|
Post by konstantinf on Aug 22, 2020 16:49:06 GMT 2
Μια χαρά προχωράει... Μιας και μου έπεται κόκκινο μετά την Katana, το κεραμιδί Morris πού το βρίσκουμε;;; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 22, 2020 17:39:52 GMT 2
Δεν βλέπω τίποτα, αλλά αν θες δείξε μου πιο συγκεκριμένα πάνω στη φώτο. Σκόνες έχει όπως και υπολείμματα από την αλοιφή που έβαλα για δοκιμή στο εμπρός μέρος. Στην 1η φωτό Γιώργο πρίν το βερνίκι, φαίνεται κάτι σαν μπιμπίκι, αλλά όπως είπες πιθανότατα νσ πρόκειται για υπολείμματα αλοιφής.... Αααα, εγώ κοιτούσα τις τελευταίες φώτο, με το βερνίκι. Πριν το βερνίκωμα έτριψα με σφουγγαράκι κι έπλυνα το μοντέλο, για να φύγουν όλες οι σκόνες - βρμιές που θα χαλούσαν το βερνίκι. Ευχαριστώ για την επισήμανση, όπως και να έχει
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 22, 2020 17:41:49 GMT 2
Μια χαρά προχωράει... Μιας και μου έπεται κόκκινο μετά την Katana, το κεραμιδί Morris πού το βρίσκουμε;;; Καλή συνέχεια! Ευχαριστώ Κωνσταντίνε. Η άλφα είναι μετά ; Το κόκκινο το πήρα από ένα κατάστημα που λέγεται Coloursandtools κατά την καραντίνα, που είχα ξεμείνει από αστάρια.
|
|
|
Post by mikys2019 on Aug 22, 2020 18:47:24 GMT 2
Μια χαρά προχωράει... Μιας και μου έπεται κόκκινο μετά την Katana, το κεραμιδί Morris πού το βρίσκουμε;;; Καλή συνέχεια! Κωστα μου εχει μαγαζι στην γουναρη εαν θες ονομα παρε τηλ ....αλλα μπορει να εχει και στην βουλα ..ξερεις μετα την εθνικη αριστερα ,εαν θες να μαθω να σου πω
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 23, 2020 7:22:52 GMT 2
Γιώργο και Μιχάλη, ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Η άλφα είναι μετά ; Πλησιάζεις... Ένα γράμμα είναι λάθος...
|
|
|
Post by czt on Aug 25, 2020 0:43:33 GMT 2
Παρά πολύ ωραία πηγαίνει Γιώργο ! Το τεστ μας δίνει ιδέες για τι πως να παίξουμε με το κόκκινο!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 25, 2020 7:56:18 GMT 2
Παρά πολύ ωραία πηγαίνει Γιώργο ! Το τεστ μας δίνει ιδέες για τι πως να παίξουμε με το κόκκινο! Ναι, είναι μια εναλλακτική σε σχέση με τα κλασσικά λευκά και ροζ υποστρώματα. Καλημέρα, Κωστή.
|
|
|
Post by mikys2019 on Aug 25, 2020 9:46:21 GMT 2
Παρά πολύ ωραία πηγαίνει Γιώργο ! Το τεστ μας δίνει ιδέες για τι πως να παίξουμε με το κόκκινο! Ναι, είναι μια εναλλακτική σε σχέση με τα κλασσικά λευκά και ροζ υποστρώματα. Καλημέρα, Κωστή. Καλημερα......Οταν θελουμε να βαψουμε κοκκινο πιστευω ειναι καλυτερο το λευκο ασταρι για να βγαινει το κοκκινο πιο φωτεινο ....εαν βαλουμε κεραμιδι επειδη ειναι πιο σκουρο πιστευω το κοκκινο θα βγει πιο μουντο ....Εχω δικιο ?
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 25, 2020 11:07:55 GMT 2
Ναι, είναι μια εναλλακτική σε σχέση με τα κλασσικά λευκά και ροζ υποστρώματα. Καλημέρα, Κωστή. Καλημερα......Οταν θελουμε να βαψουμε κοκκινο πιστευω ειναι καλυτερο το λευκο ασταρι για να βγαινει το κοκκινο πιο φωτεινο ....εαν βαλουμε κεραμιδι επειδη ειναι πιο σκουρο πιστευω το κοκκινο θα βγει πιο μουντο ....Εχω δικιο ? Πολύ σωστά, Μιχάλη. Αλλά π.χ. αν θέλεις να βάψεις μια alfa romeo 8C, της δεκαετίας του '30, τότε θέλεις πιο μουντή απόχρωση. Για αυτές τι περιπτώσεις, το κεραμιδί υπόστρωμα δίνει πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Κι αυτός είναι ο λόγος της δοκιμής, που έκανα. Καλημέρα.
|
|
|
Post by mikys2019 on Aug 25, 2020 15:03:22 GMT 2
Πολύ σωστά, Μιχάλη. Αλλά π.χ. αν θέλεις να βάψεις μια alfa romeo 8C, της δεκαετίας του '30, τότε θέλεις πιο μουντή απόχρωση. Για αυτές τι περιπτώσεις, το κεραμιδί υπόστρωμα δίνει πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Κι αυτός είναι ο λόγος της δοκιμής, που έκανα. Καλημέρα. Χαχαχαχα θα μας τρελανεις τελειως .....δεν υπαρχει περιπτωση να βγουμε ζωντανοι απο δω μεσα ....Εισαι αλλο επιπεδο ... Και γελαω γιατι ετοιμαζομαι να ξεκινησω pocher alfa romeo 8c monza ....και βλεπω ολα τα χρωματα μαρεσει το μαυρο, μαρεσει το κοκκινο φωτεινο γυαλιστερο ....και κοιταω κ το κεραμιδι που εχει η alfa τις ιταλερι ... Ετοιμαζεσαι και συ ? Ολες οι φωτο τις δεκαετιας 30 γνησιες ολα ειναι ψιλο ματ τα 8c
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 25, 2020 19:53:41 GMT 2
To italeri, κάποια στιγμή θα μπει στον πάγκο. Και φυσικά δεν θα παίξει βερνίκι
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 26, 2020 16:49:01 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Aug 26, 2020 19:00:49 GMT 2
Φοβερο πατωμα Γιωργο .....πολυ πολυ μαρεσει .... Γιατι οι αντιστρεπτικες μπλε ?
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 27, 2020 6:12:41 GMT 2
Πολύ ωραία και συνήθους επιπέδου η εικόνα του πατώματος! Ίδια ερώτηση με τον Μιχάλη. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 27, 2020 9:50:59 GMT 2
Καλήμερα Μιχάλη και Κωνσταντίνε κι ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Γιατι οι αντιστρεπτικες μπλε ? Ίδια ερώτηση με τον Μιχάλη. Για να σπάσει η μονοτονία, για να δείχνει αφτερμαρκετ (οι περισσότεροι οίκοι δίνουν τις αφτερμαρκετ κόκκινες, μπλε και πράσινες), για λόγους αισθητικής και ίσως διαφοροποίησης.
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 27, 2020 13:21:59 GMT 2
Πειστική απάντηση...
|
|