|
Post by czt on Jun 1, 2020 2:26:45 GMT 2
Πολιτικά αεροσκάφη θα τα βάλουμε και αυτά η μέχρι πλοία;
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 1, 2020 6:53:22 GMT 2
Καλησπέρα, Η συμμετοχή μου στο Summer GB! Αν όλα πάνε καλά, ίσως να υπάρχει ακόμη μία! Καλή εβδομάδα! Νομίζω πως στις μηχανές πιάσαμε τα δύο άκρα Φάνη... Χοντρός-Λιγνός...
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 1, 2020 12:35:22 GMT 2
Καλημέρα και καλό μήνα. Η δική μου συμμετοχή για το GB του καλοκαιριού θα έχει γεύση από τα "Δυτικά States" κάπου στις αρχές των 80's. Καλή αρχή σε όλους.
|
|
|
Post by alex78 on Jun 1, 2020 15:10:53 GMT 2
Αν το καταλαβαινω σωστα ειναι αυτα που θα γινουν μεσα στο καλοκαιρι? ok τωρα που εβαλεσ και τα υπολοιπα η ερωτηση ειναι ακυρη!!!
Κωστή διευκρινιστικά και μόνο, το κείμενο με την ανάλυση και τις επεξηγήσεις, (μαζί φυσικά με τη χρονική περίοδο), είχαν μπεί εξ' αρχής στο Grid. ναψτο βάλω και στο γβ με θέμα φερραρι; Νομίζω δεν έχει νόημα ένα κατασκευαστικό σε δύο GB ταυτόχρονα, παρόλα αυτά αν το θέλεις κανένα πρόβλημα... Πολιτικά αεροσκάφη θα τα βάλουμε και αυτά η μέχρι πλοία;
Όχι, ''απλώνει'' πολύ. Τα σκάφη μπήκαν λόγω καλοκαιρινής δροσιάς....
Super το Φερραρικό σου φίλε, καλή κατασκευή και καλό μήνα!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 1, 2020 15:14:04 GMT 2
Σπύρο, Νάσο, Φάνη και Αντώνη καλές κατασκευές και καλό μήνα!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 1, 2020 17:44:38 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 1, 2020 18:55:29 GMT 2
BMW Alpina Roadster V8Η δική μου συμμετοχή με κάτι που μου έχει μείνει απωθημένο από τα παλιά. Με αυτό το κίτ επανήλθα το 2010 στο χόμπι και φυσικά, ενώ ξεκίνησα ενθουσιώδης, κατάληξε στο χρονοντούλαπο ημιτελές. Αγοράστηκε όμως εκ νέου και εδώ είμαστε να το πάμε παρέα, να δούμε κιόλας βρέ αδελφέ αν έμαθα και εξελίχτηκα σε κάτι αυτά τα 10 χρόνια.... Αλεξ πανεμορφο αυτοκινητο πραγματικο ....μονο ευχομαι το κουτι να μην εχει αυτες τις ζαντες . Καλη επιτυχια .
|
|
|
Post by alex78 on Jun 1, 2020 19:25:19 GMT 2
Αλεξ πανεμορφο αυτοκινητο πραγματικο ....μονο ευχομαι το κουτι να μην εχει αυτες τις ζαντες . Καλη επιτυχια .
Καλώς η κακώς με αυτές θα πορευτούμε Μιχάλη και να ήθελα όμως να βάλω άλλες after market θα ήμουν εκτός κανόνων g.b.
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 1, 2020 21:35:06 GMT 2
Αλεξ πανεμορφο αυτοκινητο πραγματικο ....μονο ευχομαι το κουτι να μην εχει αυτες τις ζαντες . Καλη επιτυχια .
Καλώς η κακώς με αυτές θα πορευτούμε Μιχάλη και να ήθελα όμως να βάλω άλλες after market θα ήμουν εκτός κανόνων g.b.
Εμενα δεν με χαλαει το ζαντικο!Καλο μηνα και καλη επιτυχια Αλεξ,αρκετα ενδιαφερον αυτοκινητο!Revell ετσι?
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 1, 2020 22:03:19 GMT 2
Αλεξ σου ζηταω συγνωμη γιατι νομιζα οτι ειναι η απλη που ηταν κ στον 007 αλλα αυτη ειναι η alpina και φορουσε αυτες τις ζαντες .
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 1, 2020 22:11:29 GMT 2
Kαι για την ιστορια Αλεξ αυτην την στιγμη μαυρη alpina στην γερμανια την πουλανε 340.000 ευρω μοντελο 2003 .....για να δουμε ορισμενα αυτοκινητα τι αξια περνουν.
|
|
|
Post by czt on Jun 1, 2020 22:15:03 GMT 2
ναψτο βάλω και στο γβ με θέμα φερραρι; Νομίζω δεν έχει νόημα ένα κατασκευαστικό σε δύο GB ταυτόχρονα, παρόλα αυτά αν το θέλεις κανένα πρόβλημα... για χαβαλε το αναφερω ετσι και αλλιως δεν ειναι αγωνιστικο Πολιτικά αεροσκάφη θα τα βάλουμε και αυτά η μέχρι πλοία;
Όχι, ''απλώνει'' πολύ. Τα σκάφη μπήκαν λόγω καλοκαιρινής δροσιάς....
Super το Φερραρικό σου φίλε, καλή κατασκευή και καλό μήνα! Ευχαριστω πολυ!!!! θα μπορουσε να μπει ταξιδια κλπ αλλα δεν νομιζω καποιος να μπρι στη διαδικασια BMW Alpina Roadster V8Η δική μου συμμετοχή με κάτι που μου έχει μείνει απωθημένο από τα παλιά. Με αυτό το κίτ επανήλθα το 2010 στο χόμπι και φυσικά, ενώ ξεκίνησα ενθουσιώδης, κατάληξε στο χρονοντούλαπο ημιτελές. Αγοράστηκε όμως εκ νέου και εδώ είμαστε να το πάμε παρέα, να δούμε κιόλας βρέ αδελφέ αν έμαθα και εξελίχτηκα σε κάτι αυτά τα 10 χρόνια.... Ωραιο σχεδιαστικα αυτοκινητο με ιδιαιτερο ζαντικο πιστευω οτι θα μεινει στο χρωμιο αν και θα περιμενω να μπουν σχετικες φωτο για να αναφερω αν το χρωμιο τους ειναι ωραιο γιατι θα μπορουσες να τις αποδοσεις πολυ καλυτερα! Καλα ξεκινηματα φιλε και αν θες βγαλε και το ημιτελες μετα για διαφορες κλπ μπορει και διοραμα να γινει μετα
|
|
|
Post by alex78 on Jun 2, 2020 10:54:41 GMT 2
Προστέθηκε και η αφίσα μας με την κατάλληλη περιποίηση του Αντμίν μας φυσικά, ελπίζουμε να σας αρέσει!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 2, 2020 11:48:11 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Jun 2, 2020 14:22:56 GMT 2
Αλεξ ειδα το λινκ και με εβγαλε ερωτηση τη αποχρωση σκεφτεσαι να κανεις? ξερω ειναι νωρις αλλα ποτε δε ξερεις
|
|
|
Post by alex78 on Jun 2, 2020 14:56:14 GMT 2
...τη αποχρωση σκεφτεσαι να κανεις?.... Εδώ δε χωράνε δεύτερες σκέψεις Κωστή. Το μπλέ Alpine της Tamiya.
|
|