|
Post by Φάνης on Nov 28, 2021 9:54:36 GMT 2
Όπως ανέφερα και παραπάνω, η YZF-R1 ολοκληρώθηκε! Αφού ενσωμάτωσα/βίδωσα σχετικά (?) εύκολα τα fairings, κόλλησα (με κάποια δυσκολία) τα μπρος-πίσω. Μετά έβαψα (το είχα ξεχάσει) τα μαρσπιέ με XF-16 (flat aluminium), έκανα black wash (με το συνηθισμένο panel line accent color της Tamiya) και τα τοποθέτησα/κόλλησα στην θέση τους. Θα δω προσεκτικά κάποια στιγμή ποια PE bolts μπορώ να χρησιμοποιήσω για να καλύψω τις βίδες της Tamiya που φαίνονται. Επίσης, δεν έχω decals για την πινακίδα, ούτως ή άλλως δεν μου άρεσε αυτό που έδινε το κιτ. Την αφήνω για αργότερα αν βρω κάποιο κατάλληλο decal θα το χρησιμοποιήσω και θα την ενσωματώσω. Περισσότερες φωτό αργότερα στα ολοκληρωμένα! Καλημέρα!
|
|
|
Post by mikys2019 on Nov 28, 2021 13:39:04 GMT 2
Υπεροχο το μπλε ειδικα μπροστα με την αντιθεση με τις χρυσες μπουκαλες . Γελαω ακομα βλεποντας εσενα να κυνηγας με μικροσκοπιο τις βιδες του φερινγκ . Μπραβο Φανη .
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 28, 2021 14:06:08 GMT 2
Υπεροχο το μπλε ειδικα μπροστα με την αντιθεση με τις χρυσες μπουκαλες . Γελαω ακομα βλεποντας εσενα να κυνηγας με μικροσκοπιο τις βιδες του φερινγκ . Μια παρατηρηση μονο . Ο συγκεκριμενος τυπος σιλανσιε τις εξατμησεις κυκλοφορησε σαν εξτρα μονο κ ηταν απο ανθρακονηματα στα σπαργανα . Ευχαριστώ Μιχάλη! Έχω πάψει πια να κυνηγώ μικροσκοπικά pe/bolt/rivets, αφού η πιθανότητα να τα βρεις οταν τα χρειάζεσαι (και αν τα βρεις γενικά) είναι σχεδον μηδέν! Οπότε, για να έχω μια κάποια ψυχική ηρεμία, διαλέγω κάποιο άλλο από το στόκ, όπου μπορώ να το κάνω, και συνεχίζω! Καλό απόγευμα!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 29, 2021 15:00:45 GMT 2
|
|