|
Post by gtziaf on Apr 2, 2020 13:45:54 GMT 2
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Apr 2, 2020 14:45:58 GMT 2
Καλησπέρα, Κόψε, ράψε, πρόβαρε, ξήλωνε και φτου από την αρχή. Υποτυπώδη βελτίωση στον κινητήρα. Ακόμη έχουμε δουλειά. Καλό απόγευμα # Κωνσταντίνε θα προσπαθήσω να την βελτιώσω περισσότερο.
|
|
|
Post by Diecast917k on Apr 2, 2020 18:08:54 GMT 2
|
|
|
Post by pkout on Apr 2, 2020 21:22:44 GMT 2
Καλησπέρα αγόρια Πολύ δυνατές εργασίες από όλους Το λαντροβερ μου τρώει την περισσότερη ώρα, αλλά κάτι σκαλισα και στη δέλτα. Λοιπόν, το κιτ με έχει μπερδέψει καθως από τη μια πιάνει αρκετά καλά το σχήμα του αμαξώματος, όμως οι γραμμώσεις του είναι για τα σκυλιά, όπως είχαν σημειώσει και οι Νεκ/Αγάπιος. Τεσπά, δούλεψα scriber στο φουλ, άνοιξα τρύπες και μένει το στοκαρισμα. Φώτος δυστυχώς αγνοούνται. Μια αλλαγή που ξεκίνησα είναι η μείωση του ύψους καθώς μιλάμε για ασφάλτινους τροχούς σε χωμάτινο σεταπ (μπράβο χασεγκαβα ) Για να κατέβει το αμάξωμα πρέπει να τροποποιηθεί και οτιδήποτε δένεται πάνω στα αμορτισέρ. Χαμήλωσα το μήκος των αμορτισέρ κατά 4 χιλιοστά περίπου, και τροποποιησα τα ημιαξόνια με τους αγαπημένους μου συνδετήρες.
Καλή συνέχεια σε όλους
|
|
|
Post by czt on Apr 2, 2020 23:43:54 GMT 2
Βλεπω ωραιες δημιουργιες!!! Πριν ξεκινησω το νεο κιτ μετα το εβο που τελειωνει σιγα σιγα φωτο συντομα στις οθονες σας εχω να θεσω ενα ερωτημα ειδικα στο φιλο Νεκταριο με τη τρελη αγαπη στα Χονταααα!!!Το νεο κιτ που θα κανω ειναι το CRX ( Civic Renessaince eXperimental) απο Fujimi σχετικο λινκ (https://www.autogreeknews.gr/nea/polla-diafora/diafora-nea/i-istoria-toy-gazoti-honda-crx-video) για την ιστορια που ειναι ακρως ενδιαφερουσα αλλα κατα τη διαρκεια του μπανιου των κομματιων διαπιστωσα την εξης διαφορα στη κονσολα. Οπως βλεπετε εμφανης διαφορα αραγε ισχυει η οχι ?
νεκταριε τα φώτα σου!!!
|
|
|
Post by czt on Apr 2, 2020 23:53:12 GMT 2
Δυο διευκρινήσεις σε σχέση με τα Mircomesh και αυτά που αναφέρθηκαν. Τα Mircomesh είναι πατενταρισμένος τύπος υφάσματος για γυάλισμα και παράγονται από μια Αμερικάνικη εταιρεία. Συνεπώς δεν υπάρχουν εμπορίου, της alclad, της ΑΚ κλπ. Είναι όλα ίδια, απλά κάποιες εταιρείας κάνουν re-box, για ευνόητους λόγους. Η πιο φθηνή λύση είναι να αγοραστούν από προμηθευτή. Για όσους ενδιαφέρονται μια απλή αναζήτηση στο ebay, θα σας οδηγήσει σε κάποιους από αυτούς. Οι πιο πολλοί, για την Ευρώπη τουλάχιστον, βρίσκονται στο UK. Άν τα δουλεύεις υγρά έχεις καλύτερο έλεγχο αποτελέσματος. Το αντίθετο συμβαίνει. Όταν τα δουλεύεις υγρά, δεν μπορεί να έχεις έλεγχο το πόσο "κόβεις" από την επιφάνεια. Από την άλλη δεν στουμπώνουν τόσο εύκολα και μειώνεται η πιθανότητα να είναι έντονο το φαινόμενο των γραμμών γυαλίσματος. Καλό βράδυ Γιωργο Αλεξ σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες πολυ βασικες και σημαντικες !!!! Τωρα με ιους κλπ ειμαστε φειδωλοι στο πως ξοδευουμε υλικα!
Επισης αδερφια κουραγιο απο οτι βλεπω εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας ! Για Ιουνιο βλεπω (καλο αυτο θα πεσει το στοκ!!)
|
|
|
Post by nektarios on Apr 3, 2020 0:47:31 GMT 2
Χρειάζεσαι τα φώτα μου (τώρα σώθηκες...) για ποιό θέμα;
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 3, 2020 7:38:17 GMT 2
# Κωνσταντίνε θα προσπαθήσω να την βελτιώσω περισσότερο. Πριν προχωρήσεις σε περισσότερες βελτιώσεις Αντώνη, δύο ενστάσεις: - Οι προσθήκες με καλωδιάκια αναπαριστούν σωληνώσεις ή καλωδιώσεις; Αν μεν είναι σωληνώσεις ψύξης, προς τι η πολυχρωμία; κανονικά είναι λαστιχένιες σε χρώμα rubber black. Αν είναι σωληνώσεις λίπανσης/τροφοδοσίας είναι κατ' αρχήν εκτός κλίμακας και είναι είτε μεταλλικές είτε πάλι λαστιχένιες. Αν δε είναι καλωδιώσεις, πάλι είναι εκτός κλίμακας. - Το βάψιμο του κινητήρα είναι πολύ "ομοιογενές" χρωματικά και λιγάκι ανώμαλο ποιοτικά (σαν να έχει μπιμπίκια). Γιατί; Διορθώνονται τα παραπάνω; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 3, 2020 7:41:03 GMT 2
Ανεβαζω λιγες φωτογραφιες απο το συναρμολογημενο μοντελο και σε φυσικο φως να φανει η δουλεια.! Πολύ ωραία δουλειά Δημήτρη! Μπράβο! Όσο για το τζαμάκι, το διάφανο της Evergreen κανονικά πρέπει να δουλέψει... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Sakis on Apr 3, 2020 11:21:41 GMT 2
Μπράβο λεβέντες μου, συγχαρητήρια σε όλους! Κάνω κι εγώ το κατιτίς αυτές τις μέρες μου για να ανεβάσω πρόοδο λίαν συντόμως 17 σελίδες μετά και να με βρίζει ο Γιώργος...
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 3, 2020 12:00:26 GMT 2
17 σελίδες μετά και να με βρίζει ο Γιώργος... Εντάξει, όλοι ξέρουμε ότι όταν έγιναν γνωστά τα πειράματα σου, με την ζύμωση του αλκολούχου ζύθου, σε κάλεσε ο κος Τσιόδρας στην ομάδα του. Για το καλό της επιστήμης, ας φάμε καμιά 20άρια σελίδες στο φόρουμ, ή το πάτωμα της κυράς γιώργαινας.
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Apr 3, 2020 12:08:10 GMT 2
Κωνσταντίνε Καλημέρα. Σχετικά με τις ενστάσεις σου, τα πολύχρωμα καλωδιάκια θα γίνουν μαύρα ματ. Κι εμένα μου φαίνονται καπως μεγάλα για την κλίμακα παρόλο που σε διάφορες φωτογραφίες από φορτηγά είναι μεγαλύτερα. Ίσως βάλω πιο λεπτά εάν τα καταφέρω. Όσον αφορά το χρώμα θα τονιστεί στην συνέχεια καταλλήλως. Τα μπιμπίκια που παρουσιάστηκαν έχουν να κάνουν αποκλειστικά με την κακή ποιότητα χρώματος και τα κόλπα που μου έκανε ο αερογραφος. Θέλω να πιστεύω με τρίψιμο και με την κατάλληλη περιποίηση να εξαφανιστούν. Πίστεψέ με προσπαθώ για το καλύτερο. Καλή συνέχεια, καλές κατασκευές.
|
|
|
Post by Sakis on Apr 3, 2020 12:57:18 GMT 2
Εδώ έχουμε άλλον μικρό σατανά, αυτά όμως παθαίνεις όταν αγοράζεις κιτ με 15 ευρώ. Το αμάξωμα έρχεται υπέροχα σε δύο μέρη, με το κάτω να έχει και όλο το πάτωμα. Κοινώς σου λέει, φτιάξε τα όλα και μετά κόλλα τα βαμμένα. Αμ δε.... Κολληθήκαν εξαρχής και μετά το κάτω μέρος σφάχτηκε ώστε να μείνουν τα τμήματα του αμαξώματος στο αυτοκίνητο και να τριφτούν με περισσή χαρά ενώ το πάτωμα θα μπει όμορφα και ωραία με τη σειρά του στο τέλος. Το πόσα βαθουλώματα έχει δεν θέλω ούτε καν να θυμάμαι... Εννοείται πως η γράμμωση είναι υπερυψωμένη και θέλει επαναχάραξη.
|
|
|
Post by Sakis on Apr 3, 2020 13:04:54 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Apr 3, 2020 13:10:08 GMT 2
Εδώ έχουμε άλλον μικρό σατανά, αυτά όμως παθαίνεις όταν αγοράζεις κιτ με 15 ευρώ. Το αμάξωμα έρχεται υπέροχα σε δύο μέρη, με το κάτω να έχει και όλο το πάτωμα. Κοινώς σου λέει, φτιάξε τα όλα και μετά κόλλα τα βαμμένα. Αμ δε.... Κολληθήκαν εξαρχής και μετά το κάτω μέρος σφάχτηκε ώστε να μείνουν τα τμήματα του αμαξώματος στο αυτοκίνητο και να τριφτούν με περισσή χαρά ενώ το πάτωμα θα μπει όμορφα και ωραία με τη σειρά του στο τέλος. Το πόσα βαθουλώματα έχει δεν θέλω ούτε καν να θυμάμαι... Εννοείται πως η γράμμωση είναι υπερυψωμένη και θέλει επαναχάραξη. Δε νομιζω οτι φταιει το ποσο αλλα η εταιρεια που νομιζει οτι τα αυτοκινητα ειναι αεροπλανα χαχα. Προβλεπεται μεγαλο αποτελεσμα και ασ κανει 5 € η 15
|
|
|
Post by czt on Apr 3, 2020 17:23:00 GMT 2
Προχωρησαμε λιγο βρενικακι επεσε και γινανε καποιες εργασιες σιγα σιγα τελειωνουμε
Πιστευω οι φωτο ειναι καλυτερες αυτη τη φορα χρησιμοποιηθηκε το νεο φωτο μπουθ δσωματιο παιδιων
|
|