|
Post by Φάνης on Apr 11, 2021 14:34:09 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 11, 2021 18:09:34 GMT 2
Ωραία και πεντακάθαρα όλα Φάνη! Αλήθεια, σου επέστρεψε τα χρήματα η SpotModel; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 11, 2021 19:22:26 GMT 2
Ωραία και πεντακάθαρα όλα Φάνη! Αλήθεια, σου επέστρεψε τα χρήματα η SpotModel; Καλή συνέχεια! Ευχαριστώ Κωνσταντίνε! Ναι, μου τα επέστρεψε, αλλά όχι άμεσα. Όταν τους ενημέρωσα ότι το δέμα δεν έφθασε μετά από 45 ημέρες, ζήτησαν από την Ισπανική ταχυδρομική εταιρία (Correos) να δει αν μπορεί να εντοπίσει το δέμα, αλλά δεν είχα απάντηση για 1 μήνα. Τους ξανά έστειλα email οπότε και κατάλαβαν ότι έπρεπε να κάνουν refund. Μου είπαν ότι η Correos δεν τους απάντησε ποτέ, παρόλο που της έστειλαν 2 emails.
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 11, 2021 19:57:52 GMT 2
Ωραία και πεντακάθαρα όλα Φάνη! Αλήθεια, σου επέστρεψε τα χρήματα η SpotModel; Καλή συνέχεια! Ευχαριστώ Κωνσταντίνε! Ναι, μου τα επέστρεψε, αλλά όχι άμεσα. Όταν τους ενημέρωσα ότι το δέμα δεν έφθασε μετά από 45 ημέρες, ζήτησαν από την Ισπανική ταχυδρομική εταιρία (Correos) να δει αν μπορεί να εντοπίσει το δέμα, αλλά δεν είχα απάντηση για 1 μήνα. Τους ξανά έστειλα email οπότε και κατάλαβαν ότι έπρεπε να κάνουν refund. Μου είπαν ότι η Correos δεν τους απάντησε ποτέ, παρόλο που της έστειλαν 2 emails. Τι να πρωτοσκεφτει κανεις μετα απο αυτο ,δυστυχως παρομοιο επαθα απο πολωνικο καταστημα κ τα πηρα πισω μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια (μιλωντας πολωνικα γιατι αγγλικα δεν μιλουσε κανεις χαχαχαχα )
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 11, 2021 21:56:13 GMT 2
Φάνη, ωραία δουλειά και πολύ πιο ευκολοδιάβαστη η παρουσίαση, χωρισμένη σε ομάδες. Δυστυχώς, η απώλεια του δέματος σε πήγε πίσω, αλλά δες το σαν ευκαιρία για να ολοκληρωθούν κάποιες εκκρεμότητες. Πλέον αυτά τα φαινόμενα πληθαίνουν όλο και περισσότερο. Μετά από αρκετά μεγάλη αναμονή κι εγώ έχασα ένα δέμα από DHL, με περιορισμένης παραγωγής βελτιωτικό (10 κομμάτια) από ιδιώτη που δεν μπορεί να αναπαραχθεί ξανά. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 12, 2021 6:10:19 GMT 2
Ευχαριστώ Γιώργο, Ελπίζω να ολοκληρωθεί και αυτό και να πάρει την θέση του στο ντουλαπάκι με τα ολοκληρωμένα! Κρίμα για το πακέτο σου. Ναι, πληθαίνουν όλο και περισσότερο, δυστυχώς, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 19, 2021 15:46:17 GMT 2
Προχωράει όμορφα και μεθοδικά Φάνη, καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 19, 2021 18:04:50 GMT 2
Προχωράει όμορφα και μεθοδικά Φάνη, καλή συνέχεια! Ευχαριστώ Άλεξ! Ελπίζω να ξανά ανεβάσω πρόοδο μου σύντομα! Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by nektarios on May 8, 2021 23:45:25 GMT 2
Πολύ ωραία μέχρι στιγμής, όλα μεθοδικά και περιποιημένα! Στον κινητήρα σκοπεύεις να κάνεις wash και λοιπές χρωματικές βελτιώσεις, ή δεν έχει νόημα, αφού στο τέλος δεν θα φαίνεται σχεδόν τίποτα; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 1, 2021 16:53:45 GMT 2
Πολύ ωραία μέχρι στιγμής, όλα μεθοδικά και περιποιημένα! Στον κινητήρα σκοπεύεις να κάνεις wash και λοιπές χρωματικές βελτιώσεις, ή δεν έχει νόημα, αφού στο τέλος δεν θα φαίνεται σχεδόν τίποτα; Καλή συνέχεια! Καλησπέρα φίλε! Για κάποιο λόγο σήμερα είδα σχόλιο σου! Κάλιο αργά παρά ποτέ που λένε! Wash είχα κάνει όταν ετοίμαζα τον κινητήρα, μπορεί στις φωτό να μην φαίνεται καλά. Όπως είπε και εσύ, λίγα πράγματα θα φαίνονται με τα fairings. Με την ευκαιρία, ασχολήθηκα λίγο σήμερα με την YZF-R1 - μασκαρίσματα στα δισκοφρενα και κυρίως με την αφαίρεση ολων των ανάγλυφων σε cowling, fairings κτλ, άνοιγμα κατάλληλων οπών και δοκιμασία των μεταλλικών βιδών και PE bolts που θα προστεθούν. Αυτές τις αντικαταστάσεις είχα αποφασίσει εξαρχής να κάνω σε αυτήν την κατασκευή, ίσως και κάποιες άλλες, τα υπόλοιπα OOB. Λογικά θα ανεβάσω κάποιες φωτό το Σ/Κ. Καλό απόγευμα και καλό Σ/Κ!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 1, 2021 17:34:18 GMT 2
Ανεβάζω σήμερα τις φωτό από την μικρή αλλά ουσιαστική πρόοδο μου, πριν ασταρώσω cowling και fenders για να πέσει το βασικό χρώμα (mica blue, LP-41). Κάποια κομμάτια, όπως το front fender, είναι ήδη ασταρωμένα οπότε είναι έτοιμα για το βασικό χρώμα. Όλες οι μεταλλικές βίδες+PE bolts που θα χρησιμοποιηθούν, τοποθετήθηκαν σε διαφορετικά σακουλάκια για να είναι έτοιμα να ενσωματωθούν στις θέσεις τους μετά το γυάλισμα! Οι οπές στο cowling είναι με τρυπανάκια 0.3mm (6 μεταλλικές βίδες) και 0.5mm (4 μεταλλικές βίδες), ενώ οι οπές στα fairings είναι με τρυπανάκι 0.6mm (8 μεταλλικές βίδες και 2 PE bolts). Όπως είχα αναφέρει και προηγουμένως, στα fairings θα χρησιμοποιήσω Phillips βίδες και PE bolts, αφού το μαμίσιο είχε τέτοιες βίδες. Υπάρχουν ακόμη 4 PE bolts για front fender και 3 PE bolts σε ακόμη ένα κάλλυμα. Κάποια κομμάτια ξανά τρίφτηκαν οπότε θα ασταρωθούν ξανά, και προστέθηκαν και κάποια αλλά κομμάτια για αστάρωμα αφού καθαρίστηκαν από ραφές κτλ. Μάλλον θα αντικαταστήσω και τα ανάγλυφα bolts στην εξάτμιση με PE οπότε θα τα αφαιρέσω πριν το ασταρωμα και θα ανοίξω μικρές οπές στις θέσεις τους για να θυμάμαι που ακριβώς θα τοποθετήσω το PE bolts. Επίσης, έκλεισα τα κενά στο stand με τον εποξικο στόκο της Tamiya, και αύριο θα τριφτεί-ασταρωθεί για να είναι έτοιμο να βαφτεί.
Καλή συνέχεια και καλό Σ/Κ!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 2, 2021 6:33:04 GMT 2
Όπως είπες Φάνη, μικρή αλλά ουσιαστική πρόοδος! Απορία: το Johnson's Baby Powder σε τι χρησιμεύει; Καλά βαψίματα!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 2, 2021 7:38:28 GMT 2
Όπως είπες Φάνη, μικρή αλλά ουσιαστική πρόοδος! Απορία: το Johnson's Baby Powder σε τι χρησιμεύει; Καλά βαψίματα! Καλημέρα Κωνσταντίνε. Ευχαριστώ πολύ! Το Johnson’s Baby Powder είναι για να αλείφω λίγο τα δάκτυλά μου και να πλάθω καλύτερα τον εποξικο στόκο, να μην κολλάει. Ήταν ένα από τα πρώτα tips που είχα δει πριν χρόνια στο YouTube όταν ξανά επέτρεψα στον μοντελισμό. Καλό Σ/Κ!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 2, 2021 20:18:09 GMT 2
Πολλή μελετημένη και ''σωστή'' προετοιμασία Φάνη όπως και η νέα παρουσίαση που δείχνει πλέον πολύ πιό προσιτή στο διάβασμα. Καλή και παραγωγική μοντελιστική σαιζόν φίλε.
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 2, 2021 20:31:39 GMT 2
Πολλή μελετημένη και ''σωστή'' προετοιμασία Φάνη όπως και η νέα παρουσίαση που δείχνει πλέον πολύ πιό προσιτή στο διάβασμα. Καλή και παραγωγική μοντελιστική σαιζόν φίλε. Ευχαριστώ πολύ φίλε! Ελπίζω να έχω σύντομα update με τα βαμμένα κομμάτια και κάποια αλλά πραγματάκια! Καλή μοντελιστική σεζόν να έχουμε! Όπως το είπες φίλε, για εμένα ξεκίνησε 1η Οκτωβρίου και ελπίζω σε μια παραγωγική σεζόν!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 2, 2021 21:02:24 GMT 2
Άντε, Φάνη καλά μοντελαρίσματα. Χαίρομαι που επέστρεψες στον πάγκο σου.
|
|