|
Post by gtziaf on Mar 19, 2022 9:42:42 GMT 2
Καλημέρα... Άλεξ, εμένα δεν με ξένισε, μου έκαψε τα εγκεφαλικά κύτταρα. Εντάξει λογικό να είναι δεξιοτίμονο λόγω καταγωγής τόσο του εργοστασίου όσο και του οδηγού, αλλά ο πίνακας οργάνων! Έψαχνα λέμε τον σωστό μέσα στο κουτί. Τελικά η beli έχει δίκαιο και τα κύρια όργανα είναι στην πλευρά του συνοδηγού. Βέβαια, υπάρχουν και αυτοκίνητο με το τιμόνι αριστερά, προφανώς για μη Βρετανούς οδηγούς αλλά δεν γνωρίζω αν έτρεξαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Κώστα, με σύρμα 2mm. Φαίνεται στις φώτο. Να έχετε ένα όμορφο Σάββατο
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 19, 2022 12:06:53 GMT 2
2 mm Μήπως 0,2;
|
|
|
Post by alex78 on Mar 19, 2022 12:24:09 GMT 2
Άλεξ, εμένα δεν με ξένισε, μου έκαψε τα εγκεφαλικά κύτταρα. Εντάξει λογικό να είναι δεξιοτίμονο λόγω καταγωγής τόσο του εργοστασίου όσο και του οδηγού, αλλά ο πίνακας οργάνων! Έψαχνα λέμε τον σωστό μέσα στο κουτί. Τελικά η beli έχει δίκαιο και τα κύρια όργανα είναι στην πλευρά του συνοδηγού. Βέβαια, υπάρχουν και αυτοκίνητο με το τιμόνι αριστερά, προφανώς για μη Βρετανούς οδηγούς αλλά δεν γνωρίζω αν έτρεξαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Όντως είναι λίγο σπαζοκεφαλιά!
Καλημέρα!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 19, 2022 13:33:00 GMT 2
2 mm Μήπως 0,2; Προφανώς 0.2 Η ταχύτητα έφαγε την τελεία Άλεξ, ήμουν έτοιμος να τους γράψω mail, να μου στείλουν σωστό πίνακα.
|
|
|
Post by nektarios on Mar 22, 2022 23:49:37 GMT 2
Η ίδια υψηλή ποιότητα, απλώς σε μικρότερο χώρο!.. Πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ για αυτά που έγραφες στην Κούνταχ περί θεμάτων στην όραση κλπ... ΟΚ, false alarm ήταν και τελείωσε... Με ξένισαν όμως λίγο οι ζώνες, μήπως είναι λίγο πιο φαρδιές από όσο θα έπρεπε; Ή μήπως δείχνουν έτσι λόγω των μικρών διαστάσεων του οχήματος; Καλά τελειώματα, που λέει κι ο αγαπητός Αλέξης!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 23, 2022 9:33:50 GMT 2
Καλημέρα, Νεκ. Η όραση μου έχει χάσει την οξύτητα της αλλά τίποτα σοβαρό ( μέχρι να πάμε στον ντοκτορά) Οι ζώνες είναι κοινές για όλα τα κιτ της beli (ίδιες ήταν και στην Manta). Δεν μπήκα στον κόπο να τις μετρησω, για να πω την αλήθεια.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 24, 2022 9:41:29 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 24, 2022 11:00:33 GMT 2
Καλημερα Γιωργο .. Παρα την ασκημια του το αποτελεσμα γραφει υπεροχα κ το κανει κουκλι στα ματια μας . Πολυ ομορφο αποτελεσμα κ φανταστικο βρωμισμα κυριλε κ διακριτικο . Τα λαστιχα ολα τα λεφτα .... Το roll bar ετσι μισο ειναι κ στο πραγματικο ? δεν ειναι επικινδυνο ?
|
|
|
Post by thierry on Mar 24, 2022 11:27:21 GMT 2
superb
|
|
|
Post by alex78 on Mar 24, 2022 14:10:11 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Γιώργο και με σκόνισμα τόσο όσο!
Για την συνέχεια να φανταστώ Escordιά.....?
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 25, 2022 9:28:38 GMT 2
Πολύ όμορφο το συνολικό αποτέλεσμα Γιώργο και σε χρόνο ρεκόρ! Τα ρακορ φαίνονται λίγο εκτός κλίμακας νομίζω, αλλά ίσως να κάνω λάθος. Δεν είχες σημασία ούτως ή άλλως. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 25, 2022 12:35:16 GMT 2
Καλημέρα και Χρόνια πολλά. Ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Δεν σας το κρύβω ότι αυτές οι γρήγορες κατασκευές, χωρίς την ιδιαίτερη εμβάθυνση, είναι πραγματική ψυχοθεραπεία και τις ευχαριστιέμαι. Μιχάλη, το ρολ μπαρ, ενώνεται με το ανάγλυφο που υπάρχει πάνω στο αμάξωμα (στις κολόνες του παρμπρίζ συγκεκριμένα). Άλεξ, δυστυχώς το Έσκορτ δεν είναι group b. Σύντομα στις οθόνες σας Φάνη, τα ρακόρ είναι του κιτ. Αν κάποιος ανοίξει το καπό ο χώρος θέλει δουλίτσα. Στην δική μας ΟΟΒ περίπτωση δεν υπήρχε νόημα. Καλημέρα και πάλι
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 25, 2022 18:30:10 GMT 2
Μούρλια το ασχημόπαπο! Γεια στα χέρια σου!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 27, 2022 10:32:37 GMT 2
Καλημέρα, Κώστα
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 27, 2022 21:16:46 GMT 2
Πολυ όμορφο Γιώργο συγχαρητήρια για άλλη μια φορά εξαιρετικό αποτέλεσμα!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 27, 2022 22:04:40 GMT 2
Να είσαι καλά Κυριάκο. Καλό βράδυ
|
|