|
Post by ViL27 on Jul 5, 2020 8:26:37 GMT 2
Καλημέρα Σπύρο. Όντως φίλε εκπληκτικό αποτέλεσμα!! Μπορείς να μας δείξεις το προιόν της Sonax? Καλημερα Αλεξη!Ναι εννοειται,ηθελα να το βαλω στις φωτο αλλα το ξεχασα.Αρχικα πηγαινα για το αντιστοιχο προιον της Meguiars αλλα δεν υπηρχε στο μαγαζι
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 5, 2020 9:32:37 GMT 2
Με την ευκαιρία, αυτό είναι που εγώ χρησιμοποιώ μετά το τελικό τρίψιμο με 12000 micromesh (το είχα δει σε παλιά αναφορά του Γιώργου και είμαι πολύ ευχαριστημένος). Συνήθως με ταχυτροχό, αλλά και με το χέρι αν η επιφάνεια είναι δύσκολη/ευαίσθητη!
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 5, 2020 9:55:49 GMT 2
Με την ευκαιρία, αυτό είναι που εγώ χρησιμοποιώ μετά το τελικό τρίψιμο με 12000 micromesh (το είχα δει σε παλιά αναφορά του Γιώργου και είμαι πολύ ευχαριστημένος). Συνήθως με ταχυτροχό, αλλά και με το χέρι αν η επιφάνεια είναι δύσκολη/ευαίσθητη! Παρομοια δουλεια κανει απ οτι φαινεται.Πολυ χρησιμα προιοντα σιγουρα πριν τις αλοιφες γυαλισματος,η επιφανεια μου αλλαξε τελειως εικονα.Δεν θυμαμαι παντως να την αναφερεις καπου Φανη,την χρησιμοποιεις τακτικα η σπανια?
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 5, 2020 10:03:08 GMT 2
Με την ευκαιρία, αυτό είναι που εγώ χρησιμοποιώ μετά το τελικό τρίψιμο με 12000 micromesh (το είχα δει σε παλιά αναφορά του Γιώργου και είμαι πολύ ευχαριστημένος). Συνήθως με ταχυτροχό, αλλά και με το χέρι αν η επιφάνεια είναι δύσκολη/ευαίσθητη! Παρομοια δουλεια κανει απ οτι φαινεται.Πολυ χρησιμα προιοντα σιγουρα πριν τις αλοιφες γυαλισματος,η επιφανεια μου αλλαξε τελειως εικονα.Δεν θυμαμαι παντως να την αναφερεις καπου Φανη,την χρησιμοποιεις τακτικα η σπανια? Την χρησιμοποιώ πάντα μετά το τρίψιμο με 12000. Την έχω αναφέρει σε αρκετά από τα post μου σχετικά με το γυάλισμα Σπύρο. Παρεμπιπτόντος, επένδυσε σε γυαλιστικά αυτοκινήτου. Η διαφορά είναι η μέρα με την νύχτα! Οι αλοιφές Tamiya δεν είναι φτιαγμένες για να γυαλίζουν τα βερνίκια που χρησιμοποιούμε!
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 5, 2020 10:08:28 GMT 2
Τοτε εγω δεν διαβαζω αρκετα προσεκτικα😕Αν κανουν καλυτερη δουλεια δεν εχω κανενα προβλημα να επενδυσω σε γυαλιστικα αυτοκινητου,θα ηθελες να μου θυμισεις ποια γυαλιστικα ακριβως χρησιμοποιεις μετα το τριψιμο?ευχαριστω!
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 5, 2020 10:40:09 GMT 2
Σπύρο, έχω χρησιμοποιώ αυτά στην φωτό (με την σειρά, από αριστερά προς δεξιά). Μου τα είχε προτείνει ο Γιώργος - πριν χρησιμοποιούσα και εγώ τις αλοιφές Tamiya. Ευτυχώς που τα Meguiar’s υπάρχουν στην Κύπρο και μπόρεσα /μπορώ να τα βρω. Φυσικά υπάρχουν ακόμα ενδιάμεσα προϊόντα της ίδιας σειράς που μπορείς να χρησιμοποιήσει για ίσως καλύτερα αποτελέσματα. Κάπου, σε κάποιο πρόσφατο post του Γιώργου, μπορείς να τα δεις - δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς! Φυσικά, υπάρχουν ανάλογα προϊόντα από άλλες εταιρείες, όπως Autoglym, Scholl, ... με τα οποία μπορείς να πάρεις ίσως και καλύτερα αποτελέσματα ( ?) αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχω βρει στην Κύπρο, οπότε δεν μπορώ να εκφράσω προσωπική άποψη.
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 5, 2020 10:47:18 GMT 2
Εγινε Φανη ευχαριστω καλημερα!
|
|
|
Post by mikys2019 on Jul 5, 2020 11:12:58 GMT 2
καλησπερα .....απιθανη δουλεια η sonax ....με το χερι την δουλεψες ? με πανι η βαμβακι ?
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 5, 2020 11:28:25 GMT 2
καλησπερα .....απιθανη δουλεια η sonax ....με το χερι την δουλεψες ? με πανι η βαμβακι ? Καλησπερα Μιχαλη!Ναι πραγματικα καλυψε εξαιρετικα τις γρατζουνιες.Την δουλεψα με το χερι με πανακια της zero paints.Η επιφανεια ματαρει αρκετα οποτε μετα βαζεις και τις γυαλιστικες αλοιφες
|
|
|
Post by alex78 on Jul 5, 2020 11:29:32 GMT 2
Σπύρο ευχαριστώ, όπως λέει και ο Φάνης μια επένδυση σε προιόντα περιποίησης αυτοκινήτου να αξίζει...
|
|
|
Post by Sakis on Jul 5, 2020 11:49:04 GMT 2
Δευτερολογώ για το Scratch X 2.0. Είναι κλάσεις ανώτερο από τις αλοιφές της Tamiya. Προσωπικά τις έχω καταργήσει και κράτησα μόνο την polish μέχρι να ολοκληρώσω τη σειρά της Meguiar's. Εξαιρετική δουλειά στο γυάλισμα!
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 5, 2020 12:09:13 GMT 2
Ευχαριστω Σακη! Θα κινηθω και εγω για τα λοιπα γυαλιστικα εννοειται😉 τα παντα για να βελτιωσουμε τα μωρα μας
|
|
|
Post by czt on Jul 6, 2020 18:24:51 GMT 2
Λογικο ρε Σπυρο που πας με ιδεα να βαψεις το επομενο μοντελο σου κιτρινο ακου εκει κιτρινο. Οπως ανεφερε πολυ σοφα οταν τα δεδομενα δεν υαπρχουν για δυσκολες δουλειες το αφηνουμε ειχες και το αθλιο χρωμα και τσουπ συνεχιζουμε χωρις κακα χρωματα!
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 9, 2020 15:43:42 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis on Jul 9, 2020 15:53:24 GMT 2
Ωραίος και αποτελεσματικός ο Σπύρος καλοκαιριάτικα. Εϋγε!
|
|
|
Post by alex78 on Jul 9, 2020 15:57:53 GMT 2
Εξαιρετικό γυάλισμα Σπύρο , όμως το φόντο σου μου αρέσει περισσότερο....
|
|