|
Post by Sakis on Nov 22, 2020 19:51:25 GMT 2
@Σπύρο πανέμορφο κιτ! @Κωνσταντίνε θα συμφωνήσω με τον Γιώργο. Τα 24αρια και με λίγα κομμάτια δε συνεπάγονται ευκολία. Πόσο μάλλον όταν τα livery είναι και περίπλοκα. @Νεκτάριε οπωσδήποτε περίμενα κάτι με Honda στο όνομα από σένα και δεν με απογοητεύεις. Πιστεύω θα βγει πολύ εντυπωσιακό δεδομένου του μεγέθους των νέων μονοθεσίων σε σχέση με τα παλαιότερα. @Φάνη επίσης ανέμενα κάτι περεμφερές από εσένα. Μικρά χάρτινα κουτάκια με δυο χούφτες κομμάτια που θέλουν εβδομάδες τριψίματος για να έρθουν στα ίσια τους. @Άλεξ, αγνό ορθόδοξο, Πασοκικό κιτ. Άχαστη επιλογή! Αργά και μεθοδικά πάρ 'το και το 'χεις!
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 22, 2020 22:11:22 GMT 2
Κύριε Τζιαφα έχω να πω ότι το φλας που είδα στην fw14 είναι το περισσότερο που έχω δει σε οποιοδήποτε κιτ, ενώ οι χαλκόμανίες που είχε η Super Delta είναι ίσως οι χειρότερες που έχω δουλέψει σε αγωνιστικό! Επίσης από τα dry fit που έχω ξεκινήσει στην fw14 κάποιες ενώσεις είναι πολύ ασαφείς και θέλουν πολλή προσοχή!Δεν το λες και... επίπεδο tamiya Νεκτάριε και Αλέξη καλή επιτυχία και στα δικά σας πολυ ενδιαφέροντα πρότζεκτ!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 22, 2020 22:22:09 GMT 2
Το φλας είναι για παραπονιέται ο φλόρυ μόντελς και οι αεροπλανάδες. Νταξ, και τα ταμίγια της εποχής ψιλοκουκουρούκου ήτανε και οι χαλκομανίες τους ήταν even χειρότερες Έτσι γίνεσαι άντρας όμως αγόρι μου. Όταν πας στο στρατό και όταν φτιάχνεις παλιοκίτ. ΥΓ. Για τις χαλκομανίες αν βρεις κάνα σετ, μην το πολυσκεφτείς. Άντρες να γίνουμε είπαμε, όχι ήρωες
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 22, 2020 22:52:23 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 22, 2020 23:19:46 GMT 2
Από τη στιγμή που φτιάχνω συνέχεια revell δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχω ανδρωθει Πλάκα στην πλάκα ενταξ το φλας δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά είχε ένα κομμάτι φέτα κατσικισια στο πίσω μέρος το μονοθέσιο που προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβολίζει μέχρι που κατάλαβα ότι απλά είναι φλας Είσαι στον καλό, τον σωστό τον δρόμο. Να τα λέμε να τα γράφουμε. Και τη φέτα, με λαδάκι και ριγανίτσα. Μην πάει χαμένη. ΥΓ. Το κάναμε Le Mans GB το Group Build και ακόμη δεν αρχίσαμε.
|
|
|
Post by czt on Nov 23, 2020 4:22:45 GMT 2
Νεκτάριε μέχρι την παράδοση παραλαβή αν θέλεις ξέρεις πού είναι η σπηλιά έρχεσαι υπάρχουν kit για όλα τα γούστα άρα Καβάλα το honda σου και σε περιμένω.
Άλεξ θα σε έλεγα να μας πεις το top 3 που έχεις αλλά τελικά κατέληξε σε κάποιο μοντέλο πιστεύω επειδή έχει και την Τζόρνταν ημιτελή είναι η ώρα να μπει και αυτή στη βιτρίνα
|
|
|
Post by alex78 on Nov 23, 2020 12:40:52 GMT 2
Άλεξ θα σε έλεγα να μας πεις το top 3 που έχεις αλλά τελικά κατέληξε σε κάποιο μοντέλο πιστεύω επειδή έχει και την Τζόρνταν ημιτελή είναι η ώρα να μπει και αυτή στη βιτρίνα Κωστή να σου πώ καλύτερα το top-3 από το άφτιαχτο στοκ που θα ήθελα να φτιάξω? Γιατί αν περιμένεις τα ολοκληρωμένα μου, άστο καλύτερα. τζίφος...
Η Jordan θα επιθεωρηθεί ενδελεχώς κάποια στιγμή με καθαρό μυαλό για να δώ αν και τι σώζεται....
|
|
|
Post by czt on Nov 23, 2020 16:55:04 GMT 2
Αλεξ θα σωθει!!! Για πες το τοπ 3 ειμαι σιγουρος ολο και καποιο ους θυσαυρους κρυβεις
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 24, 2020 17:41:11 GMT 2
Καθυστερημένος κι εγώ - μετά από περισσή σκέψη - με τούτο 'δω: Ναι, ναι, το παλιό της Tamiya... Το οποίο θα ολοκληρωθεί μάλλον εκτός χρόνου του GB, μιας και θα ξεκινήσει το νωρίτερο αφού βαφτούν οι καρότσες των 3 Alfa... Περισσότερα επ' αυτού όταν με το καλό ξεκινήσουμε! Το χρώμα ειδική αφιέρωση στον συνονόματο!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 24, 2020 18:22:39 GMT 2
Κωνσταντίνε χαίρομαι πολύ που θα είσαι στην παρέα μας και μάλιστα με super θέμα.
Ερώτηση μόνο γιατί κάπου το' χασα: Η Italeri στο rebox της χρησιμοποιεί το καλούπι της Tamiya?
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 24, 2020 18:35:52 GMT 2
Ευχάριστα νέα, Κωνσταντίνε. Η Italeri στο rebox της χρησιμοποιεί το καλούπι της Tamiya? Όχι Άλεξ, το παλιό Protar είναι, όχι το Tamiya. Ίσως ο Κωνσταντίνος να το είδε στο scalemates, που το έχουν κάνει λάθος.
|
|
|
Post by alex78 on Nov 24, 2020 18:50:07 GMT 2
Όχι Άλεξ, το παλιό Protar είναι, όχι το Tamiya. Ίσως ο Κωνσταντίνος να το είδε στο scalemates, που το έχουν κάνει λάθος. Είπα και 'γώ, τι σόι ''συμμαχία'' θα ήταν αυτή... Σ' ευχαριστώ Τζώρτζ.
|
|
|
Post by mikys2019 on Nov 24, 2020 19:16:54 GMT 2
Ισως και να μην ειναι κ ετσι .....Θυμηθητε που ρωταω τι σχεση εχει η tamiya με την italeri θυμηθητε το f35 που βγηκε κ με τα δυο λογοτυπα .... Μακαρι για καλο δικο μας να δουμε πιο καλα κ ομορφα μοντελα
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 24, 2020 19:19:35 GMT 2
Μιχάλη, δεν έχεις άδικο για τη σχέση Tamiya - Italeri. Αλλά, το κιτ είναι 100% το protar. Δεν έχουν αλλάξει ούτε τις οδηγίες, απλά έβαλαν νέο εξώφυλλο.
|
|
|
Post by Sakis on Nov 24, 2020 19:37:22 GMT 2
Κωνσταντίνε πολύ δυνατή συμμετοχή! Θα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Τώρα που το σκέφτομαι, Μιχάλη μας έχεις φάει τ'άντερα με τα νέα στην F1, τι χρώμα σωβρακα φοράει ο Vettel, τα gossip, τα news κλπ. και τώρα που παίζει δυνατό GB τηρείς σιγή ιχθύος. Παίρνεις τον χρόνο σου οπότε να αναμένουμε κάτι καλό σε συμμετοχή ή την κάνεις με ελαφρά τώρα στο καλό το πανηγύρι...;
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 24, 2020 19:57:00 GMT 2
Μπραβο Κωνσταντίνε! Αυτό ήταν πράγματι μια ευχάριστη έκπληξη, για το συγκεκριμμένο GB. Ωραίο θέμα, ελπίζω να το ευχαριστηθείς!
|
|