|
Post by nektarios on May 26, 2023 19:53:32 GMT 2
Καλησπέρα! Τα ξύλινα πάνελς βάφτηκαν ως εξής: Η ιδέα για το βερνίκι είναι καλή, ωστόσο το πιο πιθανό είναι οτι δεν θα ασχοληθώ άλλο, αφού τα έπιπλα, μετά την τοποθέτησή τους στο εσωτερικό, θα φαίνονται ελάχιστα...
|
|
|
Post by ViL27 on May 26, 2023 21:20:01 GMT 2
Ρε τρελοκομείο Νεκτάριε τι έχεις φτιάξει ρε φίλε!!!!Εχω μείνει με το στόμα ανοιχτό παίζεις μπάλα σε άλλο λεβελ!!Φοβερές ιδιοκατασκευές!
|
|
|
Post by nektarios on May 26, 2023 23:22:27 GMT 2
Τρελές και αντισυμβατικές κατασκευές, η ειδικότητά μου! Thanks φίλε για το ενθουσιώδες σχόλιο!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on May 28, 2023 22:38:35 GMT 2
Λουξ το εσωτερικό Νεκτάριε!!!!! Πολύ όμορφες εργασίες. Μοναδική κατασκευή 🙂
|
|
|
Post by nektarios on May 29, 2023 21:50:35 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ, φίλε! Χαίρομαι που σου αρέσει!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 5, 2023 9:04:44 GMT 2
Νεκτάριε, είναι τόσο συχνά πλέον τα updates σου, που δεν προλαβαίνω να σχολιάσω Καλά η χρήση των διαγνωστικών κοβιντοτέστ είναι ανώτερο επίπεδο ιδιοκατασκευής και τρολαρίσματος. Καλή φώτιση και χρόνια πολλά
|
|
|
Post by nektarios on Jun 5, 2023 21:50:51 GMT 2
Χα χα χα !!! Τα τεστ ταίριαζαν ακριβώς στο πάχος που ήθελα (αλλά και στις υπόλοιπες διαστάσεις, ειδικα για τον καναπέ), σε συνδυασμό με τις στρογγυλεμένες γωνίες! Η φώτιση θα μου χρειαστεί οπωσδήποτε! Χρόνια πολλά σε όλους!
|
|
|
Post by czt on Jun 6, 2023 1:42:31 GMT 2
Πανέμορφα και άκρως ιδιαίτερα Νεκταριε
|
|
|
Post by nektarios on Jun 6, 2023 8:09:22 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φίλε!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 21, 2023 23:03:58 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Δεύτερο μέρος τού update για το εσωτερικό τού κατοικήσιμου χώρου, που περιλαμβάνει την κουζίνα, τους βοηθητικούς χώρους και μερικά ακόμη ψιλολόγια. 1) Κουζίνα: Ο πάγκος (πλην της άνω επιφάνειάς του) κατασκευάστηκε από φύλλο πλαστικού, και επάνω σε αυτόν προσαρμόστηκαν διάφορα εξαρτήματα του κουκλόσπιτου, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις. 2) Βοηθητικοί χώροι: Ο (ενιαίος) χώρος ντουζιέρας - νιπτήρα - W.C. είναι αυτός: Αρχικά κατασκευάστηκαν οι υπόλοιποι τρεις τοίχοι τού χώρου και η - συρόμενη - πόρτα, και επενδύθηκαν με «ταπετσαρία» και «πλακάκια» από το κουκλόσπιτο, κατόπιν άφθονων δοκιμών και συνδυασμών. Ακολούθησε η συναρμολόγηση του επίπλου του νιπτήρα και του κουβουκλίου της ντουζιέρας. Και ένα dry fit των βοηθητικών χώρων… 3) Λοιπές κατασκευές: Βάφηκε στο τελικό χρώμα η ντουλάπα / διαχωριστικό από το διαμέρισμα του κινητήρα. Κατασκευάστηκαν laptop, με φύλλα πλαστικού και εκτυπωμένες επιφάνειες από το κουκλόσπιτο, και οθόνη τηλεόρασης από φύλλο πλαστικού. Και πριν σας αφήσω, ιδού και ένα πρόχειρο dry fit του κατοικήσιμου χώρου… Ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο και την προσοχή σας!
|
|
|
Post by nikostheo on Oct 24, 2023 0:49:41 GMT 2
Άφωνος απλά!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 24, 2023 7:03:14 GMT 2
Είναι τρελό το αφεντικό! Τι φτιάχνεις φίλε μου... Μόνο που ξέχασες αναμμένο το μάτι της κουζίνας και θα σου καεί ολόκληρο το τροχόσπιτο! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 24, 2023 18:55:58 GMT 2
Φίλοι μου Νίκο και Κωνσταντίνε, σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σχόλια! Νίκο, δεν πρόκειται για τίποτα τρομερές κατασκευές, το πιο δύσκολο είναι η διάταξη των πραγμάτων στον διαθέσιμο χώρο, ώστε να χωρέσουν όλα... Για να επιτευχθεί αυτό, ομολογώ οτι έχασα αρκετές ώρες ύπνου... Κωνσταντίνε, μην ανησυχείς, έχει αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης οροφής! Αλλά μια που το ανέφερες, πάω να κλείσω και το λάπτοπ, μη μου μείνει από μπαταρία...
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 24, 2023 23:35:23 GMT 2
Άψογος Νεκτάριε,πολύ περιποιημένοι και πειστικοί οι εσωτερικοί χώροι!Έχεις σκοπό να κάνεις ανοιγομενη την οροφή του οχηματος ώστε να μπορείς να βλέπεις μέσα οπότε θες?Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 25, 2023 9:59:21 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φίλε! Την ανοιγόμενη οροφή τη σκεφτόμουν στα σοβαρά, αλλά τελικά μάλλον θα φάει άκυρο, για πολλούς λόγους: είναι τεχνικά δύσκολο (επειδή επάνω στην οροφή θα υπάρχουν διάφορα καλούδια και επειδή τα - προς τα μέσα - κεκλιμένα πλαϊνά παραπετάσματα δυσκολεύουν πολύ την προσθαφαίρεση), επειδή κατά την προσθαφαίρεση μπορούν να προλύψουν διάφορες αβαρίες, κυρίως όμως επειδή στην πράξη δεν πρόκειται να την ανοιγοκλείσω ποτέ, με εξαίρεση ίσως κάποια έκθεση. Τα 2 Unimog που έχουν αφαιρούμενη οροφή δεν τα έχω ανοίξει ποτέ...
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 25, 2023 19:11:25 GMT 2
Πολύ περιποιημένο και όμορφο το εσωτερικό φίλε! Το κουκλόσπιτο που αναφέρεις ήταν σε κλίμακα 1:24? Ρωτάω γιατί τα περισσότερα που βλέπω στην αγορά είναι σε κλίμακα 1:12. Καλή συνέχεια!
|
|