|
Post by czt on Nov 22, 2020 0:19:21 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 22, 2020 8:07:36 GMT 2
Αναμένουμε την επιλογή σου Κωστή! Εσύ αποφάσισες την συμμετοχή σου Νεκτάριε;
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 22, 2020 8:10:43 GMT 2
Εγώ ελπίζω να παρουσιάσω πιο αναλυτικά το θέμα για την 555F1 και να την ξεκινήσω τέλος του μήνα (όταν τελειώσω με την διδασκαλία των μαθημάτων μου).
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 22, 2020 9:48:05 GMT 2
Κωστή, επειδή έχουν λίγα κομμάτια δεν σημαίνει ότι είναι πιο εύκολα. Τα Revell έχουν παραξενιές. Επίσης, όλα αυτά που δείχνεις έχουν πολύπλοκα λίβερι. Μήπως να πήγαινες σε ένα tamiya, για αρχή ώστε να έχεις μια όσο το δυνατόν απροβλημάτιστη αρχή.
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 22, 2020 10:18:41 GMT 2
Καλημέρα και με την δικιά μου συμμετοχη Το κιτ είναι στη 1:24.Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για μια απροβληματιστη κατασκευη Αυτο το εγγυάται το όνομα Hasegawa με ότι αυτό συνεπαγεται(κακές εφαρμογές, πιθανόν κακές χαλκόμανίες, πολύ φλας), η ηλικία του καλουπιου(30 έτη) και το δύσκολο livery με τις γραμμές ανάμεσα στα χρωματα. @Κωνσταντινε έχεις γίνει μεγάλος Revellακιας φίλε! Καλή επιτυχία σε όλους!
|
|
|
Post by czt on Nov 22, 2020 11:16:19 GMT 2
Αναμένουμε την επιλογή σου Κωστή! Εσύ αποφάσισες την συμμετοχή σου Νεκτάριε; Σε ευχαριστω πολυ Φανη εντος της ημερας θα παω στη σπηλια και θα εχουμε νεα! Κωστή, επειδή έχουν λίγα κομμάτια δεν σημαίνει ότι είναι πιο εύκολα. Τα Revell έχουν παραξενιές. Επίσης, όλα αυτά που δείχνεις έχουν πολύπλοκα λίβερι. Μήπως να πήγαινες σε ένα tamiya, για αρχή ώστε να έχεις μια όσο το δυνατόν απροβλημάτιστη αρχή. Γιωργο με προβληματισες (τη περιεργο ). Η αληθεια ειναι οτι θελω να κανω καποιο ρεβελ γιατι καποια ειναι διπλα συν χρωματα. Επισης εχω Φ310β απο το προηγουμενο γβ οι οποιες ειναι ξεκινημενες ρισετ κατασταση αλλα το κανει ειδη ο αγαπητος Σακης που θα με βοηθήσει πολυ στην κατασκευη που θα γινει συντομα και αυτη. Καλημέρα και με την δικιά μου συμμετοχη Το κιτ είναι στη 1:24.Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για μια απροβληματιστη κατασκευη Αυτο το εγγυάται το όνομα Hasegawa με ότι αυτό συνεπαγεται(κακές εφαρμογές, πιθανόν κακές χαλκόμανίες, πολύ φλας), η ηλικία του καλουπιου(30 έτη) και το δύσκολο livery με τις γραμμές ανάμεσα στα χρωματα. @Κωνσταντινε έχεις γίνει μεγάλος Revellακιας φίλε! Καλή επιτυχία σε όλους! Καλημερα Σπυρο ειδες με καταλαβες χαχαχαχα
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 22, 2020 11:53:55 GMT 2
Καλή αρχή Σπύρο και καλό κουράγιο (η Hase είναι από τος αγαπημένες μου εταιρείες!).
|
|
|
Post by nektarios on Nov 22, 2020 12:02:14 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Φάνη, η συμμετοχή μου θα είναι αυτή: (Βρίσκεται ακόμη καθ' οδόν, οπότε η έναρξη κατασκευής είναι ακόμη άγνωστη...) Καλή επιτυχία σε όλους! Υ.Γ.: Γιώργο, η εισαγωγή εξαιρετική!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 22, 2020 12:06:51 GMT 2
Πολύ ωραία επιλογή Νεκτάριε! Ελπίζω, λόγω της κατάστασης, να το παραλάβεις σε λογικό διάστημα!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 22, 2020 12:11:07 GMT 2
Πολύ ωραίες συμμετοχές, καλή επιτυχία σε όλους! Εγώ είμαι ακόμα αναποφάσιστος...
|
|
|
Post by nektarios on Nov 22, 2020 12:31:27 GMT 2
Ευχαριστώ, φίλε! Ωραία επιλογή, αλλά και δύσκολη... Πολύ περίπλοκη κατασκευή, μεγάλη ασημένια επιφάνεια φάτσα κάρτα, μακρόστενες χαλκομανίες, και κυρίως πλήρης ασχετοσύνη τού μοντελιστή σε θέματα F1 (τόσο στην 1:1 όσο και στην 1:20)... Αναμένεται μια ομορφιά...
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 22, 2020 12:45:04 GMT 2
Ευχαριστώ, φίλε! Ωραία επιλογή, αλλά και δύσκολη... Πολύ περίπλοκη κατασκευή, μεγάλη ασημένια επιφάνεια φάτσα κάρτα, μακρόστενες χαλκομανίες, και κυρίως πλήρης ασχετοσύνη τού μοντελιστή σε θέματα F1 (τόσο στην 1:1 όσο και στην 1:20)... Αναμένεται μια ομορφιά... Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αν και έχω το αντίστοιχο της Ebbro από το Spanish GP (και ήταν μια από τις επιλογές μου) αποφάσισα να ξεκινήσω με κάτι σχεδόν προπολεμικό, με ωραίες καμπύλες και χαλκομανίες μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Βέβαια θα μπλέξω με άλλα πράγματα, 1:43 κτλ, αλλά τι να κάνουμε .... είμαστε ολίγον μαζοχιστές!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 22, 2020 17:40:28 GMT 2
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για μια απροβληματιστη κατασκευη Αυτο το εγγυάται το όνομα Hasegawa με ότι αυτό συνεπαγεται(κακές εφαρμογές, πιθανόν κακές χαλκόμανίες, πολύ φλας), η ηλικία του καλουπιου(30 έτη) Έλα που γκρινιάζουμε για την Hasegawa..., τώρα Εμείς νέε μου περιμέναμε τα Χριστούγεννα να πάρουμε ένα ποιοτικό Hasegawa. Πάντως σε όσες 24άρες φόρμουλες τις hase είχα φτιάξει παλιά, δεν θυμάμαι σοβαρά προβλήματα, το ίδιο και σε μια F3000. Την williams δεν την έχω φτιάξει, αλλά δεν νομίζω να έχει σοβαρά θέματα. Το λίβερι, ναι είναι απαιτητικό.
|
|
|
Post by alex78 on Nov 22, 2020 18:45:35 GMT 2
Με αυτήν εδώ την κυρία θα περάσουμε πολλές ώρες μαζί, ελπίζω να τα βρούμε...
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 22, 2020 19:19:22 GMT 2
Καλή αρχή Άλεξ. Βλέπω αποφεύγεις τις 24αρες F1 Revell όπως ο διάβολος το λιβάνι!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 22, 2020 19:35:57 GMT 2
Φάνη σ' ευχαριστώ!
Η κατασκευαστική μου εμπειρία στις φόρμουλες είναι μηδενική, με εξαίρεση μια Jordan 24άρα Revell που είχα ξεκινήσει προ 5ετίας περίπου και που (ως συνήθως), ενώ ξεκίνησε με ενθουσιασμό κατέληξε ημιτελές καταχωνιασμένο σε κάποιο ντουλάπι.
Εδώ τώρα αποφάσισα να παίξω διαφορετικά. Αγαπημένο μονοθέσιο, ''σωστή'' κλίμακα, αξιόπιστη εταιρεία και ''βατό'' λίβερι. Όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να αποδειχτούν επι του πρακτέος στον πάγκο. Όπως καταλάβατε θα χρειαστώ πολλή βοήθεια και αναμένεται να σας πρήξω στις απορίες...
|
|