pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 7, 2020 21:17:58 GMT 2
Καλησπερα γειτονα
εκπληκτικο χρωμα, εχει στρωσει τελεια απ'οτι δειχνει, ποιο ειναι?
Με το καλο σου ευχομαι να σου φερει ο νονος αντι για λαμπαδα 3ντι πριντερ για το πασχα!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 7, 2020 21:17:59 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 7, 2020 21:37:59 GMT 2
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ....ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ....ΚΕΝΤΑΝΕ Τελειο το μπλε ...και τελειο και το κοκκινο μπραβο κ στους δυο .
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 8, 2020 6:56:18 GMT 2
Δημήτρη, Γιώργο, πολύ όμορφα!! Γιώργο, δοκίμασε κάποια στιγμή το 2Κ της Gravity Colors. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια, το προτιμούν σε σχέση με το Splash στην σύγκριση που έκαναν. Εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη, θα το χρησιμοποιήσω λογικά στο Toyota GT2000 και στην Ferrari 348ts που θα βερνικώσω σύντομα (έχω 1 σετ από GC και Splash). Θα ανεβάσω φωτό και θα σου πω εντυπώσεις!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 8, 2020 13:51:54 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Apr 8, 2020 13:59:32 GMT 2
# Μαναράκι βγαίνει Φάνη και το κωλοφάναρο δείχνει μια χαρά! Επι τη ευκαιρία το Metal Primer τι ακριβώς είπαμε κάνει?
# Γιώργο. Δημήτρη και Παναγιώτη...τα ρέστα μου....και για τα μοντέλα σας αλλά και για τις γνώσεις που μοιραζόσαστε μαζί μας!
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 8, 2020 14:03:36 GMT 2
Ωραιος ο υπερμπομπος φανη μου ...κουκλι γινετε ..κ τα αμορτισερ τελεια απ ολες τις μεριες μπραβο.
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 8, 2020 14:07:05 GMT 2
Γιωργο ενα thread για τα βερνικια αξιζει να υπαρχει !
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 8, 2020 14:10:30 GMT 2
Ναι, Γιώργο. Αν βρεις χρόνο μάζεψε την συζήτηση για το 2Κ σε ξεχωριστό, εύκολα προσβάσιμο, θέμα.
|
|
|
Post by alex78 on Apr 8, 2020 14:12:01 GMT 2
Καλύτερα Γιώργο, εδώ μέσα ''χάνεται''....
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 8, 2020 14:16:44 GMT 2
# Μαναράκι βγαίνει Φάνη και το κωλοφάναρο δείχνει μια χαρά! Επι τη ευκαιρία το Metal Primer τι ακριβώς είπαμε κάνει? Άλεξ, θεωρητικά πιάνει καλύτερα το χρώμα πάνω στο μέταλλο. Τώρα αν κάνει πραγματική διαφορά με το να μην το ψεκάσεις, ίσως όχι. Πάντως, από την στιγμή που το έχω το χρησιμοποιώ, σίγουρα κάτι θα κάνει, έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω! Μιχάλη ευχαριστώ. Προχωράει ικανοποιητικά, θέλει λίγο, προσοχή στο κράτημα, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεκολλήσουν μικροπράγματα, ελπίζω όταν θα ξεκινήσω την καλωδίωση να μην αρχίσει να μου διαλύεται!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 8, 2020 14:22:26 GMT 2
Άλεξ, θεωρητικά πιάνει καλύτερα το χρώμα πάνω στο μέταλλο. Τώρα αν κάνει πραγματική διαφορά με το να μην το ψεκάσεις, ίσως όχι. Πάντως, από την στιγμή που το έχω το χρησιμοποιώ, σίγουρα κάτι θα κάνει, έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω!
Μπορεί να δεχτεί και αστάρι από πάνω ή κατευθείαν χρώμα?
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 8, 2020 14:26:57 GMT 2
Άλεξ, θεωρητικά πιάνει καλύτερα το χρώμα πάνω στο μέταλλο. Τώρα αν κάνει πραγματική διαφορά με το να μην το ψεκάσεις, ίσως όχι. Πάντως, από την στιγμή που το έχω το χρησιμοποιώ, σίγουρα κάτι θα κάνει, έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω!
Μπορεί να δεχτεί και αστάρι από πάνω ή κατευθείαν χρώμα?
Φυσικά, μπορείς να ασταρώσεις αν θέλεις, ειδικά σε μεγάλες μεταλλικές επιφάνειες, εδώ ήθελα να αποφύγω να δώσω όγκο στα ελατήρια.
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 8, 2020 14:37:26 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 8, 2020 18:48:53 GMT 2
# Μαναράκι βγαίνει Φάνη και το κωλοφάναρο δείχνει μια χαρά! Επι τη ευκαιρία το Metal Primer τι ακριβώς είπαμε κάνει? Άλεξ, θεωρητικά πιάνει καλύτερα το χρώμα πάνω στο μέταλλο. Τώρα αν κάνει πραγματική διαφορά με το να μην το ψεκάσεις, ίσως όχι. Πάντως, από την στιγμή που το έχω το χρησιμοποιώ, σίγουρα κάτι θα κάνει, έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω! Μιχάλη ευχαριστώ. Προχωράει ικανοποιητικά, θέλει λίγο, προσοχή στο κράτημα, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεκολλήσουν μικροπράγματα, ελπίζω όταν θα ξεκινήσω την καλωδίωση να μην αρχίσει να μου διαλύεται! Φανη μου καλησπερα Πιστευω οτι καλα κανεις γιατι οι μπογιες που χρησιμοποιουμε ειναι κυριος για πλαστικα μονο οι εναμελ μπορει να κανουν ισως και για μεταλο .. Οσο για το ξεκολλημα ..παλια μου τεχνη κοσκινο ..ποτε δεν καταλαβα γιατι ξεκολλανε μερικα κ οχι ολα .
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 8, 2020 20:15:57 GMT 2
|
|