|
Post by ViL27 on Nov 24, 2020 22:50:39 GMT 2
@Κωνσταντινε και εγώ ενθουσιαστηκα φίλε με την συμμετοχή σου, και λόγω του οχηματος και γιατί νόμισα ότι δεν θα συμμετέχεις λόγω θεματολογίας! Καλή αρχή! @Σακη κατά πάσα πιθανότητα ο κύριος Μίκης δεν θα συμμετέχει στο GB. Ντροπη σου κύριε Μίκη και μας το παίζεις και φορμουλακιας Οι συμμετοχές είναι αρκετές και και ο ενθουσιασμός μεγαλος, καλή επιτυχία σε όλους και καλό χειμώνα!
|
|
|
Post by mikys2019 on Nov 24, 2020 23:03:08 GMT 2
Κωνσταντίνε πολύ δυνατή συμμετοχή! Θα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τώρα που το σκέφτομαι, Μιχάλη μας έχεις φάει τ'άντερα με τα νέα στην F1, τι χρώμα σωβρακα φοράει ο Vettel, τα gossip, τα news κλπ. και τώρα που παίζει δυνατό GB τηρείς σιγή ιχθύος. Παίρνεις τον χρόνο σου οπότε να αναμένουμε κάτι καλό σε συμμετοχή ή την κάνεις με ελαφρά τώρα στο καλό το πανηγύρι...; Σακη μου δεν εχω πια ουτε μια φορμουλα στο στοκ μου ....τις χαρισα ολες ...χιχιχι κ ησυχασα Μου εχει παρει ολη την ενεργεια κ τον χρονο η προιστορικη φορμουλα 8c κ γρηγορα θα υπαρχει ανανεωση εργασιων . Οσο για το σωβρακο του vettel ειμαι σιγουρος οτι ειναι κιτρινο ... Ειλικρινα η μονη που θα ηθελα να ειχα ηταν η red bull τις tamiya αλλα που τετοια τυχη ουτε ηξερα οτι ειχε βγει .
|
|
|
Post by mikys2019 on Nov 24, 2020 23:04:47 GMT 2
@Κωνσταντινε και εγώ ενθουσιαστηκα φίλε με την συμμετοχή σου, και λόγω του οχηματος και γιατί νόμισα ότι δεν θα συμμετέχεις λόγω θεματολογίας! Καλή αρχή! @Σακη κατά πάσα πιθανότητα ο κύριος Μίκης δεν θα συμμετέχει στο GB. Ντροπη σου κύριε Μίκη και μας το παίζεις και φορμουλακιας Οι συμμετοχές είναι αρκετές και και ο ενθουσιασμός μεγαλος, καλή επιτυχία σε όλους και καλό χειμώνα! Σπυρακο μαλλον επειδη εχεις το ελευθερας ετοιμασου να σε στειλω για αγορα φορμουλας ...
|
|
|
Post by alex78 on Nov 24, 2020 23:12:21 GMT 2
Σπυρακο μαλλον επειδη εχεις το ελευθερας ετοιμασου να σε στειλω για αγορα φορμουλας ...
Που θα τον στείλεις καλέ τον άνθρωπο με την καραντίνα, είναι όλα κλειστά...
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 25, 2020 6:56:27 GMT 2
Μιχάλη, βρες ένα κιτ, σχετικά απλό, και έλα στην παρέα μας. Όλοι μας ασχολούμαστε μια διάφορα projects ταυτόχρονα. Εκτός της όμορφης εμπειρίας που αποκτά κάποιος από την συμμετοχή του σε ένα GB, τον βοηθάει επίσης να χαλαρώνει από απαιτητικά projects, όπως η δική σου 8C 2300 της Pocher, και να βλέπει κάποιες εργασίες-βήματα με καθαρότερο μυαλό! Καλημέρα!
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 25, 2020 10:56:33 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για την θερμή υποδοχή φίλοι μου! το παλιό Protar είναι, όχι το Tamiya. Ίσως ο Κωνσταντίνος να το είδε στο scalemates, που το έχουν κάνει λάθος. Όντως από 'κει το είδα Γιώργο. Γιατί δεν τους στέλνεις ένα μέηλ να το διορθώσουν; νόμισα ότι δεν θα συμμετέχεις λόγω θεματολογίας! Τελικά, αν κοιτάξω τι έχω φτιάξει μέχρι τώρα, δεν έχω αποφύγει την θεματολογία. Και αγωνιστικά έχω φτιάξει (Fiat 1907, Bentley Blower, και τα τρέχοντα Alfa (αν και τελικά θα καταλήξουν στην πολιτική εκδοχή roadster), και σύγχρονα (Lamborghini). Πράγματι όμως δεν έχω φτιάξει ποτέ Formula 1, κι αυτό γιατί είμαι εντελώς άσχετος ως προς το μηχανικό τους μέρος. Η συμμετοχή μου έχει να κάνει με το επετειακό του πράγματος και με την εποχή που παρακολουθούσα τα δρώμενα ανελλιπώς - όπου ανήκει και το συγκεκριμένο μοντέλο. Μεμονωμένη η παρέκκλιση λοιπόν και λόγω της ασχετοσύνης μου θα είναι και αυστηρά ΟΟΒ.
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 25, 2020 11:08:59 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για την θερμή υποδοχή φίλοι μου! το παλιό Protar είναι, όχι το Tamiya. Ίσως ο Κωνσταντίνος να το είδε στο scalemates, που το έχουν κάνει λάθος. Όντως από 'κει το είδα Γιώργο. Γιατί δεν τους στέλνεις ένα μέηλ να το διορθώσουν; Το είχα κάνει, Κωνσταντίνε, όταν είχε κυκλοφορήσει το κιτ, αλλά, δεν το άλλαξαν! Καλημέρα
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 25, 2020 11:31:12 GMT 2
ΑΑΑχχχχχχ τι με κανετε αχ τι με κανετε!!!!!!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 25, 2020 15:47:41 GMT 2
ΑΑΑχχχχχχ τι με κανετε αχ τι με κανετε!!!!!! Άντε Παναγιώτη, εσύ έχεις μείνει φίλε, όρμα και μην το σκέφτεσαι....
|
|
|
Post by czt on Nov 26, 2020 20:49:49 GMT 2
@Συνονοματε ηλπιζα σε αυτο το γβ αυτο το αθλιο χρωμα να μη το δω αλλα επειδη ειναι απο τα χερια σου κομματια να γινει θα κανω τη καρδια μου πετρα! @μιχαλη ο Σακης εχει δικιο αγαπας φ1 δεν γινεται να μη παρεις φ1 κιτ ειδικα τοσα εχει ο αλεξ προς πωληση μια ευθεια ειστε η στο φερνει ο Σπυρος που βγαινει καθε μερα Η δικια μου συμμετοχη θα ειναι με το κιτ της ρεβελ η Fw 19 williams .
Ευελπιστω να γινει καλο για να σταθει διπλα στον '' αντιπαλο'' που κανει ο Σακης
Let start your engines !!!!
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 26, 2020 22:56:33 GMT 2
Πάμε γερά Κώστα!Να ξέρεις φίλε επειδή είσαι λάτρης της f1 περιμένω να φτιάξεις 2-3 μοντέλα εύκολα!
|
|
|
Post by czt on Nov 27, 2020 1:12:07 GMT 2
Πάμε γερά Κώστα!Να ξέρεις φίλε επειδή είσαι λάτρης της f1 περιμένω να φτιάξεις 2-3 μοντέλα εύκολα! εγω θελω πολλα αλλα οι υποχρεωσεις με πανε πισω δυστυχως ! θα προσπαθησω! Ειμαι αρρωστακη το ξερεις ελπιζω να βγει ευκολα το πρωτο και παμε λεγοντας
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 27, 2020 6:44:19 GMT 2
Καλή συμμετοχή και καλή αρχή Κωνσταντίνε!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 27, 2020 13:48:26 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Nov 28, 2020 2:05:59 GMT 2
@alex , @Φανη Σας ευχαριστώ πολύ ευελπιστώ σε αυτό το group Μπιλντ να έχω τη δυνατότητα να φτιάξω πολλά μοντέλα που αγαπώ πολύ και φυσικά με καλό αποτέλεσμα. Αλέξη Έχεις βάλει φανταστικά κομμάτια σε καλές τιμές και δίνεται και η δυνατότητα για το Μιχάλη να αγοράσει να πάρει ένα μοντέλο το οποίο τον ενδιαφέρει. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να λείπει από αυτό το group Μπιλτ
|
|
|
Post by mikys2019 on Nov 28, 2020 14:44:06 GMT 2
Καλησπερα ....απο τριτη θα μπω κ γω το γκρουπ ....ας ειναι καλα ο θεος Αλεξ ....των ευχαριστω . Πηρα την μακλαρεν 13/8 . Αντε ολοι ολο παραπονα ειστε .....να και γω ....
|
|