|
Post by Φάνης on Jul 31, 2020 15:12:27 GMT 2
Ευχαριστω φιλε Ξέχασα να αναφέρω Σπύρο, πριν ψεκάζεις στο γυαλί, ψέκαζε προηγούμενος έξω, να μην έχει μπουκώσει (το έχω πάθει λόγω χαμηλής πίεσης) και γεμίσει το γυαλί πιτσιλιές οι οποίες δεν καλύπτονται στο φιμέ και φαίνονται άσχημα! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 31, 2020 18:03:31 GMT 2
Noted😉
|
|
|
Post by alex78 on Aug 2, 2020 12:28:27 GMT 2
Ωραία προχωράει Σπύρο, μπράβο που συνεχίζεις να μοντελάρεις στο λιοπύρι φίλε! Ενημερωτικά το smoke το βγάζει και η Tamiya σε σπρέι, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο σε βολεύει, αλλά αν θές να το δοκιμάσεις μου το λές....
|
|
|
Post by ViL27 on Aug 2, 2020 21:14:39 GMT 2
Ωραία προχωράει Σπύρο, μπράβο που συνεχίζεις να μοντελάρεις στο λιοπύρι φίλε! Ενημερωτικά το smoke το βγάζει και η Tamiya σε σπρέι, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο σε βολεύει, αλλά αν θές να το δοκιμάσεις μου το λές.... Το παλευω ρε συ,ελεγα μπας και ολοκληρωσω μεχρι τις 14 που θα φυγω σε αδεια! Εχω ηδη το smoke της gunze,ευχαριστω παντως! Και ενα μικρο update με την ολοκληρωση του πατωματος και του κινητηρα.Το film του decal δειχνει αθλιο και μαλλον θα υο αφαιρεσω το decal
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 2, 2020 21:50:31 GMT 2
Πολύ όμορφο το πάτωμα Σπύρο! Με την λεπίδα του x-acto ακόλουθα ελαφρά το περίγραμμα του decal και μετά αφαίρεσε το extra film, να μείνει μόνο το logo. Καλή συνέχεια και καλή εβδομάδα!
|
|
|
Post by mikys2019 on Aug 2, 2020 21:56:51 GMT 2
Σπυρο απιθανο πατωμα κ κινητηρας ....τρελενομαι για το αληθοφανες βαψιμο .....μπραβο ....
|
|
|
Post by alex78 on Aug 2, 2020 22:39:03 GMT 2
Σπύρο πολύ καθαρό βάψιμο φίλε, ένα washάκι πάντως το σηκώνει άνετα ο χώρος του κινητήρα....
|
|
|
Post by ViL27 on Aug 2, 2020 22:50:37 GMT 2
Ευχαριστω πολυ παιδια! Φανη θα δοκιμασω κ βλεπουμε. Αλεξη εκανα ενα ελαφρυ wash αναμεσα στους σωληνες αλλα κατα τ αλλα μου αρεσε αρκετα καθαρος γι αυτο κ τον αφησα ετσι
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 4, 2020 10:13:09 GMT 2
Μπράβο Σπύρο, σε κάθε κατασκευή και σε κάθε βήμα της επιβεβαιώνεις την ποιότητα της δουλειάς σου! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Aug 4, 2020 21:11:33 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε με τιμάει που το ακούω από έναν εξαιρετικό μοντελιστη!!
|
|
|
Post by ViL27 on Aug 10, 2020 11:33:52 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Aug 10, 2020 12:12:15 GMT 2
Η αληθεια ειναι σε στοκους ο μαστερ ειναι ο Σακης και θα σε δωσει καλα δεδομενα. Λογικα θα χρειαζεται πολυ προσοχη για το πως θα το διαχειριστης. Φταει το χρωμα που επελεξες για αυτο σε τιμωρει το αυτοκινητο! χαχαχαχα
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 10, 2020 14:25:08 GMT 2
Εξαιρετικό το γυάλισμα Σπύρο! Καλή επιτυχία με το φιλετακι στο παρμπρίζ! Καλά έκανες, θα ήταν κρίμα να το αφήσεις έτσι! Με την ευκαρία, διακρίνω πάνω από το φιλέτο στο παράθυρο του οδηγού (αν είναι αριστεροτίμονο), μια χαρακιά η οποία είναι πάνω από την χαρακιά στο φιλέτο και φαίνεται να είναι πάνω στο καπό. Εαν ισχύει, δεν μπορεί να διορθωθεί τώρα που διορθώνεις και το άλλο; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Aug 10, 2020 15:17:28 GMT 2
Με την ευκαρία, διακρίνω πάνω από το φιλέτο στο παράθυρο του οδηγού (αν είναι αριστεροτίμονο), μια χαρακιά η οποία είναι πάνω από την χαρακιά στο φιλέτο και φαίνεται να είναι πάνω στο καπό. Εαν ισχύει, δεν μπορεί να διορθωθεί τώρα που διορθώνεις και το άλλο; Καλή συνέχεια! Κάπου σε έχασα Φανή, στην οροφή του αυτοκινήτου είναι η χαρακιά που μου δείχνεις?
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 10, 2020 16:10:17 GMT 2
Ναι Σπύρο, στην οροφή, εκ παραδρομής έγραψα καπό!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 10, 2020 16:30:04 GMT 2
Σπύρο, φοβερό το γυάλισμα. Τοπ κλας!
Δεν ξέρω για το πλαίσιο το παραθύρου. Αυτά τα πράγματα γίνονται πριν το αστάρωμα, όχι πριν το γυάλισμα. Ο εποξικός λερώνει και δεν βλέπω πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη περίπτωση σου χωρίς να έχεις αβαρίες.. Ίσως με ένα κομμάτι φύλλο πλαστικού και πολύ προσοχή. Καλή επιτυχία, όπως και να έχει.
|
|