|
Post by Sakis on Jun 2, 2020 15:27:06 GMT 2
Πολύ δυνατό το bannerάκι παίδες, εύγε!
|
|
|
Post by czt on Jun 2, 2020 22:07:17 GMT 2
...τη αποχρωση σκεφτεσαι να κανεις?.... Εδώ δε χωράνε δεύτερες σκέψεις Κωστή. Το μπλέ Alpine της Tamiya. Οπως λεει και ενας ραδιοφωνικος παραγωγος εδω πανω εισσσσαααιιιιιιι ωραιοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Συμφωνω απολυτα!!!
|
|
|
Post by Φάνης on Jun 3, 2020 8:10:48 GMT 2
Οπως είχα αναφέρει, η 2η συμμετοχή μου στο summer GB είναι το ακόλουθο curbside kit της Hasegawa. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 3, 2020 8:52:26 GMT 2
Αλεξ πανεμορφο αυτοκινητο πραγματικο ....μονο ευχομαι το κουτι να μην εχει αυτες τις ζαντες . Καλη επιτυχια . Καλώς η κακώς με αυτές θα πορευτούμε Μιχάλη και να ήθελα όμως να βάλω άλλες after market θα ήμουν εκτός κανόνων g.b.
Αλεξ, μπορείς να αλλάξεις τις ζάντες αφού το μοντέλο σου εμπίπτει στη κατηγορία curbside. Άρα δεν είναι υποχρεωτικό να γίνει ΟΟΒ. Φτάνει να μην ξεπεραστούν τα όρια της χαλαρής κατασκευής. Ένα νέο σετ ζαντολάστιχα, δεν το ξεπερνάει σίγουρα.
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 3, 2020 9:28:44 GMT 2
Αυτός ο admin όλο και κάποια Σολομώντεια λύση θα βρεί...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 3, 2020 9:45:12 GMT 2
Αυτός ο admin όλο και κάποια Σολομώντεια λύση θα βρεί... Χαχα, εγώ απλά εφαρμόζω τους κανόνες... Το Group Build αφορά πλαστικά πολιτικά οχήματα (auto / moto / trucks / sea boats) σε αποκλειστικά OOTB ή Curbside κατασκευές.
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 3, 2020 17:43:05 GMT 2
Καλησπέρα, Μου εξηγείται τους όρους curbside και OOB.
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 3, 2020 19:14:16 GMT 2
curbside = ρείθρο. Δηλ. το αυτοκίνητο στέκεται δίπλα στο πεζοδρόμιο και δεν μπορεί να κινηθεί διότι... δεν έχει κινητήρα. Χαρακτηρίζεται έτσι ένα κιτ που είτε δίνει το καπό κλειστό και καθόλου κινητήρα (μπορεί να φαίνεται το κάτω μέρος του κινητήρα, καλουπωμένο μαζί με το πάτωμα) είτε δίνει έναν υποτυπώδη κινητήρα, συνήθως μόνο το πάνω μέρος.
ΟΟΒ = Out Of (the) Box = Από το κουτί. Χαρακτηρίζεται έτσι μια κατασκευή όπου δεν χρησιμοποιούνται καθόλου (ή ελάχιστα) βελτιωτικά και δεν γίνονται ιδιοκατασκευές (σκρατσιές), δηλ. το μοντέλο κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας μόνο τα περιεχόμενα του κουτιού.
# Αλέξη, αν οι ορισμοί αυτοί δεν υπάρχουν ήδη στο λεξικό μας, μπορείς να τους προσθέσεις;
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 3, 2020 19:34:26 GMT 2
curbside = ρείθρο. Δηλ. το αυτοκίνητο στέκεται δίπλα στο πεζοδρόμιο και δεν μπορεί να κινηθεί διότι... δεν έχει κινητήρα. Χαρακτηρίζεται έτσι ένα κιτ που είτε δίνει το καπό κλειστό και καθόλου κινητήρα (μπορεί να φαίνεται το κάτω μέρος του κινητήρα, καλουπωμένο μαζί με το πάτωμα) είτε δίνει έναν υποτυπώδη κινητήρα, συνήθως μόνο το πάνω μέρος. ΟΟΒ = Out Of (the) Box = Από το κουτί. Χαρακτηρίζεται έτσι μια κατασκευή όπου δεν χρησιμοποιούνται καθόλου (ή ελάχιστα) βελτιωτικά και δεν γίνονται ιδιοκατασκευές (σκρατσιές), δηλ. το μοντέλο κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας μόνο τα περιεχόμενα του κουτιού. # Αλέξη, αν οι ορισμοί αυτοί δεν υπάρχουν ήδη στο λεξικό μας, μπορείς να τους προσθέσεις; Κωστα μου σε ευχαριστουμε ....θα μου πεις σε παρακαλω κ τι σημαινει το wip εαν το λεω σωστα. Αυτοι οι ορισμοι ειναι παγκοσμιοι τιτλοι η ελληνικη εφευρεση ?
|
|
|
Post by Sakis on Jun 3, 2020 20:03:21 GMT 2
Work In Progress, πορεία κατασκευής, κατασκευή σε εξέλιξη. Οι ορισμοί είναι παγκοσμίως γνωστοί και διαδεδομένοι.
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 3, 2020 21:53:06 GMT 2
Κωνσταντίνε, σε ευχαριστώ.
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 4, 2020 4:29:42 GMT 2
Σακη σε ευχαριστω ....
|
|
|
Post by alex78 on Jun 4, 2020 17:58:12 GMT 2
Οπως είχα αναφέρει, η 2η συμμετοχή μου στο summer GB είναι το ακόλουθο curbside kit της Hasegawa. Ιστορικό αυτοκίνητο Φάνη, καλή επιτυχία! Κάπου στο φόρουμ κυκλοφορεί και μια παλαιότερη κατασκευή του Χρήστου... Αλεξ, μπορείς να αλλάξεις τις ζάντες αφού το μοντέλο σου εμπίπτει στη κατηγορία curbside. Άρα δεν είναι υποχρεωτικό να γίνει ΟΟΒ. Φτάνει να μην ξεπεραστούν τα όρια της χαλαρής κατασκευής. Ένα νέο σετ ζαντολάστιχα, δεν το ξεπερνάει σίγουρα. Δεν έχω αποφασίσει Γιώργο, πρός το παρόν δεν θέλω να ''αλλοιώσω'' τον χαρακτήρα της Alpina και στην φιλοσοφία αυτή είναι και η επιλογή ζάντας, ευχαριστώ πάντως. Αυτός ο admin όλο και κάποια Σολομώντεια λύση θα βρεί... Χαχα, εγώ απλά εφαρμόζω τους κανόνες... Το Group Build αφορά πλαστικά πολιτικά οχήματα (auto / moto / trucks / sea boats) σε αποκλειστικά OOTB ή Curbside κατασκευές. Έχω το προνόμιο πάντως να είμαι ο μοναδικός που καταφέρνω να αυτοαναιρούμαι... # Αλέξη, αν οι ορισμοί αυτοί δεν υπάρχουν ήδη στο λεξικό μας, μπορείς να τους προσθέσεις;
Ως δια μαγείας προστέθηκαν Κωνσταντίνε, ευχαριστούμε για τις επεξηγήσεις.
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 4, 2020 19:03:12 GMT 2
Αλεξ νομιζω ουτε το wip υπαρχει
|
|
|
Post by alex78 on Jun 4, 2020 19:22:06 GMT 2
Αλεξ νομιζω ουτε το wip υπαρχει Μπήκε και αυτό.
|
|
|
Post by czt on Jun 6, 2020 20:27:24 GMT 2
Αν και στη φωτογραφια δεν εχει οροφη το κιτ και η ιδεα για τη δημιουργια του ειναι μεσω της εκδρομης που ειχα κανει πριν 7 χρονια! Ηταν Σεπτεμβριος αλλα για εμας ηταν καλοκαιρινες διακοπες!
επισης αναζητω τη ζαντα που φοραει καποια ιδεα γνωση?
|
|