|
Post by ViL27 on Aug 15, 2020 21:55:36 GMT 2
Κωνσταντινε(Konstantinf) ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια! Το χόμπι μας είναι ακριβό γενικά, άμα πεισθώ ότι κάτι θα με βοηθήσει θα το αγοράσω όπως και να έχει. Πιθανότατα ο Φάνης έχει δίκιο για τα scriber, πρέπει να επενδύσω κ εκει
|
|
|
Post by mikys2019 on Aug 15, 2020 22:59:25 GMT 2
Κωνσταντίνε, αυτές οι 3 λεπίδες, δεν μπαίνουν σε κανένα εργαλείο, τις κρατάς όπως είναι και σκριμπάρεις! Φανη μου και οι τρυπες για ποιο λογο ειναι ? εμενα μου θυμιζουν λαμες απο σουγια κυνηγιου ... Οι σταγονες σιλικονης ποια ειναι η χρηση τους ?
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 16, 2020 6:24:47 GMT 2
Αν θέλεις τα πιάνεις και τα 3 μαζί από τις τρύπες, μπρελόκ! Έχω δει αρκετούς Γιαπωνέζους μοντελιστές να τα χρησιμοποιούν, με πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά θέλω να τα δοκιμάσω ο ίδιος να δω αν με βολεύουν στο κράτημα τους. Ούτως ή άλλως είναι πολύ φθηνά! Και τα 3 μαζί, το 1/4 σχεδόν της τιμής μιας λεπίδας Tamiya!
|
|
|
Post by czt on Aug 16, 2020 9:54:27 GMT 2
Κωνσταντίνε, αυτές οι 3 λεπίδες, δεν μπαίνουν σε κανένα εργαλείο, τις κρατάς όπως είναι και σκριμπάρεις! θα αναμενω δεδομενα με το που θα ερθουν με το καλο. Οπως ειπε και ο σπυρος σε εργαλεια που αξιζουν ειναι καλο να επενδυμουμε. Αντι την αγορα ενος κιτ περνουμε εργαλεια που βοηθουν !
|
|
|
Post by mikys2019 on Aug 16, 2020 10:47:28 GMT 2
Αν θέλεις τα πιάνεις και τα 3 μαζί από τις τρύπες, μπρελόκ! Έχω δει αρκετούς Γιαπωνέζους μοντελιστές να τα χρησιμοποιούν, με πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά θέλω να τα δοκιμάσω ο ίδιος να δω αν με βολεύουν στο κράτημα τους. Ούτως ή άλλως είναι πολύ φθηνά! Και τα 3 μαζί, το 1/4 σχεδόν της τιμής μιας λεπίδας Tamiya! Φανη μου πολυ ευρωπαιοι εχουν ustar προιοντα αλλα αυτα κανεις ....χιχιχι ατιμοι κινεζοι ...
|
|
|
Post by nikostheo on Jan 28, 2021 17:16:57 GMT 2
Σπυρο το κιτρινο ηταν η τελεια και ΜΟΝΗ επιλογη ειναι το χρωμα που ηταν τα CYM FDs (οσοι δεν ξερουν ψαξτε το) που δειχνουν πανεμορφα οπως το μοντελο σου!! Η μοοονη αλλαγη που θα εκανα ειναι λιγο χαμήλωμα και ισως αλλη διχρωμια στο σαλονι κατα τα αλλα απιστευτο και μακαρι να φτασω στο επιπεδο σας καποια στιγμη !!
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 28, 2021 17:48:22 GMT 2
Να σαι καλα Νικο!Ο μοντελισμος δεν θελει καποιο ιδιαιτερο ταλεντο,αλλα καποιες αρετες οπως ορεξη για δουλεια και υπομονη!Με την εξασκηση και σωστη καθοδηγηση θα ερθουν τα καλα αποτελεσματα. Η αληθεια ειναι οτι αυτο ειναι το μοναδικο μοντελο που σκεφτηκα να χαμηλωσω ως τωρα,αλλα κανοντας τα αναλογα τεστ μου αρεσε το υψος που στεκοταν και το αφησα. Και μενα μου αρεσε πολυ το κιτρινο στο τελικο αποτελεσμα
|
|