοιώσεις κι εσύ μια φορά rookie...
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 15, 2022 8:45:27 GMT 2
Κώστα, λέω να ακολουθήσει βερνίκι... Καλημέρα
|
|
|
Post by alex78 on Jul 15, 2022 16:28:36 GMT 2
Δεν σταματάς ποτέ, έτσι? Αυτά τα Beemax πρέπει να 'ναι η χαρά του μοντελιστή τελικά, θα ήθελα να δοκιμάσω ένα κάποια στιγμή....
|
|