|
Post by czt on Aug 27, 2020 13:40:24 GMT 2
παρα πολυ ωραιο!!!! να υποθεσω τα μεταλα αλκλαντ? επισης το πατωμα εχει γουεδερινγκ σωστα (μου αρεσε παρα πολυ!)
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 27, 2020 17:18:16 GMT 2
Χαχα και να μην ήταν δεν έχει τόση σημασία. Για την ιστορία, έψαχνα κάποια στιγμή για αντιστρεπτικές για την άλφα μου (το 1/1) κι έπεσα σε ένα σχετικό άρθρο με διαφόρων τύπων και χρωμάτων αντιστρεπτικές. Κάπως έτσι μου κόλλησε η ιδέα να βάλω χρώμα στην αντιστρεπτική ζωή μου , σε μια από τις επόμενες κατασκευές και τι καλύτερο απ΄ το καλοκαιρινό gb. παρα πολυ ωραιο!!!! να υποθεσω τα μεταλα αλκλαντ? επισης το πατωμα εχει γουεδερινγκ σωστα (μου αρεσε παρα πολυ!) Ναι, έγινε weathering με σκόνες της tamiya. Η έμπνευση ήταν από αυτή τη φωτογραφία. Τα μέταλλα είναι κατά βάση alclad, αλλά με συνδυασμό από κάποια AK (π.χ. white aluminium στις πλήμνες). Επίσης, η παχιά μπάρα πίσω από τη δεξαμενή καυσίμου είναι τιτάνιο της splash paints. Καλό απόγευμα
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 31, 2020 8:29:07 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 31, 2020 9:24:21 GMT 2
Καλημέρα Γιώργο, Πολύ όμορφο! Συγχαρητήρια και για την ολοκλήρωση της 2ης συμμετοχής σου στο νέο καλοκαιρινό θεσμό του ScW! Βλέπω ότι μετά τις μπλε αντιστρεπτικές, έχουμε και άσπρες ζώνες! Αναμένουμε φωτό από το εσωτερικό! Νομίζω το black wash στο αμάξωμα σε κάποια σημεία θέλει λίγο παραπάνω καθάρισμα (σημεία που φαίνονται σε φωτό αλλά όχι στο γυμνό μάτι!) Καλή εβδομάδα!
|
|
|
Post by mikys2019 on Aug 31, 2020 10:28:03 GMT 2
Καλημερα Γιωργο .....παρα πολυ ωραιο απλο λιτο κ τελεια φτιαγμενο .....μου αρεσουν πολυ οι ζαντες ποιας εταιρειας ειναι ?
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 31, 2020 10:45:24 GMT 2
Καλημέρα, Φάνη και Μιχάλη. @Φάνη, οι ζώνες είναι γκρι Ναι, θέλει, λίγο καθάρισμα, τόσο το wash, όσο και σε κάποια σημεία από υπολείμματα των αλοιφών, αλλά δεν πρόλαβα ακόμη να ασχοληθώ. @Μιχάλη οι ζάντες είναι της fujimi, ΒΒΣ 17'. Τα λάστιχα που δίνει μαζί η fujimi, δεν τα χρησιμοποίησα γιατί του κιτ ήταν καλύτερα και κυρίως φαρδύτερα, πίσω.
|
|
|
Post by ViL27 on Aug 31, 2020 11:16:59 GMT 2
Πολύ όμορφη κατασκευή ενός πολύ όμορφου οχήματος!Οι ζάντες αναδυκνειουν το όχημα όπως περίμενα σε σχέση με τις βασικές της απλής έκδοσης που έχω φτιάξει εγώ.Ισως λιιιγο χρωματακι να κρυψει την τρυπιτσα πίσω αριστερά στον προφυλακτήρα? Καλημέρα!
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 31, 2020 11:23:17 GMT 2
@Φάνη, οι ζώνες είναι γκρι Ναι, θέλει, λίγο καθάρισμα, τόσο το wash, όσο και σε κάποια σημεία από υπολείμματα των αλοιφών, αλλά δεν πρόλαβα ακόμη να ασχοληθώ. Δεν βλέπουμε που δεν βλέπουμε καλά, αρχίσαμε να μην αναγνωρίζουμε και τα χρώματα! Αυτά συμβαίνει αν έχεις λίγο από όλα, μυωπία, πρεσβυωπία και αστιγματισμό!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 31, 2020 18:19:28 GMT 2
Σπύρο, μάλλον εννοείς πίσω δεξιά. Είχε κολλήσει μια βρομίτσα λογικά απ΄το χέρι μου κατά τη μεταφορά για τη φωτογράφηση, που φυσικά δεν είχα δει. Αν πάλι είναι κάτι που δεν βλέπω επανέρχεσαι, να το ξανακοιτάξω. Ευχαριστώ όπως και να έχει. Αυτά συμβαίνει αν έχεις λίγο από όλα, μυωπία, πρεσβυωπία και αστιγματισμό! Σε λίγο Φάνη στο φόρουμ, αν δεν υπάρξει ανανέωση με νεότερα μέλη, τα θέματα που παίζουν θα είναι του στυλ "τεστάραμε 10 γυαλιά πρεσβυωπίας, οι νικητές και οι χαμένοι", "τεστ κοπώσεως φορ ντάμις", review σε μπαστούνια και unboxing φακοί κεφαλής. Ο καιρός γαρ εγγυς...
|
|
|
Post by ViL27 on Aug 31, 2020 20:41:31 GMT 2
Ναι πίσω δεξιά εννοούσα Γιώργο, ευτυχώς ήταν βρωμιά!Τίποτα άλλο αρχηγέ μου, λίγο το wash σε κάποια λίγα σημεία αλλά στο είπε ήδη ο Φάνης. Πανέμορφο και το γυαλισμα εξαιρετικό.Αληθεια με τι έβαψες το εσωτερικό των εξατμίσεων?
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 31, 2020 22:29:29 GMT 2
Είναι τις ηλικίας, Σπύρο. Εμείς οι σιτεμένοι αν δεν δούμε τις φώτο στον ΗΥ, κάποια πράγματα δεν τα βλέπουμε, πια. Έτσι, ξέφυγαν κάποια πράγματα στο καθάρισμα. Αληθεια με τι έβαψες το εσωτερικό των εξατμίσεων? Τίποτα. Η αρχή της μεγίστης τεμπελιάς... Πήρα την κλέμα και την έβαλα όπως ήταν, πάνω.
|
|
|
Post by mikys2019 on Aug 31, 2020 23:17:31 GMT 2
Είναι τις ηλικίας, Σπύρο. Εμείς οι σιτεμένοι αν δεν δούμε τις φώτο στον ΗΥ, κάποια πράγματα δεν τα βλέπουμε, πια. Έτσι, ξέφυγαν κάποια πράγματα στο καθάρισμα. Αληθεια με τι έβαψες το εσωτερικό των εξατμίσεων? Τίποτα. Η αρχή της μεγίστης τεμπελιάς... Πήρα την κλέμα και την έβαλα όπως ήταν, πάνω. Ποια κλεμα ? αυτην που ειναι σωληνακι κ την πιεζουμε για να σφιξει ? αυτη δεν ειναι ασπρη μεσα ....ειναι ολη μεταλο
|
|
|
Post by mikys2019 on Aug 31, 2020 23:19:21 GMT 2
Εαν θυμουνται οι μεγαλυτεροι το ξεκαπνισμενο οχημα ειχε λευκες εξατμισεις .....και καμαρι ο κατοχος ....
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 1, 2020 6:03:49 GMT 2
Μπράβο Γιώργο, μάθημα για όλους, ότι και μια γρήγορη και ΟΟΒ κατασκευή μπορεί (και πρέπει) να είναι άρτια... Τέλειο γυάλισμα. Και του χρόνου!
|
|
|
Post by czt on Sept 1, 2020 10:29:27 GMT 2
Παρα πολυ ωραιο Γιωργο ! Ολα παρα πολυ ωραια ! Εγω θα ηθελα μεσα στην εξατμηση λιγο μαυρισμα να γινει λιγο πιο μαχιμο. file recovery μηπως σωσουμε τα αρχεια.
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 1, 2020 17:32:19 GMT 2
Ποια κλεμα ? αυτην που ειναι σωληνακι κ την πιεζουμε για να σφιξει ? αυτη δεν ειναι ασπρη μεσα ....ειναι ολη μεταλο Αυτά λέω, Μιχάλη. Μέταλλο είναι, δεν είναι λευκά. Ίσως στις φώτο με το λευκό φόντο, να φαίνονται λίγο διαφορετικά. Κωνσταντίνοι, ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Καλό απόγευμα
|
|