|
Post by ViL27 on Jul 9, 2020 16:25:27 GMT 2
Ευχαριστω παιδια! Σακη ως τωρα δεν μπορω να πω οτι αντιμετωπιζω προβλημα με την υψηλη θερμοκρασια. Αλεξη το φοντο ειναι σταθερο και κανει καταληψη στον παγκο μου ολη την ωρα😂
|
|
|
Post by mikys2019 on Jul 9, 2020 16:29:23 GMT 2
Εξαιρετικό γυάλισμα Σπύρο , όμως το φόντο σου μου αρέσει περισσότερο.... Σπυρο ....καλοκαιρινη δουλεια φουλ ....μπραβο διαβασα αυτο κ λεω ωπ ...τι εχασα? μιλαμε για εναν ερωτα μεγαλο ......προσεχε μην την βαψεις καμμια φορα ...
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 9, 2020 16:45:26 GMT 2
Εξαιρετικό γυάλισμα Σπύρο , όμως το φόντο σου μου αρέσει περισσότερο.... Σπυρο ....καλοκαιρινη δουλεια φουλ ....μπραβο διαβασα αυτο κ λεω ωπ ...τι εχασα? μιλαμε για εναν ερωτα μεγαλο ......προσεχε μην την βαψεις καμμια φορα ... Οταν εκανα weathering στο Evo ειχε παρει λιγη λασπη στο ενα της ποδι😂😂😂
|
|
|
Post by mikys2019 on Jul 9, 2020 17:53:16 GMT 2
Σπυρο ....καλοκαιρινη δουλεια φουλ ....μπραβο διαβασα αυτο κ λεω ωπ ...τι εχασα? μιλαμε για εναν ερωτα μεγαλο ......προσεχε μην την βαψεις καμμια φορα ... Οταν εκανα weathering στο Evo ειχε παρει λιγη λασπη στο ενα της ποδι😂😂😂 xaxxaxaxa να κανεις κ το αλλο για να μην γλυστραει στις στροφες ....
|
|
|
Post by czt on Jul 9, 2020 21:28:07 GMT 2
παρα πολυ ωραιο το αποτελεσμα! Τωρα το γατακι εκει ειναι θεμα. Εφοσον βαφεις λογικα εχει και κλιματιστικο και δε σε βαζει χερι η γυναικα εισαι αρχοντας!!!!
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 10, 2020 10:01:35 GMT 2
Ευχαριστω Κωνσταντινε!Το βερνικι το περασα την Τριτη και προφανως δεν ηταν η Βιλλυ πανω στον παγκο!Και κλιματιστικο εχει και δεν μου βαζει χερι η γυναικα😉 εδω δεν μου βαζε χερι οταν μεναμε σε δυαρι και εβαφα στο σαλονι😂
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 10, 2020 11:12:01 GMT 2
Ωραίος Σπύρο... Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 10, 2020 21:45:18 GMT 2
Ωραίος Σπύρο... Καλά τελειώματα! Ευχαριστω Κωνσταντινε!Δεν αργω,ειχα χρονο σημερα και εκανα αρκετες δουλειτσες!
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 15, 2020 17:14:59 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 15, 2020 17:44:38 GMT 2
Καλά τελειώματα Σπύρο! Τα μαύρα πλαίσια στο μπαρμπριζ και στο πίσω τζαμί έχουν τα προβληματάκια τους, κοίταξε το στα επόμενα γιατί είναι στα σημεία που πέφτει το μάτι μας. Το masking ήταν με δικό σου πατρόν ή υπήρχαν στο κιτ? Επίσης, δεν ξέρω αν κάποιες από τις ραφές στο roll cage που έχουν μείνει θα φαίνονται από το πίσω (κυρίως) παράθυρο, εσύ λογικά θα ξέρεις καλύτερα. Δεν υπάρχουν φωτό από πίσω για να έχω καλύτερη γνώμη, απλώς το αναφέρω ίσως βοηθήσει και άλλους (την έχω πάθει με αυτό για αυτό το αναφέρω, οπότε τις εξαλείφω όλες, όσο καλύτερα μπορώ - better safe than sorry!)
|
|
|
Post by alex78 on Jul 15, 2020 18:12:21 GMT 2
Οι ''βάσεις'' σου είναι γερές και στέρεες Σπύρο με κορυφαίο όλων φυσικά το γυάλισμα σου!!! Κάποιες λεπτομέρειες που θέλουν λίγη περισσότερη φροντίδα θα έρθουν με τον καιρό και την εξοικείωση.... Στα εύστοχα που έγραψε παραπάνω ο Φάνης, θα πρόσθετα και την κάπως ''αφύσικη'' θέση που κάθονται οι ζώνες.... καλά τελειώματα....
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 15, 2020 21:00:49 GMT 2
Άντε Σπύρο, μια ανάσα έμεινε... See you στα finished!
|
|
|
Post by czt on Jul 15, 2020 23:41:07 GMT 2
Πολύ ωραίο γυάλισμα , τα φωτιστικά σώματα πίσω πολύ ιδιαίτερα και όσο για τα πλαίσια των παραθύρων το πίσω μια πολύ μικρή λεπτομέρεια είδα εγώ τώρα κάποιοι να είδαν κάτι παραπάνω με λίγο προσοχή παραπάνω θα εξαληφθει
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 15, 2020 23:45:31 GMT 2
Ευχαριστω παλικαρια!Η αληθεια ειναι οτι ειναι απο τις χειροτερες δουλειες που εχω κανει σε clear parts,δεν εγινε απολυτως τιποτα σωστα.Απο που να ξεκινησω,απο τις μασκες της zero paints με ενα τονο κολλα επανω,απο το semi gloss black της ιδιας εταιριας που ειναι κακιστο χρωμα με μικρη καλυπτικοτητα(μεγαλυτερη ποσοτητα χρωματος με αποτελεσμα σηκωμα χρωματος),απο υις θολουρες που δεν καταλαβα απο που εμφανιστηκαν και γιατι,απο την κολλα που μου τραβηξε χρωμα,απο την μετριοκακη εφαρμογη τους που με ζορισε και τα ταλαιπωρησα,απο το χρωμα που ψεκασα καταλαθος στο δεξι παραθυρο με αποτελεσμα να παω σε τριψιμο-γυαλισμα? Ειναι απο τους τομεις που πρεπει να προσεξω πολυ στις επομενες κατασκευες μου,ποιος εχει tips η tutorials ας στειλει!Παντως ειμαι σε περιοδο που εχω πιεστει αρκετα λογω δουλειας και αυτο βγαινει και στο χομπυ δυστυχως...
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 16, 2020 8:33:05 GMT 2
Πολύ ωραίο γυάλισμα , τα φωτιστικά σώματα πίσω πολύ ιδιαίτερα και όσο για τα πλαίσια των παραθύρων το πίσω μια πολύ μικρή λεπτομέρεια είδα εγώ τώρα κάποιοι να είδαν κάτι παραπάνω με λίγο προσοχή παραπάνω θα εξαληφθει Τα clear parts στα πισω φωτα δεν εχουν τοποθετηθει ακομα
|
|
|
Post by alex78 on Jul 16, 2020 9:57:20 GMT 2
Παντως ειμαι σε περιοδο που εχω πιεστει αρκετα λογω δουλειας και αυτο βγαινει και στο χομπυ δυστυχως... Απλά μια φιλική συμβουλή αγορίνα. Καλό είναι όταν είμαστε κάπως και δεν τραβάει το πράγμα να μην καθόμαστε στον πάγκο γιατί κάποιες αβαρίες, για να μην το πω αλλιώς, είναι αναπόφευκτες....Και αύριο μέρα είναι, δεν μας κυνηγά κανείς....
|
|