|
Post by Φάνης on Mar 28, 2021 11:24:00 GMT 2
Τεράστιο update Φάνη και ξεκάθαρος ο προβληματισμός σου. Εγώ δεν είχα τέτοιες έγνοιες, αφενός γιατί είχα αποφασίσει εξ αρχής ότι θα το κάνω όσο πιο ΟΟΒ γίνεται (εξ ου και η διατήρηση των βιδών) και αφ' ετέρου διότι το κιτ της Renault δεν παρουσίασε καθόλου προβλήματα συναρμογής, κενών, στραβωμάτων κλπ. Προφανώς αυτό έγκειται και στο ότι δεν υπάρχουν εκεί τόσα μονοκόμματα κομμάτια, αλλά υποπτεύομαι και μια μεγάλη απόκλιση στην ποιότητα από κιτ σε κιτ της Protar (ή της Italeri; ) Καλή συνέχεια! Ευχαριστώ Κωνσταντίνε. Ας ελπίσουμε στο τέλος να βγει κάτι όμορφο με όλες τις αλλαγές αυτές γιατί πράγματι τα πολύ μεγάλα καλύμματα με την προβληματική τους μορφή λόγω λυγίσματος δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια πως να κινηθείς (ή τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω ακόμη πως να τα αντιμετωπίσω καλύτερα).
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 28, 2021 11:33:45 GMT 2
Φάνη, νομίζω είναι καλύτερη λύση να κλείσεις το εμπρός μέρος, ώστε να μειωθεί λίγο η πολυπλοκότητα και να έχεις ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα. Μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετώπισες και αντιμετωπίζεις την διαδικασία. Πολλά συγχαρητήρια Ευχαριστώ Γιώργο, ελπίζω και εγώ στο τέλος να έχω ένα όμορφο αποτέλεσμα. Ούτως ή άλλως, εξαρχής, όπως σου είπα, αντιμετώπισα/αντιμετωπίζω την όλη κατασκευή ως μια πρόκληση/ευκαιρία βελτίωσης ώστε να μπορώ να ανταπεξέλθω και σε αλλά πολύπλοκα/δύσκολα κιτ, όπως κάποια multimedia kit που έχω στην κατοχή μου, και θα ήθελα να ασχοληθώ στο εγγύς μέλλον. Αυτό όμως που με στεναχώρησε είναι ότι το πακέτο από το Spotmodel δεν έφθασε ποτέ (το έστειλαν πριν 3 μήνες σχεδόν) , και με ενημέρωσαν ότι θα μου κάνουν refund την άλλη εβδομάδα, αφού δεν μπορούν να το εντοπίσουν. Εκεί μέσα ήταν όλα τα aftermarket που είχα αγοράσει (σε 1:12) για τις σίτες, τον πίνακα οργάνων, δέστρες, fasteners κτλ....Και κάποια από αυτά από ότι είδα είναι τώρα out of production.... Οπότε, κάποια από αυτά πρέπει να τα ξανά παραγγείλω για τα αλλά θα δω τι θα κάνω και πως θα προχωρήσω .....
|
|