|
Post by alex78 on May 27, 2020 13:34:50 GMT 2
Το Group Build αφορά πλαστικά πολιτικά οχήματα (auto / moto / trucks / sea boats) σε αποκλειστικά OOTB ή Curbside κατασκευές. Επαναφέρουμε τον συγκεκριμένο θεσμό μετά από πολύ καιρό βάζοντας στον πάγκο μας μια ευχάριστη και χαλαρή κατασκευή, με σκοπό να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν πιό όμορφα και ξένοιαστα την καλοκαιρινή ραστώνη που είναι προ των πυλών. Ο θεσμός αυτός είναι πλέον στο χέρι μας να καθιερωθεί κάθε χρόνο την ίδια περίοδο αρκεί να υπάρχει όρεξη, κέφι, σύμπνοια και φυσικά...συμμετοχές. Group Built Synopsis- Οχήματα: Αυτοκίνητα - Μοτοσυκλέτες - Τράκτορες/Φορτηγά - Σκάφη Θαλάσσης- Κλίμακες: Όλες οι κλίμακες δεκτές- Συμμετοχή Kits: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο καινούργια κίτ. Ημιέτοιμα, μισοτελειωμένα , ασταρωμένα καθώς αγωνιστικά + multimedia πάσης φύσεως μοντέλα, δεν θα γίνονται δεκτά. - Προϋποθέσεις Συμμετοχής : Μπορεί να συμμετάσχει οποιοδήποτε μοντέλο ικανοποιεί τα παραπάνω κριτήρια. - Χρονική περίοδος θεματολογίας: Από την ανακάλυψη του τροχού μέχρι σήμερα.- Κατασκευαστική διάρκεια: 01/06/2020 - 30/09/2020- Υπεύθυνος Group Build: alex78 Εδώ βάζουμε γενικά σχόλια και θέματα για το Group Build, εκφράζουμε απορίες για τη συμμετοχή μας, ανεβάζουμε φώτο για έμπνευση, δημοσιεύουμε κατάλληλα κιτ και φυσικά....ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας.
|
|
|
Post by czt on May 27, 2020 15:18:24 GMT 2
Αν το καταλαβαινω σωστα ειναι αυτα που θα γινουν μεσα στο καλοκαιρι?
ok τωρα που εβαλεσ και τα υπολοιπα η ερωτηση ειναι ακυρη!!!
Πιστευω στο σκ θα κανω μια συναντηση με τον ευατο μου να δω πιο θα βαλω αν και ξερω μαλλον
|
|
|
Post by gtziaf on May 27, 2020 16:37:35 GMT 2
Ξεκινώ τις συμμετοχές, με τη δική μου... Προφανώς θα ξεκινήσει μόλις χαλαρώσω λίγο απ΄τις υποχρεώσεις και φυσικά ολοκληρωθεί και η Beta. Μακάρι το GB να πάει καλά και να καθιερωθεί, ως η ευχάριστη νότα κάθε καλοκαιριού
|
|
|
Post by Sakis on May 27, 2020 16:53:41 GMT 2
Συνεχίζω τις συμμετοχές με τη δική μου. Αγαπημένο θέμα (για λόγους που ούτε εγώ γνωρίζω). Παράλληλα με το εν λόγω WIP θα δουλεύεται και κάτι στο παρασκήνιο, το οποίο θα καταστεί διαθέσιμο στα μέλη του forum μόλις ολοκληρωθεί και πιστεύω πως θα αξίζει τον κόπο.
|
|
|
Post by konstantinf on May 27, 2020 17:01:32 GMT 2
Να 'μαι κι εγώ:
|
|
|
Post by ViL27 on May 27, 2020 17:19:24 GMT 2
Οι πιο πιθανες συμμετοχες μου ειναι οι εξης δυο: Λογικα θα ξεκινησω με το BMW,επιφυλασσομαι βεβαια καθως θα πρεπει να σιγουρευτω οτι τα decals ειναι στην πρεπουσα κατασταση.Αν αλλαξει κατι θα μπω με καποιο απο τα αλλα δυο της σειρας DTM της revell,audi a4 η bmw c class
|
|
|
Post by ViL27 on May 27, 2020 23:09:26 GMT 2
Ωπα παιδια ακυρο,μου διεφυγε η λεξη 'πολιτικα' οχηματα...οποτε θα αναθεωρησω και θα επανελθω με την συμμετοχη μου
|
|
|
Post by alex78 on May 27, 2020 23:13:59 GMT 2
Πολύ ωραίες οι συμμετοχές σας παιδιά, καλές κατασκευές σε όλους!!! Σπύρο όλο και κάτι θα υπάρχει στο στόκ που θα περιμένει καρτερικά την σειρά του.... Κωνσταντίνε αν δεν απατώμαι η πρώτη σου συμμετοχή σε g.b......?
|
|
|
Post by ViL27 on May 28, 2020 3:15:42 GMT 2
Αλεξ το στοκ εχει μεγαλωσει παρα πολυ το τελευταιο διμηνο οποτε και παλι υπηρχαν πολλες επιλογες!Στα πλαισια της χαλαροτητας του καλοκαιριου λοιπον θα επιλεξω κ εγω ενα απο τα πιο αναλαφρα κιτ που υπαρχουν στο στοκ μου Δεν εχω ιδεα ποτε θα το ξεκινησω βεβαια,εχω 2 wip,ισως τα τελειωσω πρωτα,ισως μονο το ενα,θα δουμε.Πολυ πιθανο επισης να δοκιμασω περιεργα πραγματακια με τους χρωματισμους του Z
|
|
|
Post by konstantinf on May 28, 2020 6:49:42 GMT 2
Κωνσταντίνε αν δεν απατώμαι η πρώτη σου συμμετοχή σε g.b......? Απατάσαι φίλτατε, απατάσαι... Η Ducati ήταν στο GB με τις μηχανές και η Bentley Blower στο περσινό Le Mans.
|
|
|
Post by alex78 on May 28, 2020 10:52:00 GMT 2
Είχα μείνει με την εντύπωση ότι σε άγχωναν οι χρονικοί περιορισμοί του θεσμού και με το ''Summer'' επιτέλους έσπασε το ρόδι, ωστόσο πλανόμουν πλάνην οικτρά....
|
|
|
Post by konstantinf on May 28, 2020 11:22:18 GMT 2
Φίλε μου Αλέξη, ξέρεις καλύτερα από μένα, ότι οι χρονικοί περιορισμοί των GB μπαίνουν για να αγνοούνται (από την πλειοψηφία ημών). Αυτό που συνήθως με εμποδίζει να συμμετάσχω είναι είτε ο περιορισμός "αγωνιστικά" είτε "σύγχρονα". Όσο για τον περιορισμό "Ferrari" είναι μεγάλη ιστορία...
|
|
|
Post by nasosampa on May 29, 2020 13:22:05 GMT 2
Καλησπέρα και από εμένα, αν και δεν γνωρίζω αν θα το καταφέρω, δηλώνω μσυμμετοχή και βλέπουμε ;-)
|
|
|
Post by Φάνης on May 31, 2020 21:39:16 GMT 2
Καλησπέρα, Η συμμετοχή μου στο Summer GB! Αν όλα πάνε καλά, ίσως να υπάρχει ακόμη μία! Καλή εβδομάδα!
|
|
|
Post by czt on Jun 1, 2020 0:48:38 GMT 2
Καλησπέρα, Η συμμετοχή μου στο Summer GB! Αν όλα πάνε καλά, ίσως να υπάρχει ακόμη μία! Καλή εβδομάδα! Φανη στο είπα είσαι easy rider!
|
|
|
Post by czt on Jun 1, 2020 0:54:16 GMT 2
ΚΑλημερα καλό μήνα! Για το συγκεκριμένο γβ έκανα οικογενειακό συμβούλιο και αποφασίσαμε ότι η δίκης ου συμμετοχή θα είναι το παρακάτω κιτ ναψτο βάλω και στο γβ με θέμα φερραρι;
|
|