|
Post by konstantinf on Jul 16, 2020 10:37:42 GMT 2
Και αύριο μέρα είναι, δεν μας κυνηγά κανείς.... Ε, πώς... Σε 3 μήνες έχει έκθεση!
|
|
|
Post by alex78 on Jul 16, 2020 10:45:31 GMT 2
Και αύριο μέρα είναι, δεν μας κυνηγά κανείς.... Ε, πώς... Σε 3 μήνες έχει έκθεση! Στην έκθεση βγάζεις τα παλιά απ' την βιτρίνα, αυτά που φτιάχνεις τώρα θα εκτεθούν του χρόνου παραχρόνου, έτσι δουλεύει το σύστημα για να μην σε φάει το άγχος...
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 16, 2020 11:21:22 GMT 2
Σπύρο, ωραία δουλειά όπως και να έχει. Θα σου πρότεινα, αν είναι εφικτό φυσικά σε αυτή τη φάση, να προσπαθήσεις να προμηθευτείς νέα τζάμια και να αντικαταστήσεις τα υπάρχοντα. Είτε μέσω της εταιρείας ή μέσω του spotmodel, που κατά καιρούς πουλάει πλαίσια αντικατάστασης. Και επ' ευκαιρίας αποφεύγετε να χρησιμοποιείται τα semi ή gloss μαύρα της Zero paints. Είναι άθλια, ποιοτικά. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 16, 2020 11:23:56 GMT 2
Καποια στιγμη πρεπει να το εφαρμοσω αυτο Αλεξη😁 απλα οταν ειναι λιγος ο χρονος εκτος δουλειας θελω να μοντελαρω λιγο ρε παιδι μου..
|
|
|
Post by czt on Jul 16, 2020 11:28:51 GMT 2
Πολύ ωραίο γυάλισμα , τα φωτιστικά σώματα πίσω πολύ ιδιαίτερα και όσο για τα πλαίσια των παραθύρων το πίσω μια πολύ μικρή λεπτομέρεια είδα εγώ τώρα κάποιοι να είδαν κάτι παραπάνω με λίγο προσοχή παραπάνω θα εξαληφθει Τα clear parts στα πισω φωτα δεν εχουν τοποθετηθει ακομα Αν τα αφησεις ετσι τα κανει ιγο χοολιγκαν κατασταση
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 16, 2020 11:51:55 GMT 2
Ευχαριστω παλικαρια!Η αληθεια ειναι οτι ειναι απο τις χειροτερες δουλειες που εχω κανει σε clear parts,δεν εγινε απολυτως τιποτα σωστα.Απο που να ξεκινησω,απο τις μασκες της zero paints με ενα τονο κολλα επανω,απο το semi gloss black της ιδιας εταιριας που ειναι κακιστο χρωμα με μικρη καλυπτικοτητα(μεγαλυτερη ποσοτητα χρωματος με αποτελεσμα σηκωμα χρωματος),απο υις θολουρες που δεν καταλαβα απο που εμφανιστηκαν και γιατι,απο την κολλα που μου τραβηξε χρωμα,απο την μετριοκακη εφαρμογη τους που με ζορισε και τα ταλαιπωρησα,απο το χρωμα που ψεκασα καταλαθος στο δεξι παραθυρο με αποτελεσμα να παω σε τριψιμο-γυαλισμα? Ειναι απο τους τομεις που πρεπει να προσεξω πολυ στις επομενες κατασκευες μου,ποιος εχει tips η tutorials ας στειλει!Παντως ειμαι σε περιοδο που εχω πιεστει αρκετα λογω δουλειας και αυτο βγαινει και στο χομπυ δυστυχως... Μάσκες της ZP έχω και εγώ 2-3 σετ Σπύρο, αλλά δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ακόμη, οπότε καλά έκανες που το ανέφερες, να το έχω υπόψιν αν κάποια στιγμή τις χρησιμποποιήσω! Όσον αφορά τα μαύρα χρώματα της ΖΡ, όπως είπε και ο Γιώργος, είναι για πέταμα! Δυστυχώς έχω και έχω και τα 3 (mat, semi-gloss, gloss) και έχω σταματήσει να τα χρησιμοποιώ. Ακόμη και το mat χρώμα της σε εμένα δεν δούλεψε! Για τα μαύρα των clear parts χρησιμοποιώ μόνο το X-18 της Tamiya και εγώ ξενοιάσει! θα συμφωνήσω με τον Γιώργο, κρίμα για όλη την όμορφη δουλειά που έχεις κανείς στο αμάξωμα, αν μπορέσεις άλλαξε τα clear parts. Επίσης, όπως ανέφερε και ο Άλεξ, διόρθωσε λίγο το πως κάθονται οι ζώνες. Φαίνονται πράγματι αφυσικες, το είχα προσέξει και εγώ, αλλά ξέχασα να το αναφέρω προηγουμένως. Καλή συνέχεια και δεν απογοητευόμαστε. Αυτά συμβαίνουν, αλλά είναι πράγματα που διορθώνονται.
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 16, 2020 16:51:48 GMT 2
Παιδια το semi gloss black της zero οντως αθλιο,το matt ωστοσο με εχει ικανοποιησει απολυτα.Θα το κοιταξω αυτο με τα clear parts,μαλλον ειναι καλη ιδεα να τα αντικαταστησω.Οι ζωνες εχουν το κακο οτι το γυρισμα τους εχει κολληθει με ca glue οποτε ειναι αρκετα ακαμπτες,γι αυτο και η αφυσικη θεση τους.Θα δω αν μπορω να το διορθωσω με καποιο τροπο
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 24, 2020 20:56:16 GMT 2
Μετα απο διαφορες διορθωσεις σε clear parts και στη θεση της ζωνης,αλλα κ ενα ακομα λαθος,η M3 αυριο θα φωτογραφηθει και θα παρει θεση στη βιτρινα και στα finished models. q
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 25, 2020 14:33:53 GMT 2
Αν και οι φωτό δεν είναι πολύ καθαρές, δείχνουν πολύ καλύτερα τα τζάμια Σπύρο! Δεν μας είπες ποιο ήταν το λάθος; Συγχαρητήρια για μια ακόμη όμορφη κατασκευή! Πάμε στο επόμενο!
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 25, 2020 15:00:44 GMT 2
Αν και οι φωτό δεν είναι πολύ καθαρές, δείχνουν πολύ καλύτερα τα τζάμια Σπύρο! Δεν μας είπες ποιο ήταν το λάθος; Συγχαρητήρια για μια ακόμη όμορφη κατασκευή! Πάμε στο επόμενο! Ναι βελτιωθηκε αρκετα η κατασταση Φανη,αφαιρεσα τα 3 απο τα 4 τζαμια και εκανα αρκετες βελτιωσεις.Το λαθος ειναι μια πιτσιλια χρωμα στην οροφη,δεν κανει και πολυ μπαμ και φοβηθηκα να μπω σε διαδικασια τριψιματος/γυαλισματος για αλλη μια φορα...Ευχαριστω για τα καλα σου λογια,ανεβαζω τωρα και την φωτογραφιση
|
|
|
Post by czt on Jul 30, 2020 20:29:03 GMT 2
πολυ ωραιο Σπυρο! Για πες μας πως μπορουμε να κανουμε τα τζαμια τοσο ωραια και διαφανη
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 30, 2020 21:03:52 GMT 2
Οταν εχουμε θεμα με τα διαφανα πιανουμε τριψιμο με ντουκοχαρτα και μετα αλοιφες...προσωπικα χρησιμοποιησα 1k,1,5k και 2k ντουκοχαρτα αλλα δεν ειμαι και πολυ εμπειρος στο συγκεκριμενο θεμα.Ασχετως αν κανουμε εργασιες η οχι στα τζαμια,ενα χερι κερι στο τελος
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 31, 2020 9:04:53 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 31, 2020 11:38:51 GMT 2
Ευχαριστουμε για την ενηνερωση Γιωργο,καλημερα!
|
|