|
Post by Φάνης on Nov 16, 2021 8:31:59 GMT 2
Πολύ καλύτερο το κόκκινο! Ευχαριστώ φίλε!! Μου αρέσει και εμένα! Καλημέρα!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 16, 2021 8:33:04 GMT 2
Πολύ ωραίο το κόκκινο Φάνη, αποδίδει πολύ καλά το 1:1. Καλή συνέχεια! Ευχαριστώ Κωνσταντίνε! Μου αρέσει και εμένα! Καλημέρα!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 19, 2021 18:08:38 GMT 2
Καλησπέρα, 1. Εχθές και σήμερα δεν είχα πολύ χρόνο αλλά κατάφερα να δουλέψω πάνω στο ντεπόζιτο και στην σέλα. Αφού είχα ξαναβάψει με το X-7 (που μου άρεσε ιδιαίτερα) + 2 ελαφρά χέρια ΕΧ-03, και είχα περάσει τα decals (πριν μερικές ημέρες), ξανά έριξα 3 χέρια ΕΧ-03, εχθές το πρωί και το άφησα να στεγνώσει. 2. Σήμερα το πρωί έτριψα (dry) με κάποια χρησιμοποιημένα σφουγγαράκια της Tamiya, απλά ψηλαφίζοντας, ώστε να ξεκινήσω από το καπως πιο άγριο, και να καταλήξω σε κάποιο λιγότερο άγριο, ώστε να εξαλειφθεί το σκαλοπατακι στα decals και στην συνέχεια όλη την επιφανεία. 3. Μετά τα έπλυνα και τα άφησα να στεγνώσουν. Πριν λίγο, έριξα 3 επιπλέον χέρια βερνίκι και τώρα στεγνώνουν. Αν και δεν βλέπω κάποιο orange peel (θα το ελέγξω σε 2-3 ημέρες ξανά), και ίσως να θέλει μόνο τρίψιμο με 8000 ή απλώς αλοιφές, θα δω αν χρειάζεται να τρίψω με μικρότερο grit γιατί ίσως σε κάποια σημεία/άκρες να έχει πέσει λίγο παραπάνω και να χρειαστεί να τρίψω λίγο προσεκτικά να κατέβει λίγο. Θα ξέρω καλύτερα μόλις στεγνώσει. Πάντως, το EX-03, πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα 1Κ βερνίκια, πολύ φιλικό στις χαλκομανίες, τρίβεται σχετικά εύκολα και δυστυχώς θα μου λείψει γιατί μου τελειώνει και δεν βρίσκω μέχρι στιγμής από κάπου να αγοράσω …. Καλό βράδυ και καλό Σ/Κ!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 20, 2021 9:35:06 GMT 2
Super, το βερνίκι Φάνη. Με 8000 και πολύ είναι, ίσως και μόνο αλοιφές. Καλημέρα
|
|
|
Post by alex78 on Nov 20, 2021 11:27:48 GMT 2
Δε λέω καλό το Ts-95, αλλά σαν το X-7 δεν έχει.... Εξαιρετικό βερνίκωμα Φάνη, καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 20, 2021 13:50:57 GMT 2
Super, το βερνίκι Φάνη. Με 8000 και πολύ είναι, ίσως και μόνο αλοιφές. Καλημέρα Ευχαριστώ Γιώργο! Θα τσεκάρω από εβδομάδα και θα τα ολοκληρώσω! Καλημέρα!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 20, 2021 13:52:17 GMT 2
Δε λέω καλό το Ts-95, αλλά σαν το X-7 δεν έχει.... Εξαιρετικό βερνίκωμα Φάνη, καλή συνέχεια. Ευχαριστώ Άλεξ! Όμορφο είναι το TS95 για αμάξωμα, απλά εδώ δεν ταίριαζε και σίγουρα το X7 του πηγαίνει καλύτερα! Καλημέρα!
|
|
|
Post by nasosampa on Nov 22, 2021 20:14:34 GMT 2
Ωραίος Φάνη, το βερνίκι έστρωσε φανταστικά!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 22, 2021 21:52:33 GMT 2
Ωραίος Φάνη, το βερνίκι έστρωσε φανταστικά! Ευχαριστώ πολύ Νάσο! Ναι έστρωσε πολύ ωραία - παρόλα αυτά, θα το τρίψω/γυαλίσω να δείχνει πιο φυσικό! Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 23, 2021 15:32:02 GMT 2
Οι εργασίες στην Dream 50, θα προχωράνε για κάποιο διάστημα με αργό ρυθμό! Δυστυχώς, εχθές γλίστρησα στα σκαλιά του ταχυδρομείου καθώς κατέβαινα (είχε ψιλοβρέχει και με την σκόνη της Κύπρου δεν θέλει και πολύ να την πάθεις, αν δεν προσέξεις), και τα κατέβηκα μετρώντας τα ένα-προς ένα που λένε! Χτύπησα στο αριστερό πλευρό και στον αριστερό καρπό. Μέσα στην ατυχία μου, ευτυχώς οι ακτινογραφίες δεν έδειξαν κάποιο σπάσιμο, απλώς στραμπούληγμα/θλάση και μου έβαλαν νάρθηκα για 10-15 ημέρες στον αριστερό καρπό - να δούμε πως θα πάει γιατί ακόμη πονάει αρκετά (παίρνω παυσίπονα, αλλά δεν θέλω να το παρακάνω) και με δυσκολεύει και στην οδήγηση (δεξιοτίμονα εδώ, αριστερό χέρι για ταχύτητες). Καλή συνέχεια και να προσέχετε!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 23, 2021 17:42:33 GMT 2
Δεν μπορούσα να μην κάτσω στο μοντελιστικό μου πάγκο σήμερα, παρόλο την δυσκολία στη κινήσεις, οπότε αποφάσισα να τρίψω με 8000 και να γυαλίσω το πίσω μέρος της σέλας. Στην συνέχεια, μασκαρα και έβαψα την σέλα με XF-1 (enamel), έγινε κάποιο απλό σκόνισμα με pigments της Ammo Mig, και μετά περάστηκαν τα μεταλλικά rivets της Tameo (0.9mm head diameter) που είχα δοκιμάσει στις τρύπες που είχα ανοίξει στα πρώτα βήματα της κατασκευής/προετοιμασίας. Ελπίζω αύριο να ολοκληρώσω και το ντεπόζιτο, ώστε να συγκεντρωθώ στα πιρούνια και σε κάποια αλλά πράγματα που πιστεύω μπορώ ακόμη να χειριστώ - θα αφήσω τις ακτίνες για αργότερα, όταν να γίνει καλά ο αριστερός καρπός μου, γιατί εκεί σίγουρα χρειάζομαι 2 πλήρως λειτουργικά χέρια! Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 23, 2021 18:01:18 GMT 2
Δε σε σταματάει τίποτα Φάνη, πραγματικά ασυγκράτητος! Εύχομαι περαστικά, καλή & γρήγορη ανάρρωση! Υ.Γ. Πολύ κακό μάτι μας μελετάει τελευταία παιδιά, γρήγορα ένα ευχέλαιο για τους πιστούς και μια πλεξούδα σκόρδα για τους προληπτικούς....
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 23, 2021 19:13:22 GMT 2
Δε σε σταματάει τίποτα Φάνη, πραγματικά ασυγκράτητος! Εύχομαι περαστικά, καλή & γρήγορη ανάρρωση! Υ.Γ. Πολύ κακό μάτι μας μελετάει τελευταία παιδιά, γρήγορα ένα ευχέλαιο για τους πιστούς και μια πλεξούδα σκόρδα για τους προληπτικούς.... Ευχαριστώ πολύ φίλε! Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 24, 2021 8:59:39 GMT 2
Περαστικά, Φάνη. Τι να πω, γρήγορη επιστροφή στο 100%. .
Καλημέρα
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 24, 2021 10:25:19 GMT 2
Περαστικά, Φάνη. Τι να πω, γρήγορη επιστροφή στο 100%. . Καλημέρα Ευχαριστώ πολύ φίλε! Καλημέρα!
|
|
|
Post by nasosampa on Nov 24, 2021 18:02:24 GMT 2
Περαστικά Φάνη και από εμένα!
|
|